- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Az jó, de furmarkal terheld már le légyszi. Kép van felszerelt hűtővel? Házba szerelve meg kiszerelve is?
Lord Vader: azért a 12cm venti is fúj a vrm-ekre levegőt rendesen, nálam gyári hűtő + bordák rajta és termelés mellett is 26fokosan (mondjuk üresjáratban is). Amúgy engem is piszkosul zavar a gyári hűtő hangja én is cserén gondolkodom. Meg is vetem egy Twin Turbot, de sajna nem fekszik fel rendesen, így adhatom el..
-
Alister71
nagyúr
Nem tudom, de én tényleg nem hallom. Lent van a gép földön, nem a fejem mellett. Összesen 6 venti van a gépben, a TX3 és a VTX 9cm-es a táp és két házventi 12-es és egy 23-as oldalt, ezek közül egyiket se hallom "ki" a többi közül. Van egy minimális szélzaj, de ha dolgozik a samsung vinyó az hangosabban kerreg az összes ventitől. Terhelés alatt már hallom a VTX ventijét, de nekem nagyon mesze van a zavaró hngtól, volt már sokkal hangosabb vga-m is, amin már tényleg hűtést kellett cserélni. Nekem a piros műanyag sem rezonál.
-
Alister71
nagyúr
Nekem is VTX van, a gyári hűtővel 74-76 fokig melegszik a Crysis2 alatt, de engem egyáltalán nem zavar a hangja, még terhelés alatt se. Alapon meg nem is hallom.
"Igaz a gyári hűtő is csak a gpu-t fedte le..." ez igaz, de a műanyag burkolat úgy van kialakítva, hogy a venti által kavart levegő mindenhova eljusson, ahol szükség van rá.
-
alibaba78
őstag
Irtad korabban, hogy morog a kartya. Azt hiszem lsc-nek is ilyen van, de o csak szelzajt emlegetett. Nem lehet, hogy rezonancia okozza? Az enyem is neha morog, ilyenkor vagy a kartyat, vagy a hazat megigazitom, es eltunik.
(#5002) wittman: Nehez eset foleg, hogy szerintem a giga nem fogja hivatalosan elismerni a problemat. Gondolj csak bele, ha beismerne, akkor elveszitene az osszes lehetseges vevot, aki eddig windforce huteses 6850 kartyat tervezett vasarolni, es nem keves penzbe kerulne az eddigiek garizasa sem. Csodalom a turelmedet, es kitartasodat! En mar lekiabaltam volna a szervizes fejet is, de a giganak is leirtam volna a csunya velemenyem. Ellenben megtehetned, hogy beszelsz az uzlet vezetojevel.
Nala lehet csak igazan fenyegetozni, es nem utolsosorban irhatnal egy par sort a vasarlok konyvebe is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest