- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
válasz
Hegyirabló #17707 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy minden táp teljesítménye romlik az idővel. silentpcreview.com rengeteget foglalkozik tápokkal is, ott olvastam anno.
No persze nyilván attól, hogy csökken a teljesítmény, még maradhat elegendő kraft benne.
A noname példányoknál persze a teljesítmény visszaesés mértéke az évek alatt gondolom jobban nő. Ezért és millió más okból kifolyólag érdemes márkásat venni tápból. -
John D'oh
aktív tag
Jobban is melegedik az 5850 ha emlékeim nem csalnak.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
csucsbicep #16834 üzenetére
4 Ghz-en megy amikor játszom. FullHD-n ennyi elég szerintem.
-
John D'oh
aktív tag
Tervezek egy másik 6870 vásárlását a meglévő mellé. Soha nem volt még korábban két kártyám. Amitől legjobban tartok az, hogy stabilitási problémák, villogó kép stb bugok jelenhetnek meg. Főleg a Metro2033 és BF3 miatt veszem.
Valaki esetleg saját tapasztalatból írna 1-2 sort, hogy mennyire kell tartanom az esetleges fenti (vagy egyéb más) problémáktól ? -
John D'oh
aktív tag
válasz
Dawide@axele #14948 üzenetére
Csak jól járhatsz a cserével. Én 460 GTX Hawk-ról váltottam 6870-re.
-
John D'oh
aktív tag
válasz
viperabácsi #14477 üzenetére
hibás a link
-
John D'oh
aktív tag
Szerintetek egy nem ref. hűtéses Sapphire 6870 (sima nem a vapor-x) hangja milyen lehet egy MSI 460 Hawk-hoz viszonyítva ? Terhelés alatt vajon érezhetően hangosabb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest