- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
mimic1979 #14022 üzenetére
köszkösz
hm..q6600-at szerettem volna valahonnan csencselni, mert azt mondták elég jó(még az ősidőkben
) új q-t annyira nem.De nem tudom, honnan tudnék szerválni jó állapotút
P5B-m van..szóval nem a legfiatalabb alaplap
de sajna másra is kell költenem..vagyis, most inkább másra költök, és a gépet megprobálom okosan megcsinálni, h ami játokok nekem kellenek azt vigye full hd-ben.
Vhogy nem nagyon jönnek be az új játékok, vagy kinőttem belőle :SJa, az hogy amikor kijött a Retail Win7 ..32b azt toltam fel..és úgy be laktam ennyi idő alatt, h nincs kedvem lecserélni...
-
mimic1979
aktív tag
válasz
mimic1979 #14019 üzenetére
Goggle a barátod, de csak neked:
Dual Core:
Ezek az első kétmagos intel procik, 64bitesek, P4D 8xx, vagy 9xx névre hallgattak. A 8xx-nél Magonként 1mb cache, 9xx-nél már 2mb cache. Itt két proci egy tokban volt, de külön szilíciumon.Pentium Dual Core:
Pl: E2180, stb. Ez már rendes core2 architektúra, és itt már egy tokban, és egy szilícium lapkán van a két mag. Ezek butított processzorok, hasonló a régi Celeron butításhoz. Tipikusan 2mb osztott cache-el rendelkeznek, azaz mind a két mag ugyan azt a 2 megás cache-t használja.Core 2 Duo: 64bites procik, 2 vagy 4mega cache-el. hw virtualizációval, és egyéb finomságokkal. Jó gyors.
Ettől még az a jobb amikor egy igazi AMD fun azt irja hogy 8Ghz ketyeg procija, vagy éppen 16Ghzen
Téma Off..
DoxaM: Nagyon komoly teljesítményük vannak azoknak a prociknak főleg hogy jól tunigolható, sok X4 jelőlésü proci megirigyelheti a teljesítményét.
-
Boogie33
senior tag
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
mimic1979 #12093 üzenetére
Nem az, de nekem csak egy "régi" P45 van alatta, meg nincs hozzá moduláris tápom meg vízhűtésem, jó nekem a refhűtő is - és persze az elengedhetetlen Core i 7 is hiányzik a konfigból, sajna ebbe a lapba nem megy bele. Ezért az "alacsonyabb" órajelek és a viszonylag szerény score. De hála istennek működik legalább nálam is, de meg kell hagyni, a vram elég antituning jellemzőkkel bír, de ezt már említettem.
Miért, a tiéd mit tud? 1500 MHz gpu clock legalább?KaiotEch: DigiFaceWide, 14-es méret
-
Winne
nagyúr
válasz
mimic1979 #11035 üzenetére
Erről jut eszembe, én ugyan nem akarok tuningolni, csak az érdekesség kedvéért kérdezem a következőt: általánossában mi a tapasztalat a 6870-es kártyák terén tuningban? Valaki mintha azt írta volna, hogy ebben nincs akkora tuningpotenciál, mint azt sokan szerették volna előre. Főleg feszemelés nélküli tuning érdekelne. Mik itt a fórumtársak eredményei?
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
mimic1979 #7064 üzenetére
1440x900 minden graf maxon, 1xaa.
2011-02-26 08:17:22 - AvP_DX11
Frames: 102283 - Time: 1206763ms - Avg: 84.758 - Min: 31 - Max: 274Nekem az ajtó nyitásoknál zuhan be az fps. Ez az első pálya, addig amíg a Xeno leránt, majd seggbe lövi. Mikor szét kell húzni az ajtót kézzel és megjelenik az első alien ott leesek 31-re az fps. A GTS450-en itt 17-re zuhant.
Valaki megnézhetné 4 maggal ezt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged