- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumi1980
tag
válasz
pete_21 #3863 üzenetére
Én novemberben cseréltem 8800 GTS320-ról, HD6870-re, szintén a 8800 GTS meghibásodása (csak standard VGA-ként működött már) miatt.
Windows7 64 bitet használok. Az nvidia driver uninstall után normál módban Driver Sweeper, nvidia kártya telepítése standard VGA-ként, nvidia kártya ki, majd ATI kártya be és ATI driver install.
A windows indítás/leállás során semmilyen változást nem tapasztaltam.Win XP 32 bit is van a gépen (csak néha kell), de ott egyszerűen csak ATI kártya be, Win indítása csökkentett módban, nvidia driver uninstall, újraindítás, Win indítása normál módban ATI driver install.
Win XP mellett sincsenek indítási/leállítási problémák.OFF:
A 8800 GTS azóta megjavult, miután 8 percet töltött a 200 fokos sütőben. Most a tesóm használja gond nélkül. -
pumi1980
tag
üdv mindenkinek
6870-es kártyát használok kb 1 hónapja (win7 64bit), eddig a következő hibákat tapasztaltam:1. (driver 10.10, 10.10e, 10.12)
videó fájl lejátszáskor amikor BEZÁROM a lejátszó programot (WMP, MPHC), akkor néha az egér kurzor korrupt lesz.
mindhárom driverrel jelentkezett a hiba de az újabb verziókkal egyre ritkábban, lehetséges, hogy csak DXVA-s videóknál jön elő.
Megoldás: újra meg kell nyitni egy videó fájlt, ekkor az egér mutató helyre jön.2. (driver 10.12, kb 1 hete lett telepítve)
egy komolyabb hiba, BSOD pontosabban "black screen". Windosban 3 percre van állítva a monitor kikapcsolása az energiagazdálkodás részen, tegnap és ma ebből volt 1-1 BSOD: Otthagyom a gépet-> energiagazdálkodás kikapcsolja a monitort-> visszamegyek fekete képernyő és a gép nem reagál semmire-> reset-> win7 jelenti hogy BSOD volt->megnézem a minidump fájlt: "Probably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+90817 )"
a hiba nemcsak nálam jelentkezett: [link]
és csak néha fordul elő (az utóbbi két napban 1-1, előtte meg semmi).Játékokban semmi gondom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged