- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
Így mennyivel lettek jobbak?
És egy 6870 tényleg 29cm hosszú? -
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz
icecave #8321 üzenetére
Megköszönném ha pontosan lemérnéd.
miresz:Zalman Z9/Plus.
-
Bati0501
őstag
Bocs ha már volt,meg meg az előbb én rákerestem,de nem találtam,h milyen hosszú a giga 6870 oc kari?Ez azért érdekel,mert olyasmi rémlik,h ~28 cm és amilyen házat kinéztem,annak a max. helye 29 cm.Ha új gépet újítanék akkor a videokari+ház+benq g2222hdl szeretném ha beleférneakkor ilyen Plus verziójú házat vennék,csak itthon eddig nem nagyon lehetett kapni,szóval abba kéne bepasszírozni.
-
Bati0501
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Bati0501
őstag
Köszönöm mindenkinek.
A vásárlásig még szorgalmasan fogok olvasgatni.És ha már ott fogok tartani,akkor lehet,h még egyszer kérdezgetek majd.
Én is miskolci vagyok -
Bati0501
őstag
válasz
polonic #7443 üzenetére
Köszi.
Ezt már többször olvastam,h nem érdemes több pénzt adni az oc-s változathoz,mert egyszerűen a sima verziójút is fel lehet addig húzni.De ezzel nekem csak az a bajom,h én annyira nem értek ezekhez.Persze ha van egy program és elmondjátok,h miket is kell bepipálni akkor valszeg megcsinálnám.De nem hinném,h ilyen egyszerű lenne,meg a 3 venti csak 3 venti,főleg ha később már megtanulnám hogyan is kell húzni...
-
Bati0501
őstag
válasz
polonic #7437 üzenetére
Jól értem,h:Itt nem mondta senki,h ki lettek javítva( 6850-k).De a 6850oc-k már nem hibásak.A 6870 kártyák jók,de az oc-k is?(engem a giga oc érdekelne)
Azt tudom,h le volt írva a hiba oka,és ha jól emlékszek egy ott dolgozó mérnők(?)mondta el valakinek.Persze nem hivatalosan... -
Bati0501
őstag
válasz
polonic #7435 üzenetére
Bocsi ha már sokszor volt,de a 6870 oc(giga,3 ventis változatára gondolok)-s kártyával is vannak gondok?Vagy csak a sima 6850-el,és a 6850 oc-kel már nem?Olvasom ezt a topikot is,de egyszer már ezt,egyszer már azt olvastam,szóval nem tudom,h most akkor mis is van.?Meg olyan dolog is rémlik,h a hibát már kijavították és most már jók,de akkor miért van pár embernek most is hibás kártyája?Mert azok a még a hibásak?Vagy ez a kijavításos dolog nem is igaz?
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged