- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
csucsbicep #22817 üzenetére
Köszi srácok, akkor felejtős ötlet.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #22817 üzenetére
Hát igen, meg ráadásul a nagyobb kártyákhoz már ajánlanak ventit is....
-
válasz
csucsbicep #22809 üzenetére
jah mindent próbáltam... sajna... nem eget rengető probléma, de viccesebb lenne a dolog ha bios editor nélkül is szarrá lehetne állítgatni...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #22809 üzenetére
AB nekem se engedte sose; meg se jelenik az aktuális érték.
-
válasz
csucsbicep #22807 üzenetére
azt utálja
pontosabban semmi nem állítható azzal... néztem fórumokat csak aztán lusta voltam baszakodni vele hogy működjön...
leszedtem bios editort és láttom hogy 4 lépésbe állítja a feszt... 0,8 , 1 , 1,1 , 1,175
lehet azért ugrál mert váltogatja a feszt ...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
csucsbicep #22782 üzenetére
Nekem nem marad a trixxes erteken, hanem terheles alatt visszaugrik 1,175-re. Mondjuk ez a nevetseges OC valtozat, lehet, hogy ezert? Vagy a kettvel ezelötti Catalyst miatt (nem frissitettem)?
update: raadasul az Asus Gpu Tweak nem indul el. Nem olvastam utana: ez csak Asus kartyakkal megy?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Azért egy cpuid hw monitorral pillants rá, mert a trixx be tud ám rendesen kavarni.
-
KYZRR
őstag
válasz
Amikor játszok Bf3-al, visszaugrik a fesz 1.15V-ra.
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #22775 üzenetére
nem mert itt nincs rá szükség 100/150Mhz-re veszi le magát a kártya 2D-hez ezen mit variáljak
most nincs is fent semmi csak CCC abban 850Mhz-re van húzva a csúszka (az a max) aztán ennyi
polonic: szerintem igen, egy próbát mindenesetre megér -
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #22768 üzenetére
Egyszer régen megnéztem, mennyi kakaó kell az alapórajelhez, de mivel az afterburnerrel nem lehetett tisztességesen 2D órajelet megadni (valami 300/500 volt a minimum asszem, meg el is másztak a csúszkák, amikor minimumra húztam - a maximum lejjebb esett, nem tudtam a 3D órajeleket megadni), plusz ha beállítottam az alapfesznél kisebbet 3D-ben, akkor 2D-ben is annyival etette a GPU-t, stb.
Egyszerűen elment a kedvem az egésztől emiatt. ATT-vel meg nem akartam szórakozni, elég volt belőle akkor, amikor még a 4850-emmel bűvészkedtem. -
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22768 üzenetére
Valami baj van. Nem szereti a feszültségállítást.
Leszedtem inkább a trixxet.De előtte reseteltem a tuning részben.
Így viszont beragadt a feszültség 1.148 V-ra.
Hiába szedtem le a trixx-et, a drivert. Ugyanígy áll végig. Sőt, driver nélkül is ez a feszültség maradt.
Mit csináljak, hogy visszaálljon normálisan minden?
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22766 üzenetére
Következő lépcsőnek én is annyit lőttem be.
Egy alap taskbar előnézetbe belehalt.
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22764 üzenetére
Milyen feszültségig jutottál?
Én az idle feszültségre lőttem be. De amint terhelést kap a kártya, jön a kékhalál.
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22761 üzenetére
Én is megpróbálom.
Aztán úgy fogom használni, ne fűtsön, meg ne fogyasszon fölöslegesen többet.
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22759 üzenetére
Melyik programmal csinálod, afterburner?
Fogyasztásmérőd van esetleg?
-
Speedy86
aktív tag
válasz
csucsbicep #22754 üzenetére
Minden fullon volt. Azóta talán jobb a helyzet mióta kikapcsoltam a synch-et vagy micsodát a grafikus beállítások közt
Azóta írt ki olyat is, hogy a videókártya driver összeomlott, majd magához tért. 1000re volt pörgetve a kártya, kicsit visszabb vettem. 12.4-es van fent
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #22666 üzenetére
900/1050Mhz
Sajnos a RAM már 1060-nál csíkoz. -
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #22664 üzenetére
Nekem 850/1050 ment 1V-tal.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
csucsbicep #22656 üzenetére
-
Speedy86
aktív tag
válasz
csucsbicep #22653 üzenetére
jaja, tegnap este raktam újra. 12-4_vista_win7_64_dd_ccc ez a cataclysmos driver lett feltéve.
-
Polllen
félisten
válasz
csucsbicep #22640 üzenetére
Itt is kösz!
-
válasz
csucsbicep #22584 üzenetére
Én először mindig Furmark alatt nézem meg, azután MSI AB, és végül BF BC2/BF3/stb.
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22584 üzenetére
Bizony. Ezt mondtam már régebben én is, hogy a furmark gyakorlatilag hülyeség. Csak kártya fűtésére jó, másra nem.
Egy olyan omptimalizált játékkal kell tesztelni, mint a dirt, f1, újabb dirt, bf3, stb. Akárcsak régen a grid volt.
-
válasz
csucsbicep #22580 üzenetére
Nézd meg BF3 alatt, az fél óra alatt szépen felmelegíti a kártyát. Neked a Dirt3 az ott mért hőfokokhoz sehol se volt, bár ebben a szituációban az átépített 6790-esem hűtését teszteltem 700 és 2000rpm között.
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22580 üzenetére
Azzal nem szoktam játszani de felteszem kíváncsi vagyok...
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22578 üzenetére
100% venti volt. Gpu max 72c
-
válasz
csucsbicep #22568 üzenetére
[link] - feladás dátumát is nézd. Ahogy elvitték a 6790-em, már kerestem is aktívan!
-
válasz
csucsbicep #22566 üzenetére
Noh, egy olyan lenne a cél, anno a 6850DirectCU-ban sem csalódtam, de a 6950 meg sok lenne már (fogyasztásban is)
. Akkor eladsz nekem egy olyat
? Mert használtan mind elkapkodták, vagy épp új árban adják ami van
.
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #22561 üzenetére
11-ben vezettem a kategóriában sokáig, csak aztán jött egy új nvidia driver, amivel sokkal több pontot kaptak a 460-asok, úgyhogy feladtam. Nem is próbáltam azóta új driverrel mérni.
Csak azért kérdeztem, hogy mi a tied vége vantage-ban, mert a 11 még bőven lefutott, amikor vantage alatt már rég eldobta magát a kártya. -
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22558 üzenetére
Az az oc-s eredmény piszkosul jó.
Köszönöm.
-
Beri
addikt
válasz
csucsbicep #22558 üzenetére
Ez a vége vantage-ban?
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22556 üzenetére
Alapon beállításokkal.
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22554 üzenetére
Alap. De jöhet oc-s is.
-
Asbee
veterán
válasz
csucsbicep #22543 üzenetére
Ismerősömé majd megnézem nála, hátha valami feloldás is megy vele+ tuning.
-
MrM94
addikt
válasz
csucsbicep #22538 üzenetére
koszonom az infot
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #22503 üzenetére
igazából a proci magasabb felbontáshoz még elég is lehetne, de nem minden játék alá, nekem is néha köhög BF3 multi alatt(bár lehet a VGA a ludas, mert végig 100% környékén pörög és 850-re húzva kevesebbszer jelentkezik ez a beakadás dolog), pedig 4Ghz-en megy a kis i3, de pl MW3 alá meg bőven sok, oda még a laptopomban lévő 2magos Llano is 80-90FPS-t produkál 2,6Ghz-re húzva egy HD6650-el karöltve
szóval elég játékfüggő is a dolog
malware: én a helyedben inkább vennék egy HD6850-et és a maradék pénzből a procit cserélném 4magosra és még így a gyengébb VGA-val is több FPS-ed lenne, vagy teljes platform csere, de az ugye elég macera... -
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #22488 üzenetére
Az fasza!
Amúgy nem különösebben bosszant a dolog,mert 9501150-en stabil,szal pár Mhz+-ért nem fogok feszt emelni!
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22488 üzenetére
Nekem meg asszem 0.5V-tól 1.3V-ig
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22475 üzenetére
Full HD-ra szvsz kevés az 1GB
1680*1050-re még talán ok. De inkább valami 2GB-s kari...
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #22480 üzenetére
ja télleg, most látom csak
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #22478 üzenetére
Bitang jól sikerültek a 7850-ek, iszonyat tuning potenciállal, simán meg lehet rántani annyira alap feszen, hogy behozza az alap 7870-et. Ráadásul még így sem melegszenek. Bár ezt úgyis tudod, csak megerősítés, h jól jársz vele
ha nem sajnálnám rá a lóvét, én is tuti egy Sapphire 7850-et vennék
De mostanában amennyit játszom, bőven elég még nekem a 6870.
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #22475 üzenetére
asszem pont e miatt vált meg tőle és 7870 CF-re gyúrt, anno legalábbis, most nem tom mi a helyzet
Keresd meg pm-ben, biztos megosztja a tapasztalatokat. Közben beugrott, ha jól tévedek miresz volt a másik kolléga, akinek CF-je volt.
-
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #22473 üzenetére
Gaboman-nek biztosan tudom, hogy 1Gb-os 6870 CF-je volt, Ő pont erre panaszkodott, hogy elfogy a Vram. Rajta kívül volt még valaki ha emlékeim nem csalnak, de név sajna nem jut eszembe és Ő is pont ugyanezt írta.
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22471 üzenetére
12.4 display driver és V 4.3.0 trixx.
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22466 üzenetére
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #22466 üzenetére
Nekem 0.95V-ra is engedi levinni.
Én is elmentettem a profilt, de BF3 alatt nem hajlandó úgy maradni... visszaáll 1.15v-ra. -
szijartg
őstag
válasz
csucsbicep #22460 üzenetére
köszöntem szépen
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csucsbicep #22452 üzenetére
Akkor marad a GTX, köszi a segítséget!
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22450 üzenetére
Nálam a Sapphire 1.2V-al se stabil 900-n
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csucsbicep #22450 üzenetére
És megéri váltani GTX460-ról? Gigabyte OC verzió mindkettő.
-
Smani
senior tag
válasz
csucsbicep #22441 üzenetére
Trixx-ben 1.3V a max. Ez sok?
-
ben800
aktív tag
válasz
csucsbicep #22409 üzenetére
Értem köszönöm!!
Az órajelet hogyan oldhatom meg?
Valamint kicsit nem ad sok feszt a gpu-nak alapjáraton?? -
zolisx4
őstag
válasz
csucsbicep #22378 üzenetére
Azért nem olyan sok ,4 db azt hiszem ,.
Nekem is pont ez a fajta van ,esélyes lehetek én isIgazából bármikor bármelyik, tönkre mehet .
De én azt gondolom hogy nem kapott megfelelő hűtést ,a memória .
-
szijartg
őstag
válasz
csucsbicep #22378 üzenetére
hát sajnos akkor az enyém is beállt a sorba
lehet olyanok lesznek mint a 6850es gigák. -
szijartg
őstag
válasz
csucsbicep #22376 üzenetére
11179-09-20G
pont ez -
zoleeno1
veterán
válasz
csucsbicep #22319 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy fesz emelés nélküli tuninggal nem lehet kinyírni a vga-t, mert ha túl is melegszik, egyszerűen lekapcsol a védelem
-
echterion
nagyúr
válasz
csucsbicep #22316 üzenetére
Ja, visszaveszi. Illetve eddig 300-on volt, meg maxon a vram, mert mindig be volt kapcsolva a 2. monitor. Most már csak 100-on van a gpu, és a vramot is visszaveszi, mert csak akkor kapcsolom be, mikor kell.
Viszont lehet, megvan a gixer oka: az Aida kb. 10 fokkal melegebbnek méri, mint az AB. Most játék alatt sem volt 73 foknál melegebb AB-rel mérve, Aida-val meg jóval 80 fok felett van. Idle megy is szépen vissza, egy perc alatt 60 alá hűlt.
-
echterion
nagyúr
válasz
csucsbicep #22313 üzenetére
Dehogynem jó. Mint már mondtam, csendmániás vagyok és le van véve a ventifordulat nagyon. Amúgy egy Gigabyte-ról van szó. Nekem tök 8, hogy 50 fok vagy 65 idle, sőt, terhelve tőlem 80 is lehet. Meghalni ettől nem fog, ha meg igen, akkor amúgy is szar (volt).
Persze, benne van az is, hogy a 4 GHz-re húzott i3-ason nem túl nagy hűtőborda van és csak alacsony fordulaton járó Swif2-esek vannak a házban (elől-hátul), ami eléggé zárt helyen van (csak elől és hátul tud mozogni a levegő, oldalra nem nagyon.Mod.: Most hűvös van itt a szobában, nem olyan meleg, mint hétvégén, így konstans 51 fok alaphelyzetben.
-
Valkűr
addikt
válasz
csucsbicep #22313 üzenetére
Nálam alapon 30 fok körül mozog..
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #22301 üzenetére
Nálam tökéletes!
-
Byga007
aktív tag
válasz
csucsbicep #22291 üzenetére
értem
-
Byga007
aktív tag
válasz
csucsbicep #22289 üzenetére
ok holnap rendszerrakás de legyen benne a másik kari is ??
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #22242 üzenetére
Így van, erősebb is benne a 6000 széria.
Látszik hogy az 5870nek 1600x1200ban vannak olyan FPS értékei mint a 6870nek FullHDban. -
Asbee
veterán
válasz
csucsbicep #22234 üzenetére
Igen annál elég sok hibás volt. De én úgy veszem észre elég sok hullik el más kártyákhoz képest. Bár sokat is vásárolnak belőlük, lehet csak azért.
-
Asbee
veterán
válasz
csucsbicep #22174 üzenetére
Igazad van, de ha valaki bejön ide akkor már jön a Turbolada II barátunk és kezdi a giga szidását. Ezért fölösleges ide jönnie. Más le tudja írni értelmesen hogy gigáknál volt több gond de rendes boltnál rendes garival nyugodtan be lehet vállalni. Annyi az egész hogy korrektül kéne tájékoztatnia az embereket akik idejönnek. De a 6850OC-re ez nem is igaz, ami konkrétan szóba jött, mert azzal semmi gond nincsen leszámítva, hogy alacsony fordulaton nem jól jelzi a ventit, hibásról se igen olvastam itt.
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #22126 üzenetére
Úgy legyen
-
Raidon
őstag
válasz
csucsbicep #22090 üzenetére
Jah igen az is. Mondjuk en ezt sosem ertettem hogy van egy VGA tudja a maximalis felbontast jo Filmekhez tokeletes. De jatekban meg elfogy a teljesitmenye.
Mondjuk ilyen felbontasnal nemigen hasznalok elsimitas meg ilyen kis cuccokat.
BF3 nal ha tenyleg minden fullon van akkor picit szaggat. Az ilyet nem szeretem.
Ha minden full de mondjuk a felbontast leveszem akkor minden franko.
Szal sztem most elkezdek gyujtogetni
Csak tudnam milyen rendszerre lenne erdemes alapozni... -
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #22010 üzenetére
Nekem bőven jó ez a proci, persze van nála erősebb, de nem is olyan áron mint amibe ez fájt.
-
polonic
félisten
válasz
csucsbicep #22006 üzenetére
Nézd meg a ph erre fókuszáló tesztjét.
Láthatod, hogy fullhd-hoz még mindig vga-t kell venni, cpu-t. Ugyanolyan jó az a cpu-ja, mint bármely intel, fölösleges lecserélnie.
-
aleister
veterán
válasz
csucsbicep #22003 üzenetére
Az nv karikhoz képest.
Nekem legalábbis kiegyensúlyozottabbnak tűnnek a zöldek termékei ebből a szempontból. Mondom ezt ős radeonosként. -
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #22006 üzenetére
Nem csodálkoznék, mert erre meg rányomom a plusz két magot azt helló.
Csináltam már tesztet, nem kevés FPSt hozott pl STALKER COPban. -
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #22003 üzenetére
Erősebb procit, hová kell erősebb proci ennél?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
csucsbicep #22000 üzenetére
Igazából nem volt kevés a minimum FPS soha a 6870CFnél nálam.
Azért kérdeztem csak mert valamivel kevesebb ráfordítással lehetne a 480ba befektetni. -
aleister
veterán
válasz
csucsbicep #22000 üzenetére
Ez igaz, viszont az a tapasztalatom, hogy a radeonok egyébként sem erősek minimum fps-ben. Nem tudom, hogy hardver konstrukció, vagy driver hiba miatt van ez, de többször is észrevettem már.
-
aleister
veterán
válasz
csucsbicep #21998 üzenetére
Ha elfogy a vram?
A lenti teszt szerint nemigen ér a gtx 480 a 6870CF közelébe 1920x1200-on (és felette sem), pedig fullHD-nál már szokták problémaként felhozni a 2x1GB vram elfogyását. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #21992 üzenetére
Lottózom már vagy 20 éve
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #21990 üzenetére
De nagy valószínűség szerint akinek nem jó a ház szellőzése, az nem ilyen hűtésű vg-t vesz
Viszont szerintem aki ide jár topikolni, annak mindenek jó a ház hűtése -
belinho
senior tag
válasz
csucsbicep #21988 üzenetére
Hát hogy ne maradjon bent, arról gondoskodik 3db 12-es venti egy elöl és egy oldalt ami befelé szívja a levegőt, hátul is van egy és mivel felsőtápos rendszerem van az is rásegít.
-
válasz
csucsbicep #21969 üzenetére
-
válasz
csucsbicep #21949 üzenetére
házam
2 db 12cm-es venti illetve egy oldalsó 8cm-esvegyem le az oldalát?
-
lsc
nagyúr
válasz
csucsbicep #21740 üzenetére
Rosszul tudod, a tápokra a leadott teljesítményt írják, a kolléga előtted jól írta. Az már másik kérdés hogy melyik táp adja le valóban a ráírt teljesítményt.
-
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #21748 üzenetére
12V az más.
Én ez egész tápra értettem. -
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #21742 üzenetére
IUgen, ha rákötnél egy GTX480-at meg egy 4Ghz-es 860-at, vinné.
Nem azt mondtam, hogy egy codegen táp te tud adni 400W-ot.
Érdekes, Corsair CX400 tápom vitte a HD4870-et pedig a HD4870-re is minimum 550W-os tápot ajánlanak.
Minőségi tápoknál azt a mennyiséget írják rá, amit a benne lévő elektronika folyamatosan, biztonságosan le tud adni. Egyes tápoknál megadják a peak mennyiséget is, amit rövid ideig tud leadni egy számítógépnek.
Mondjuk egy 400W-os táp peak teljesítménye 460W. De ez 24/7-re nem biztonságos. -
KYZRR
őstag
válasz
csucsbicep #21740 üzenetére
Milyen tápegységet vegyek topik 1. hsz-éből idéznék, ha nemgond.
"Egy 350 wattos táp nem attól 350 wattos, hogy annyit vesz fel a hálózatról, hanem attól, hogy igény esetén annyit képes folyamatosan leadni a számítógépnek!"
Ja, meg a másik:
A codegen az nem táp.. -
Bandita94
tag
válasz
csucsbicep #21716 üzenetére
Mint látom az adatlapodon, van tapasztalatod az i5 750 + 6850-el! Akkor nem húzom feleslegesen! Kösz!
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #21695 üzenetére
Az még jópár forint beleöntését jelenti, meg akkor megkell találnom a "szuperhalk ventilátort".
Ventit majd a nyáron próbálok szerezni, most egy scythe himuro-t veszek szerintem.
(#21696) TcK_Marco
Igen, oda is szeretnék majd. -
törölt tag
válasz
csucsbicep #21698 üzenetére
Emiatt is jobb egy olyaqn hűtő, ami nem a házban kevergeti a kánikulát. Lehet melegebb a GPU, de ettől még a refhűtővel hűvösebb maga a ház belseje.
-
zserbox
őstag
válasz
csucsbicep #21691 üzenetére
köszkösz van még ilyen rejtett trükk?
-
westcoastog
veterán
válasz
csucsbicep #21653 üzenetére
Hát azért a 45%-ot meglehet hallani mihelyst felugrik rá, nem hűde hangos, de hallani hogy már hajt, idle 21%-on pörög, Most 2 kör dirt3 bench alatt fölment 72 fokig, és 54%-ig, itt már lehetett hallani, de biztosan emelkedett a táp venti fordulata is, hosszabb játékkal vagy mással 74 fokig is fölmehet. Ja és alapórajelen használom. Még szerencse hogy csak suhog, nem búg mint az előző vga-m hűtője.
(#21654) zoleeno1
nem is mondtam ilyet. Meg egyénfüggő ki mennyire háklis a zajra.(#21655) kovsol
úgy emlékszem járt már 60%, de majd nézegetem ha sikerül feltolni tolok egy printscreent.
Nem túl szellős ház ez a dragon, lehet holnap veszek valami 8 centis ventit meg teszek rá egy csövet és ráirányítom a vga-ra.Vagy nézzük meg kinek meddig megy föl 1 kör heaven bench alatt.
-
Asbee
veterán
válasz
csucsbicep #21622 üzenetére
De itt nem lesz fekete képernyős hiba...
-
echterion
nagyúr
válasz
csucsbicep #21600 üzenetére
(#21606) xtevo: Én nemrég 33-ért vettem, szerintem megéri. Leginkább a hűtő miatt éri meg, alacsony fordulaton is hatékony és csendes is.
(#21617) Turbolada II: Ezt szerintem nem kellene erőltetned, már párszor ki lett tárgyalva, hogy ezeknek nincs semmi baja.
(#21618) Lmh: Jelenleg bestbuy ez a kártya, vedd csak meg nyugodtam te is, ha tudod.
-
belinho
senior tag
válasz
csucsbicep #21532 üzenetére
Ha már teszt akkor csakis gpu tool! Ezzel tényleg meg tudod nézni hol a gpu és a memória vége. A Dirt 3-mal annyi baj van, hogy egyes szakaszokon stabil, utánna meg jön egy pálya amin nem. Akkor a legjobb amikor 5 verseny van egymás után és az 5.pályán fagy ki, és lehet előlről kezdeni.
Lada, echterion!
Akkor gondolom szeretitek az olyan játékokat ahol nem lehet közbe menteni, vagy annyira belemerülsz hogy elfelejted és 30perc játék után megfagysz és kezdheted újra! -
lizRRR
őstag
válasz
csucsbicep #21492 üzenetére
Nem bizony... mint említettem WIND FORCE
-
kisza25
félisten
válasz
csucsbicep #21485 üzenetére
most, hogy mondod asus ezt a fekete halál dolgot is produkálta
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #21475 üzenetére
Én már itt megakadtam! settings - tuning - oc range enhancement kipipál mert nálam nincs ilyen opció!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
csucsbicep #21464 üzenetére
Nekem vmiért nem akar működni ez az Asus tuning progi!
-
Blue@X
senior tag
válasz
csucsbicep #21464 üzenetére
Na pont ez az ami idegesít az ASUS szoftvereiben, egyes komponensei törölhetetlenek, az AI Suite II Fan control része pl kitörölhetetlen és nem csak nekem.
-
Blue@X
senior tag
válasz
csucsbicep #21461 üzenetére
Én alapból utálom az ASUS programjait, az alaplaphoz járó ASUS AI Suite II-nak alapvető hibái vannak. De mindenesetre jól hangzik...
-
Destructo
senior tag
válasz
csucsbicep #21446 üzenetére
Értem!
-
Destructo
senior tag
válasz
csucsbicep #21444 üzenetére
Te mennyit dobnál rá ha a helyemben lennél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest