Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
gyuri81 #21978 üzenetére
Én ezért nem matekozok azon, hogy ha van egy gyárilag halk hűtős cucc +5 rugóért a többihez képest, akkor inkább megveszem, minthogy mindig ezzel szívjak. Ezért vettem meg a sokak által szidott (számomra érthetetlen módon) GigaByte 6870 SOC-t. Terhelés nélkül a 460-as Superb-nek nagyobb hangja van, pedig állítólag halk táp. Végülis most már az egy F12-vel helyettesítve a gyári ventijét.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
gyuri81 #21944 üzenetére
Azért alapon (nem húzva) sok az idle is, meg a load is. Nekem legalább 10 fokkal alacsonyabb.
Igaz, a kétventis változat. de a vapor-x-nél jobb szimpla hűtő meg nincs. El kellene töprengeni a ház szellőzésén: az a 8 centis venti valszeg nem ér semmit. A 12 centisek légáramlása tiszta, nem akadályozott? A ház maga szellős helyen van, vagy bepaszírozva az asztal és a fal közé pl..?
A táp merre van? cpu szellőzés?ui.: maga a hőmérséklet nem magas és nem is fontos, a 80 fokot lazán bírja bármeddig, de a 60%-os venti az biztos üvölt. Nem kéne 50-55% fölé engedni; a hatásfoka sem javul e felett. Próbáld leszabályozni. A házfal leszedés áétalában nem segít, mert pangani fog a levegő a légcsatorna helyett, ezenkívül még porosodik is. Persze egy próbát megér...
ui2.: én a 12.2-t használom még és gond nélkül. a 12.3 sokaknak bugos volt. Az újat meg még nem is vettem észre
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest