- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #2126 üzenetére
Már rendelem is.
-
tzsolesz
nagyúr
Mivel nem vagyok ott a toppon 5970 RAM mennyiségben, azt hittem 2X2GB RAM-al rendelkezik, amit az illető hozzászólása még jobban megerősített bennem abban a pillanatban amikor a hozzászólásom készült. Ezért mondtam azt, hogy 2GB-ot kellene lásson.
De így van, CF esetében 2X1GB nem 2GB, és 2x2GB nem 4GB.
Mondjuk ezért nem kellene ríni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
finkelstein #1927 üzenetére
A CF-hez kell valamelyik patch. Mondjuk akkor is 2GB-ot kellene lásson.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem foglalkozok vele, de szerintem túlzó volt. Nem azt mondom, hogy nincsenek problémák a driveres támogatással, de ha felrakunk egy WHQL drivert, azzal minden játék elindul és normális sebességgel fut.. Az egy másik kérdés, hogy egyik driverrel -5% X játék, és +5% Y játék, és fordítva, de ez a másik oldalon is megvan. Lényeg, hogy egy 5970-es a ma létező összes játékot 1920x1200-ban 8XAA, 16AF-en maximum beállításokkal képes futtatni. A 90%-át pedig 2560-ban is. Ennyi. Ezzel lehet vitatkozni, de csak szócséplés lesz.
-
tzsolesz
nagyúr
Természetesen NV-nél minden driver tökéletes, és nincs microakadás. Nincs a fenét nincs! Ott is megvannak a mikroakadások helyenként, de ezt program válogatja.
A driverekre visszatérve. Nem láttam még olyan tesztet, ahol leteszteltek mondjuk 12-15 játékot, és azt mondták volna, hogy minden játékhoz másik drivert kellett telepíteni, hogy rendesen fusson. Miért állítasz ilyeneket?NV miatt pedig folyamatosan érkeznek a játékokhoz a fixek. Most a legaktuálisabb a Metro2033-hoz. A GTX470/480-asokon homályos, életlen a kép. Uppsz, pedig nekik lett csinálva, milyen érdekes. Ebbe inkább ne menjünk bele.
-
tzsolesz
nagyúr
Jó reggelt.
Hol láttad te azt, hogy én azt állítottam, hogy az 5000-es széria kiváló meghibásodási aránnyal bír. Zárójelben jegyezném meg, hogy még nem is szabad következtetést levonni csak max nyáron.
Én arra akartam rávilágítani, hogy bizony a másik oldalon sem jobb a helyzet, ahhoz képest, hogy hatványozottan kevesebb GTX tulaj van, mint Pl. HD4800.
A HD5000-es szériáról konkrétan nem állítottam semmit.És a másik: Ilyen trollkodó kérdésre mint a mostani is, idézem - "az ATI félre sikerült HD5xxx szériájára mit mondanál" ne várjatok puszit a feneketekre, pláne ne egy ATI-s topic-ban.
NNNuh, erről a részről is lezártam ezt a témát.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tome.jr #1210 üzenetére
Inkább te válaszolja erre.
Jah, és válaszolok: ha összesen 6-ból mondjuk 2 szar, és gány, az már "tele van"-nak számít statisztikailag. Még ha túlzok is. De ha 15-ből csak 1 gány, az is szomorú, de nem annyira. Valaki még is gánynak nevezheti ezt a kártyát a saját topicjában is. Ti meg idejöttök a másik topic-ból vérengző szemekkel. Nyugodjon már le mindenki.
Van egy két ember aki a GTX-es topicokban néha túlzó, flame megjegyzéseket tesz. Néha temp ban-ban is szokott részesülni ilyenek miatt. Éppen ezért mondom, hogy nyugi.Részemről zártam, mert csak a topic lakóit zavarom.
-
tzsolesz
nagyúr
ember... te miről beszélsz
szerintem te sem tudod
Megkérlek hogy ezt a stílust a topic-ban mellőzd, itt ez nem szokás, nálatok lehet. köszi.
A többieknek: Ugyan már.... A létező összes statisztika nem ezt bizonyítja, de ebbe inkább ne mennyük bele, mert csak topicot szemeteljük szét.
Milyen hirtelen kardot rántottatok.
-
tzsolesz
nagyúr
Érdekes alternatíva 5970-ből CF-et építeni. Valahol csak 35%-ot gyorsul, de van ahol többet. 4 gpu már nem éppen a jó skálázódási képességeiről híres. De vajon ennek mi az oka? Processzor limit? vagy nem elég egy mai platform sebessége kiszolgálni a 4 gpu-ban rejlő erőt?
-
tzsolesz
nagyúr
Ahogy a kommenteket olvasom ilyen karija se lesz egy hamar senkinek Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest