- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Hackerman #2846 üzenetére
Nincs mit,én is sokat törtem a fejem vegyem vagy ne vegyem,de nem hoz annyit hogy egyenlőre váltsak + tegyem hozzá most jönnek az újdonságok.Foglalatok,PCI E 3,sata 3 ami jó ha van alapból,ha valaki ismételten hosszútávra gondolkodik 2-3év távlatában mert különben 2011ben csalódni fog.Majd az igazi a 6-magosoknáll jön, 4-4re felesleges azért a 20%+ ért .+ ha húzod a Quadot simán behozod a Core i7 procikat játékok alatt sőt.Egyedül 3Dmark és társai pontozzák többre,de én nem azzal szoktam játszani
-
kasa85
őstag
válasz
Hackerman #2844 üzenetére
Meglátásom szerint csak minimáll fps ben hoz egy kicsivel többet.Játékokból is 1-2ami épen csak hogy ki használja a Core i 7es procik 1-2gyorsításos eljárását,de a mondó vagyok egy Q9550 elviszi a vállán 3.7ghz en a karit bármilyen game alatt(GTA 4 kizárva).Ha tömörítesz vagy filmeket vágsz csinálsz stb akkor jól jön a 8 száll így kb 30% ot nyersz ami naponta +1-2filmel jelent.Ha játékra használja valaki akkor teljesen jó a sima 4magos mer ugyan az mint a Core i7 csak egy két dolog meg száll nincsen annyi benne.Mivel szinte csak konzol portok vannak teljesen le szar... a pc társadalmat ezért csesz... akinek Core i7 vagy ehhez hasonszőrű procija van.Persze egy 6 magos jól jön mivel a konzolon is kb annyi mag dolgozik a gépezetben,és előbb utobb kelleni fog,persze miután normális lesz az ára mert annyiból egy gépet is össze tudok dobni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest