- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokoato
aktív tag
válasz
tzsolesz #2541 üzenetére
Már vagy 2 hete én is figyelgettem , de na de mi az ami miatt ennyibe kerül?
Nekünk 120k volt az 5970, mi a lóf@szt tud az annyival többet, hogy ilyen horribilis ára van?
Vagy talán jár mellé egy félkilós aranyrúd is?
Biztos valami limitált szériás dolog, csahogy az nem hoz annyi fps-t!Ennek pont azok a paraméterei, oszt sokkal olcsóbb! Bár ehez is hibásnak kell lenni!
-
gabipaci
őstag
válasz
tzsolesz #1918 üzenetére
En is bealltam a tulajok koze, mar csak meg kell erkeznie a futarnak.
A Tom Hanks-es csapat hozza...
Mar a viz is meg van rendelve ra, nem is nagyon akarom az eredeti hutessel jaratni.
Most NV van kolcsonbe, miota meghalt a 4870x2.
Arra nem tudtam feltenni normalisan a 10.3-as beta drivert. Nagyon csunya lett a Bad Company 2.
Most a 10.4-el van valami trukk, vagy csak letolt, telepit?
Az LCD csak HD Ready, igy 1280x768 a legszebb felbontas. A tobbinel nem akar stimmelni a kepelesseg. 42"-os philips, mit kene kiprbalnom nagyobb felbontasban?
Vagy egyszeruen vegyek Full HD-t? Nincs most rá keret, kocsit cserelek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
tzsolesz #1916 üzenetére
Ne foglalkozz vele, köztudottan utálja az AMD-t. Most, hogy a Radeon van nyeregben nem tudja feldolgozni.
voodoo98: Senki sem tudja, hogy a Frumark dadogása mitől függ, mert nem sikerül minden kártyán reprodukálni. Valószínűleg a BIOS verzió a ludas, és egy energia gazdálkodási probléma. A GPU visszalépteti az órajelet, amikor nem kellene. Ez persze a Furmarkban nem baj, mert a programmal amúgy sem foglalkoznak a rendszerprogramozók, és a fejlesztője is letette a lantot. Az 1.8-as verzió az utolsó.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
tzsolesz #1211 üzenetére
Tettél egy kijelentést amin megakadt a szemem és rajtam kívűl másoknak is feltűnt akik már nagyon régóta aktívak a GTX topikban. Engem meglepett hogy miféle GTX-ekről lehet szó, hiszen régóta olvasom a topikot és nem találkoztam azokkal a hibás kártyákkal amitől "tele" kéne lennie.
"Tele a GTX topic halott és gány GTX260-al, meg GTX280-al."
Részletezhetnéd ezt a "tele" szót, lehetőleg tételesen felsorolva a kártyákat melyek ehhez a tárgyilagos és félreérthetettlen következtetéshez vezettek nálad.
Ez a kijelentés konkrétan az itteni GTX topikra vonatkozik és az, hogy most mindenféle statisztikákra meg meghibásodási százalékokra probálod terelni a témát egyértelműen mutatja, hogy semmi alapja nem volt a fent idézett kijelentésednek.Terelgetni lehet jobbra balra csak elég szar fényt vet az emberre mikor nem vállalja a felelősséget azért amit mond. Nem az a baj, ha téved az ember, hanem az ha képtelen azt beismerni. Próbáld ki néha! Meglátod több leszel általa!
Egyébként milyenek azok a "vérengző szemek"?
-
tome.jr
addikt
válasz
tzsolesz #1211 üzenetére
Nem sok közöm van Sárpac hsz-éhez. Őt vonjad kérdőre.
Aki flémel az megkapja a jutalmát GTX topikban ugyanúgy mint itt is.
ha összesen 6-ból mondjuk 2 szar, és gány, az már "tele van"-nak számít statisztikailag
Van ilyen statisztikai kifejezés? Linkeld már azt a két "gány" GTX-et, de inkább a GTX topikban folytassuk hogy az érintettek is tudjanak nyilatkozni és ne itt OFF-oljunk.
-
Laraxior
titán
válasz
tzsolesz #1175 üzenetére
ez megint mire jó? nem mindegy hogy zöld vagy piros van a gépedben? Miért kell megint szart dobálni...
az atis inkompatibilitási gondokról persze nem hallottam még egy szót sem, mert az nem csak nálam fordult elő,hanem még pár arcnál, és nem csak 4890el,hanem 5870nél is...ha az én GTX280 nem halt meg attól amit kapott tőlem anno tavaly télen, akkor egyiksem fog meghalni,márpedig azt még mindig használják...
-
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #1175 üzenetére
Teljesen uj infókat irsz mester... mesélj már a sok hallott GTX-röl,mert én "onnan" jövök de az én GTX-em kivül nem sok halt be... és ha valaki használja a vga-t akkor én igen... kikapcsolás nélkül hónapokig izzik 80fokon....meg lehet nézni a statomat... kb a csapat 40-45%-át én adom.hát nem csoda ha évente behal töle valami.. akkora fülest kapnak tölem egy hónap alatt a cuccok amik másnál egy év alatt se..gyorsan kihullik ami gázos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest