- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
nem tudom, kerestem a neten tesztet de nem találtam meg
mondjuk én egy 150K-s 5970-est nem raknék bele egy PCI-E 1.1-be, szívem szerint
bár ki tudja, lehet visszafogja, lehet nem de így is úgy is elboldogul a játékokkal mert kb 5 teraflopos, mérhető, de érezhető különbség sztem nincs jelenleg
viszont aki 150K-t kiad egy ilyenre annak úgyis van rendes lapja, szal a gyakorlatban nincs ilyen gond
-
Bluegene
addikt
asszem a 5870/50-est minimálisan 1-3%-ban fogja csak vissza!
volt erről rendes teszt is!
én nem hinném h az 5970-est lényegesen visszafogná, hisz a GPU az adatot a fedélzeti memóriából szedi, a CPU és GPU közti kapcsolatra pedig elég a szűkebb busz, hisz nem áramlik rajta annyi adat
-
Bluegene
addikt
- NVIDIA GeForce GTX 260 : 2.4%
- ATI Radeon HD 4850 : 3.3%
- NVIDIA GeForce GTX 295 : 6.5%
- ATI Radeon HD 4870 : 6.1%
- NVIDIA GeForce GTX 280 : 8.3%
- ATI Radeon HD 4870 X2 : 10.5%nem hinném h pont az 5xxx széria lenne rosszabb, sztem 5% alatti lehet a hibaarány, főleg h ezek még újak, míg a fenti statisztikába akár másfél éves kártyák is belerondítanak
a dupla GPU-s Ati kártyák meghibásodása relatív magas hisz nem hűlnek rendesen az alkatrészek(ezért is jobb sztem a CF), ebben a 3870X2 nem is szerepel igen mgas asszem 15%os meghibásodással, míg a 3850/4850 a legkiválobbak közé kerül(pedig ugyanaz a gyártó), egyértelmű hisz a 3870X2-esen csúcsra járatott chipek voltak nagy hőterhelésen, gyakorlatilg gyárilag tunningolt, míg a 3850-en "kényelmes" tempoban dolgozhatott a chip és az alkatrészek
-
Bluegene
addikt
igen látható a statisztikákból, h a visszafogott de ugyanolyan chipre épülő kártyák a megbízhatóbbak
- NVIDIA GeForce GTX 260 : 2.4%
- ATI Radeon HD 4850 : 3.3%míg a csúcsra járatott chipeknél több a hibás
- NVIDIA GeForce GTX 280 : 8.3%
- ATI Radeon HD 4870 X2 : 10.5%gondolom ugyanez lehet a régi időkben a "pro" és "GT"-k megbízhatóbbak neki való normális órajelen, míg a XT/XTX, GTX jelűek amik csúcsra vannak húzva(majdhogynem gyárilag tunningolt) azok gyakrabban adják meg magukat
-
Bluegene
addikt
nyílván akinek 5970-ese van az még egy betárcsázós modemes nete sincs
sztem aludj még, sok volt a Szilveszteri Buli
sztem eddig simán eladtak Magyarországon 200-300 ilyen 5970-est, most mennyi ment tönkre 2 vagy 3? Kiválónak számító 1% hibaarány, ti meg már hibás sorozatról beszéltek OMFG
pihenjetek még
-
Bluegene
addikt
hát ha magadtól nem jöttél rá
jó gyengébbek kedvéért: eladnak 10000db 5850-est Magyarországon, elromlik 500 belőle(5%), az 500-ból lehet h 200-300 keres egy fórumot, és lehet 100 ember a PH fórumot találja meg
te meg csak azt látod h százával mennek tönkre(húh már 100 embernek tönkrement óhh csúnya Ati!), közbe a maradék 9500 ember vígan használja
szal sztem ez olyan primitív dolog fórumban levonni ilyet, nyílván az ír ide akinek gondja van, akinek vígan megy az minek írjon a fórumba?
-
Bluegene
addikt
Ahanyszor benezek egy ATI 5xxx topicba ott mindig valakinek mindig van valami baja a kartyava miért szerinted minek írnak be az emberek a topicba? Azért mert van vmi csipp csupp problémájuk
nekem tökéletesen megy a 4850, visz szépen mindent maxon engem nem láttál nagyon a 4800 topicba, persze mikor új volt, még megkérdeztem ezt-azt
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
válasz
Zsozsooooo #433 üzenetére
sztem nem kell ennyit pepecselni
express install oszt kész
az expressz install nyílván törli az előző drivert
-
Bluegene
addikt
válasz
eladohardver #302 üzenetére
jössz ezzel az ócska 3dmark06-tal
ez egy elavult tesztprogram 2006-ból
az számít hogy a mai játékokban mit produkál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest