- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
-
emmm
őstag
válasz
- = Zk = - #163 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal, ez a kártya biztosan tökéletes választás lehet neked
Nézz csak körül az apróhirdetéseknél, van 60 k-ért mindenféle márka, közöttük gyárilag túlhajtott is.
Ha most le kellene cserélnem a 4850-em, biztosan előjegyeztem volna egy ilyen kártyára, de egyelőre nekem megfelel
-
emmm
őstag
Ez tényleg érdekes, a dátum szerint a közlemény 2009-es kiadású. Nem is tudtam, hogy Phenomokon tesztelték a "járgányt"
Mindenesetre ebből tényleg az következne, hogy a második rész szintén a legfejlettebb technológiákra épít, amit ma a Radeon kártyák képviselnek. Ergo akkor DX 10.1 lenne...
Tényleg beindult a fejlődés...de mint ahogy a gazdaságban és a politikában, a "régi rendszer barátai" nem akarnak változást, mert az számukra csak bajt hoz. Pedig a változás megállíthatatlan és szükséges, hála az égnek -
emmm
őstag
Bizony!
Egy kicsit körbenézve (csak egy kicsit, én most csak az iponban néztem, mert ott szoktam vásárolni, egész egyszerűen), jelenleg amit látok, hogy 69 k-ért kapható a Sapphire 4890, ami gyári órajeles. Ezzel szemben most a legolcsóbb GTX 285 99 k-ért egy MSI OC túlhajtott példány. Hogy is mondjam csak...kb ha 10 % difi volt a két kártya között a GTX javára (a 4890-et a GTX 280 szintjére teszem), és jelenleg annál jóval olcsóbb. Itt a ph-n kapható 60 k-ért is, ami borzasztóan jó ár érte, igaz, biztos lehet a GTX-et is olcsóbban kapni, de kb. a 30 k különbség megmarad. Ennyivel viszont biztosan nem ér többet a 285-ös kártya.
Továbbmegyek: a GTX 275 szintén nagyon jó kártya, egy picit gyorsabb, mint a 4890. Lesz végre egy nvidia kártya, ami á/érték arányban is megfelelő, ami mindenképp pozitív. De: mivel árban is kb megegyeznek, ez azt jelenti, hogy az új kártya szintén kiszorítja a GTX 285-öt, ugyanúgy, mint a vörösöké
Érdekes szituációt csinált magának az nvidia, ha az ati árat csökkent, akkor az nvidiának is kell, megint csak veszteséget termel a cég, meg akik gyártják a kártyákat. Pláne, hogy a GTX 285 is most jött ki nem olyan rég...nekem ezek a lépések eléggé...kényszeredettnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest