- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm a segítséget, Uraim! Lehet, hamarosan átszerződöm ebbe a topicba
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok!
annyira tanakodtam, hogy gondoltam ink ideírok, nem a 4870es topicba (mivel elméletileg megvan a jelenlegi VGA-m utódja
)
Segítség kéne. Picit tudatlannak érzem magam. Jelenleg egy 3870 X2es VGA-t nyüstölök.(picit bánom) Pont azért vettem, merthogy 1GB memcsi van rajta. Namármost eléggé gáz, hogy nem nagyon kerül elő az az 1GB. Vagylegalábis nem veszem észre. A napokban elkezdtem filózni egy másik 1Gigás karin, de csakis 1GPU-sban! Első körben a 4870 1gigás változata jutott eszembe. De ismim javaslatára akkor már ink 4890! És valahol azért hallgatok rá. Csinált már nekem jó boltot
A lényeg: mennyire VALÓS a 4890-esben az az 1! GB memória? Azt nemis kérdezem, hogy hosszútávra megérné-e, mert ugyanezt gondoltam a jelenlegiről is. Ésmost ott tartok, hogy Iponon fennvolt egy meghibásodási táblázat, amin az Én VGA-m toronymagasan az elsők közé sorolható. Hurá
köszönöm
Zk(#164) Skizz : köszönöm gyors válaszodat!
Értelem szerűen a játékokra gondolok. Ilyen VGA-t én pl arra vennék. De ezekszerint megfelkelő volna.
Érezhető lenne a különbség? Sejtem igen, mivel az enyém épphogy 512MB-ot kihasznál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest