Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gabrielarky #468 üzenetére
Sokszor jártam már hasonlóan és eddig egy kis kitartással még mindig sikerült jobb belátásra bírni a gépet. A leghatásosabb sorrend talán ez: vga és összes ram ki. bekapcs. Elvileg veszett sípolást hallasz (ellenőrizd hogy az alaplapra rá legyen kötve a ház csipogója). Kikapcs, majd BIOS-reset (lehetőleg elemkivétellel és a gép áramtalanításával), főleg ha az imént nem hallottál sípolást. VGA be, de ram még mindig kint. Bekapcs. Asszem most egy más ritmusú sípolás a jutalmad. 1 db ram be és ha csak a szokásos bios-megbolondulás volt a gond (ami tapasztalatom szerint a hasonló esetek 90%ában áll fenn) akkor már bootol is a gép.
Sok sikert! -
IreN!CuS
addikt
válasz
gabrielarky #465 üzenetére
3 opciót írtál le abból az első 2nél csak a vga led-ek "villogtak" amikor meg a ram-okal szórakoztál winyo és a proci hűtő is életre kelt.Ha meg ezt "..3 vörös led felvillan, ventillátor felpörög lepörög, felpörög stb.." ugyan úgy érteted a proci hűtőre és a winyora is akkor nem szóltam
-
IreN!CuS
addikt
válasz
gabrielarky #462 üzenetére
mivel tovább jutott a gép úgy h csak 1 modul volt benne én még mindig ram-ra gyanakszok,meddig csinálja ezt a felpörög leáll felpörög leáll,mert nekem anno 5-10perc után elindult a dolog,ezek mellett javaslok 1 TELJES NAGY BIOS resit,csodákra képes.
serito:Hajrá kiv lennék mit megy 1100körül,remélem összejön,gl hf
-
gabrielarky
tag
válasz
gabrielarky #462 üzenetére
jah és kikerestem a tápegységemet:
http://www.argep.hu/product_536620.html -
IreN!CuS
addikt
válasz
gabrielarky #445 üzenetére
nekem a mostani giga lapnál volt hasonló de nekem a ram-al volt a gond,csak 1 ram-al(1GB) indul el.
Bár nálad a táp esélyes mivel az elején ugyebár minden felpörög megkapja a nagy terhelést és lehet h nem bírja,de mindenképp próbáld ki 1 ram-alserito:hol van a vége,feszemelésel?1100?
-
Tomate
veterán
válasz
gabrielarky #447 üzenetére
Próbáld ki a másikban is. Tök mindegy melyikbe rakod, bár azért én visszavinném oda ahol vetted. Nem valószínű ,hogy a táp a ludas.
-
Tomate
veterán
válasz
gabrielarky #445 üzenetére
Szereltem össze annó fél éve, egy gigabyte lappal egy AM2-es gépet. Ott a 2600XT csinálta ugyan ezt. Felpördült a venti, vagy még azt se és semmi nem történt. Igazából a PCI-E foglalat halt meg a lapon. (zsír új lap volt) Vissza is vittem Iponba, ott megnézték nyugtázták, hogy tényleg rossz, valóban ez a probléma és adtak egy újat. Amúgy egy jó lap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest