Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMen
tag
válasz
Salvatore
üzenetére
Két 6pinessel elindul. Én használtan vettem egy pro-t(Powercolor),és volt benne egy átalakító. Mmint 6 pinesre. Gyárilag nem tudom mennyit csomagolnak,de a tápomon két 6pines is volt és megy vele. Annyi,hogy a catalystban nem látszik az overdrive. Amúgy 6pines átalakítót lehet venni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Salvatore
üzenetére
Mostanaban nagyon divat lett ezt a pcgamehardware.de oldalt linkelgetni pedig a cikkjeikbol sok infomarcio hianyzik, pl. ebben a hirben elfelejtik megemliteni amikor a xt a gtx-el hasonlitjak, hogy 400$ az xt es 550$ a gtx, meg whql drivert hasonlitgatnak egy betaval, raadasul meg a TWIMTBP se sikerult jol leirniuk az a P nem programm roviditese hanem hanem a played szoe.
Egyebkent semmi extra nincs ebben a tesztben, xt hozza a feltetelekhez elvarhatot, ahoz kepest r600-ra egyatalan nem optimalizaltak es 7 honapja volt a THQ-nak optimalizalni a g80-ra nem is rossz eredmeny
Jopofa ahogy az nv pr gepezete mukodik, ennyire azert nem kell felni az r600-tol, nem fog fajni
Egy ideig meg nem fog valtozni a helyzet, aztan majd kibujik a szog a zsakbol, akarmit is csinalnak mindenhova nem er el a kezuk
Azok a kepek ahol a dx9 vs dx10 kulonbsegeket mutatjak meg nevetsegesek, kinagyitva lehet csak kulonbsegeket eszrevenni egy olyan jatekban ahol mar eleve kicsik a karakterek/tereptargyak mert ugye RTS
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
Salvatore
üzenetére
Remélem egy kis ideig még nálad lesz a kari.Nézd meg jatekok alatt frapsal , és a pontos hömérsékletet is biztos tudod valamivel monitorozni(én nem ati hoz az nv temp loggert szoktam használni)
Obliviont, feart r, rainbow sixet ha meg tudnád nézni
Mert ha zsir akkor már a jövö héten lehet h beujjitok egyet én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi