- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMen
tag
válasz
Salvatore #199 üzenetére
Két 6pinessel elindul. Én használtan vettem egy pro-t(Powercolor),és volt benne egy átalakító. Mmint 6 pinesre. Gyárilag nem tudom mennyit csomagolnak,de a tápomon két 6pines is volt és megy vele. Annyi,hogy a catalystban nem látszik az overdrive. Amúgy 6pines átalakítót lehet venni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Salvatore #391 üzenetére
Mostanaban nagyon divat lett ezt a pcgamehardware.de oldalt linkelgetni pedig a cikkjeikbol sok infomarcio hianyzik, pl. ebben a hirben elfelejtik megemliteni amikor a xt a gtx-el hasonlitjak, hogy 400$ az xt es 550$ a gtx, meg whql drivert hasonlitgatnak egy betaval, raadasul meg a TWIMTBP se sikerult jol leirniuk az a P nem programm roviditese hanem hanem a played szoe.
Egyebkent semmi extra nincs ebben a tesztben, xt hozza a feltetelekhez elvarhatot, ahoz kepest r600-ra egyatalan nem optimalizaltak es 7 honapja volt a THQ-nak optimalizalni a g80-ra nem is rossz eredmeny
Jopofa ahogy az nv pr gepezete mukodik, ennyire azert nem kell felni az r600-tol, nem fog fajni
Egy ideig meg nem fog valtozni a helyzet, aztan majd kibujik a szog a zsakbol, akarmit is csinalnak mindenhova nem er el a kezuk
Azok a kepek ahol a dx9 vs dx10 kulonbsegeket mutatjak meg nevetsegesek, kinagyitva lehet csak kulonbsegeket eszrevenni egy olyan jatekban ahol mar eleve kicsik a karakterek/tereptargyak mert ugye RTS
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
Salvatore #217 üzenetére
Remélem egy kis ideig még nálad lesz a kari.Nézd meg jatekok alatt frapsal , és a pontos hömérsékletet is biztos tudod valamivel monitorozni(én nem ati hoz az nv temp loggert szoktam használni)
Obliviont, feart r, rainbow sixet ha meg tudnád nézni
Mert ha zsir akkor már a jövö héten lehet h beujjitok egyet én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Revolut
- Samsung LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest