- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvatore
tag
Nem vagyok nagy gémer, de a company of heroes egy nvidia által támogatott játék(honlapján kinnt van az nv reklám). Szóval az a minimum hogy úgy optimalizálják hogy nv-n jobban fusson. Ennyi erővel a call of juarezbe is összehasonlíthatod ott mégnagyobb a különbség csak éppen az ati javára (mivel az amd meg azokat pénzeli).
-
Salvatore
tag
válasz
Zé_Mester #367 üzenetére
Árban sztem minimum +15-20ropi. Jócskán nem fog megugrani a kari teljesítménye, mert mint már fentebb írtam nálam volt 2900XT és majd 20%-os memóriatuning kb 2%teljesítménytöbbletet hoz mindössze. Bizonyos játékokban már most is üti, de mindent összevetve átlagban sztem nem fogja, max csak megközelíteni.
-
Salvatore
tag
válasz
elit_hun #259 üzenetére
Sajna több képet nem tudok csinálni, mint ami fennt van, mert a karit már elvitték.
Szóval a kari Shappire márkájú: Mag:850MHz, Ram: 1050(2100)MHz volt.
Driver: ami jelenleg a hivatalos oldalról letölthető legfrissebb.
Proci sebesség az egyik 3DMark képen látható (3584MHz E6400)
Ram sebesség: 896MHz 5-5-5-15
Képek: #211-es hozzászólásomnál.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Salvatore
tag
-
Salvatore
tag
1. Hát eléggé, hajamat elég gyorsan megszárítaná hátul.
2. Nem hangosabb sokkal, mint a 8800GTS
3. Kipróbálom majd
4. Egyelőre nem tudom, de ha ATI-s vagy akkor nem kérdés
5. Adsz nekem sok pénzt akkor hamar
Egyébként eddig csak a saját gépembe próbáltam ki 64-es vista alatt legújabb hivatalos driverrel, E6400-al minden alapon adott a 3DMark06 8400pöttyöt. -
Salvatore
tag
Az az igazság, hogy nem magamnak vettem hanem egyik haveromnak építek össze gépet (aki ATI fan), tehát holnapig van nálam. Mindenesetre amennyire tudom letesztelem.
Első válasz: igen 2év garis
Ha valakinek el tudom majd pattintani a 8800GTS-em, valszeg én is beújítok egyet.
Már csak a K10-et várom és akkor a Core2Duo-m is megy a levesbe és visszaáll a rend -
Salvatore
tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy ilyen karit (Shappire), megnézem itthon és nincs benne tápátalakító semmilyen!!! (doboz nem volt leragasztva) A tápomon csak 6 tűs van, azzal el sem indul.
Másnak sem volt benne vagy csak az enyémből nyúlták ki??? Ez így gáz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest