- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
A pasztából nem kentem rá túl sokat,a gyáriból is volt rajt vagy 1 kiló.
A fehér szilikonpaszta híg,a szürke (titan,csak ez volt készleten,egyébként mást nem lehet Vezsprémben venni,csak fehéret,a titan valahonnan megmaradt 1 kis bontatlan zacsival) kicsit sűrűbb.
A csavarokat nem téptem meg,finoman óvatosan húztam.Nem sarkaztam le mert a 2. cserénél ellenőriztem.
Az S1-et(rev1) már elpakoltam,nem nézegettem a bordát mert mint említettem bekapcsolás után már 70C volt és kúszott felfele,szal gyorsan kikapcsoltam.
Most stabil 64C 38% ventivel
A hőmérsékleteket venticserék előtt és után is Atitool 0.27-el mértem,most a ház oldala sincs fent.
A gyári borda GPU-val érintkező felülete elég rücsis-egyenetlen,forgácsolás nyomai erősen láthatók és alumínium az anyaga,esetleg krómozott vagy nikkelezett réz,nem tom.
Igen 2900 Pro-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGENDÁS! GeForce GTX 1080 Ti Founders Edition 11G
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA - minimális alku OK
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi