- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #7066 üzenetére
A kacsintgatós smiley és a vigyori nem véletlenül van ott ahol van.
Csak poénkaodásból száltam értelmi síkra (hú ezt másképp kellene fogalmazni).
Na mind1 a lényeg, hogy majd idővel eldől, de vannak akiknél hozott gyorsulást a Quad E széria után. Akinek meg Quad-ja van nem lő le 2 magot, hogy megnézze, hogy milyen lenne ha..., inkább élvezi a játékot.
Ha jól tudom a közeljövőben sok gamma jön, ami már kedvez a quad-oknak.
Pl egyik mag fizikát számol, a másik az AI-t, a többi meg a maradékot kb.
Na mindegy, én csak arra gondoltam hogy ha valaki durva C2D-t vesz, annak érdemes elgondolkozni (nem venni, hanem meggondolni).
Amúgy Peace! -
szacsee
nagyúr
válasz
Gaboman #7059 üzenetére
Na hagyd már a hülyeséget légyszíves!
A Quad topikba belinkelném amit írtál ízekre szednének.
Ha belegondolsz, hogy általában (otthoni pc)-n fut egy vírusírtó, tűzfal, online gammánál punkbuster és népi zenekara, valamint az oprendszer folyamatok között 20-30 minimum egy teljesen telepített rendszernél és valami akkor kezd aktívan procit-memót zabálni amikor játszol. Ha ezt nézzük akkor van értelme Quadon játszani, mivel ha egy gamma csak 2 magra van írva és azt 100%-ig leterheli, akkor az OS folyamatai lazán használhatják a másik 2 mag közül bármelyiket!
Magyarul szerintem előbb, vagy utóbb előjön a 4 mag létjogosultsága és ha valaki most akar procit venni annak érdemes elgondolkodni, hogy ha egy pl E6750 vagy 6850 körüli kategóriában nézelődik.Nem-e Quadot kellene venni, mert később azt nem kell upgradelni mint a 2 magosat, ha cserélni kell, netalán amikor már 4 magon zökkenőmentesebb az élet. -
keIdor
titán
válasz
Gaboman #7050 üzenetére
PH teszt: csak tudod az a szomorú, hogy egyik se friss játék... persze hogy nincs benne Quad support... mi most itt CSAK az UT3 és Crysis demoról beszélünk!
X-bits labs is érdekes, mert a Supreme Commander pont az első Quad Core Supportos játék volt és ott alig gyorsúlt valamit... érdekes! -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7019 üzenetére
Nekem tökéletesen dolgoztatja mind a 4 magot, majd akkor itélkezzünk ,hogy mennyit profitál, ha midnent fullra lehet rakni...
szerk : amugy meg az UT3 bench nem is valós képet mutatja, mert pl ott egy bot sincsen... egy Vehicle CTF tele botokkal stb sztem jobban kijönne
-
AMD_ok
őstag
válasz
Gaboman #6998 üzenetére
Még csak azok szedhetik ,akik előfizettek vmi előrendelés félére (demoért fizetni
), és ők 24 órával a nyilvános rajt előtt már szedhetik. Azoknak, akik nem fizettek elő, igy kb hajnal 1 óra után kezdődhet meg a letöltés, már ha igaz, amit ott írnak a többiek, én csak utánuk írom
-
RZoli89
tag
válasz
Gaboman #6997 üzenetére
Hát nemtudom elvileg egy 3, 3.2es c2d már kiihajt minden mostani vga-t. Pl a vga-cpu párválasztóban is írták hogy egy 2.66-os már kihajt egy 8800gts-t. Tapasztalatból is tudom, mert én 3ghz és 3,2 között, már nem veszek észre fsp különbséget, de a 2900xt lehet más tészta
Prés: 320mb-os gts-t teszteltetek, vagy csak a 640mb-osat?
-
Prés
tag
válasz
Gaboman #6987 üzenetére
Ha egy játék átlag fps-e nem éri el a 24 fps-t sem, akkor 15%-os processzor túlhúzással egyértelmű, hogy nem fogsz talán max. 1-2 fps-t nyerni. Egyértelmű, hisz a 24fps 15%-a 3,6 fps és ez a plusz tuning nem rakódik át 100%-ig az fps-ekre. Én nem hitegteni akarlak, ahogy gondolod, ha neked 10-15 fps-t hoz plusszba, egy átlag 30fps-es játéknál, akkor szerencsés ember vagy.
-
banderasz77
addikt
-
rento
őstag
válasz
Gaboman #6842 üzenetére
köszi!
Mellesleg nekem csak 80fps-sel megy átlagba. Ez miért van? Minden alapon van, nincs bekapcsolva az AA, de mint azt már írtam 1 korábbi hszben, az nem is számít. Szal azt figyeltem + h az ut3 vmiért szarabbul megy nekem mint nektek. 50fps-sel jobban megy nálatok. az azért nem egészséges sztem. Tényleg, ti vistán nyomultok, vagy xp-n? Mert én vistán vok, az lehet a gond? -
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #6875 üzenetére
Ha már itt tartunk én is nv fan vagyok
. De most egy ilyen kosza hirből mit szürjön le az ember?
Amugy ha alapon el is veri a GT a PRO-t az 1. természetes 2.ki az a hülye aki nem huzza? ha meg bevállik az alulfeszelés elméletem akkor padló
. Persze csak találgatok
azt meg sem merem emliteni ,hogy a 8800GT-nek nem is az x2900 sorozat az ellenfele
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gaboman #6785 üzenetére
olvasd már el még1x amit irtam.. mintha ott lenne a game szó is..
volt 88GTS/GTX-em, tudom mire képes 3dmark-ban, a 2900Pro-t soha nem fogja megverni (engem ez elég nagy százalékban érdekel).. játékok tekintetében pedig egy XT-re tolt Pro-t ha a GTS se tud megverni (jó nem full nv optimalizált játék esetében) akkor nemtudom mit vártok a GT-től.. jó vétel lesz kétségtelenül, de azért ne csináljunk a bolhából vizilovat.. -
válasz
Gaboman #6608 üzenetére
ez az egyik nagy ATI jövőbetekintés az R600-nál: kivették a ROP-okból a HW-támogatott MSAA-resolve-ot, és helyette a shaderek csinálják meg ezt a kalkulációt. alapozták mindezt arra, hogy a) a DX10 megköveteli a shader alapú resolve lehetőségét, tehát a shaderes megoldás mindenképpen kell b) az MSAA hamarosan ki fog menni a divatból (a pontos részleteket a miértről fejből nem bírom most előhúzni).
szerintem a b)-re épíeni állati nagy baklövés volt, még ha fél éven belül be is jön, a 2900XT image-ét erősen szétzilálták ezzel a régebbi játékok miatt. -
Soak
veterán
válasz
Gaboman #6589 üzenetére
jah, pff azt akartam linkelni , csak nem sikerült ugy látszik
szóval a helyes link 3dmark06 nem vagyok elégedett az SM scoreal mint mondtam
szerk : amugy az az érdekes ,hogy tegnap (vagy elötte) meg léggel 13,980-an lett. Driver érdekesn viselkedik ha állitgatom. a 7.9 gyorsabb benchmarkokban?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6544 üzenetére
Úgylátom magadra vetted a "fél ország" problémáját. Semmi kritizáló szándék nem volt a kérdésemben, mindössze egészséges érdeklődés, amit totálisan félreértettél.
A nagyközönség előtt ezúton bocsánatodért esedezem, hogy meg mertem kérdezni éppen tőled (de mástól is megkérdezhettem volna, nem csak a te írásaidban találkoztam hasonlóakkal), az ország mely vidékén jellemző a túlzott ó használata
Bocs mégegyszer az érdeklődés miatt
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gaboman #6533 üzenetére
Az azért nem
, de megakad a szemem a számomra kirívó íráshibákon, ami ugye a területi nyelvjárások miatt máshol nem biztos, hogy íráshiba, hanem ún. "területi adottság"
pl. hól, felóldani, bólt, külömben, de lehetne még sorolni. Mondjuk a különben elírása nemigazán területi sajátosság szerintem, de ez az egyik leggyakrabban elírt szó a fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest