- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viewsonic
aktív tag
-
Overlocker
veterán
válasz
Achill3uS #5202 üzenetére
Eddig 860Mhz-ig bírja a GPU, 865-nél már fagy..ramokat eddig 2200Mhz-ig küldtem..
Nekem nem lehet monitorozni rivatuner-rel a hőmérsékletet, why??
mod: 3Dmark05 elindul.. viszont mindig feljön egy newdev.dll hiba.. 06 viszont nem indul...A parancsikonnál a cél-nál hiába írom be a nosysteminfo-t nem megy
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Achill3uS #5270 üzenetére
Nálam a RAM 2200-on azonnal fagyi, 2150-en 05-ös mark lefut de 06-os 2100-on sem, viszont 2000-en jó...valahol a 2 között van a vége.
05-ös eredmény 2150-en 17990 pont
05-ös eredmény 2000-en 18015 pont
06-os eredmény 2000-en 11381 pont ( ezek mind jobb eredmények mint 8800GTS 320MB 640/2100-on)
E4300-as 9*333-on RAM 833-on 55518-as időzítéssel ( sajnos kevés a teljes kihajtáshoz, de ez a referencia beállításom a többi tesztemhez - ha lesz erőm ma kipróbálom egy E6550-essel h mennyit dobna rajta ). -
XaraX
addikt
válasz
Achill3uS #5202 üzenetére
Ennyit biztosan,871/1051-en már kilépett 06-ból
Crossfire-ben meg Ennyit kapott,alapon mindkét vga,proci egy 8x420-ra húzott E6400. -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #4184 üzenetére
Gyorsabb voltam...no meg nincs meló így ráérek...
Csak azt nem értem miért jön mindenki olyan árakkal ami brutto nagyker ár?! 67-68k-t mondtak nekem kisker szinten, ebből max áfás számlával lehet faragni az átlag ember még azzal se tud. Ha van ismerőse esetleg féláfa megoldható...
No de mind1 igazából...nekem nem adatott meg egyik lehetőség sem, sőt még valszeg részletre is fogom venni, de megveszem...és kiadom érte azt a pár ezressel többet, hogy 10 perc alatt 300ftból se átvegyem a karim...
-
Armando_19
őstag
válasz
Achill3uS #4005 üzenetére
Utolsó off
Ja csak nekem fontos a számla, pega 5el olcsóbban hozza, viszont én 10et tudok levadászni az árából az áfával!
Egyik nagykerben nagyon olcsók a Sapphire cuccok, és álltalában nekik van legelőször, csak nem tudom megnyitni a honlapjukat valamiért...Off vége, Hajrá Hajrá!
-
keIdor
titán
válasz
Achill3uS #3667 üzenetére
A Pro tuningra lennék én is kiváncsi, hogy meddig megy.
Szerintem ha a kezembe kerűlne a Pro kb. addig menne alapon, amig fel nem tenném az AtiTool-t.
Mod: Valakinek esetleg valami óhaja, sóhaja, hogy mit nézzek meg az új driverrel?
Nézhetek markot is, csak le kell tölteni az 1,5GB-ot...
[Szerkesztve] -
Gaboman
nagyúr
válasz
Achill3uS #3564 üzenetére
Ez valami olyasmi lehet mint annak idején az 1800GTO2 és az 1800XT 512 közti külömbség.
Mindenben megegyeztek csak az órajel külömbség volt köztük,és a legtöbb GTO2-ből nem lehetett XT csinálni mert kevés feszt kaptak,de annak emelésével sem lehetett a nagyon húzni.
A magot még úgy ahogy lehetett tuningolni XT-órajelre de a Mem-et már közelébe sem.
Persz azért voltak kivételek volt olyan is amelyik XT PE órajelen ment,igaz nem is bírta sokáig a kártya.
Lehet hogy itt is valami olyasmi lesz,mint anno abban a szériában volt! -
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #3233 üzenetére
Passs...de kezd egyre jobban érdekelni...lassan legyün a Dr House oszt googlizok tovább...
Sapphire nem villantott még ilyet csak webshop-ok dobták fel...
Igazából ez a két gyártó érdekel...esetleg Gigabyte...régen jó kis Radeonokat dobtak ki...
Imádtam anno mind a Sapphire, mind pedig a HIS ATIjaim...most ez az Asus X300SE...pffff...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Amazon Kindle
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest