- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Jaja, még befoghatja a gts-t simán, 8800-at is...
Driver problémák az nv-nél is vannak rendesen, ezzel az erôvel elvakult fanatikusként azt is mondhatnám, hogy ha ezek megoldódnak, akkor a 8600gts befoghatja a 2900xt CF -et simán!
-
vittuka
aktív tag
-
vittuka
aktív tag
Az izzó nem megy annyit mint a gép, világítás egész nap nem kell... DE... Semmiféle áramszámolgatásom nem volt, serényen jegyeztem meg hogy drágább a gts320-nál a 2900xt és többet is eszik.. Erre óriás party alakult ebbôl, teszem hozzá feleslegesen. A saját számlámat meg nem is kellett volna megemlíteni, mert megint bebizonyítottuk itt, hogy ez elméletileg lehetetlen, nem is akarok én vitázni errôl, 50 wattokról meg modern mai csodamasinák fogyasztásáról a 2-3 évesek ellenében, biztosan vannak más tapasztalatok is. Hagyjuk ezt az offolást, várjuk szépen a 2600-asokat, sok haver szeretne bôvíteni meglátjuk mi lesz a helyzet ezekkel a kártyákkal és a fogyasztásukkal persze. (csak vicc
)
-
vittuka
aktív tag
Bocsánat de még annyi megjegyeznék, hogy a gtx-nél ugyan 10w-al fogyaszt többet terhelve, de mivel a gts 640 a szintje a 2900-nak, annál megintcsak ott a büvös 50W. Ez persze hötermelést is jelent és tudjuk hogy az ati eléggé hadilábon áll a hütésekkel.. Semmi off, ebböl próbálom kikövetkeztetni hogyan viszonyul majd a 2600xt a 8600-as szériához..
-
vittuka
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1331 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy 3000ft-al fog többet fogyasztani a 2900xt bárminél is, ez a régi és az új gépem különbsége, de lehet sokat fôzünk mostanság.. Mellesleg hol 22ft 1kw ?
Mifelénk jó az 35-nek is.
A 2600-ból indult a beszélgetés, de ráérünk szerintem mert egyenlôre nincs mit beszélni róla..
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
válasz
Zé_Mester #1328 üzenetére
Más az egy összeg és más a havi kiadás... Többi cuccot beleszámolva meg az 5 kila felé közelít de nem ez a lényeg.. Onnan indult a dolog, hogy a 320-as gts és a 2900xt között fogyasztásban is van különbség, kb. 50W. A lényeg, hogy nehéz ezt okosan számolni, de mindenképpen plusz költséget jelent ami többet is fogyaszt. Senki nem nyavajgott ezen, csak leírtam hogy mi a tapasztalat mert szóba került ez a fogyasztás dolog, szerintem valamit félreértettél.
Reálisan számolva ennek a cuccnak nem kéne 3k-val többet termelnie mint a réginek, ez volt a lényeg.
Ez nem a nagy magyar torrent oldal, ahol ha leírod a cfg-d rögtön kövekkel dobálnak, hogy te mit melózol, másnak ez az álma...Szaladgálnak itt a durva cfg-k, azért van odaírva mert sokaknak lehetnek kérdései egy-egy cuccal kapcsolatban, vagy éppen ilyesmit akar venni és érdekli pár eredmény.
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #1321 üzenetére
Naaaaa... Azért többet kajol az, de a kedvedért szivesen fikázom kicsit... 7-8k -ról 12k-ra ugrott a villanyszámla nálunk, magam sem értem hogyan lehetséges ez... A64 3000+ húzva, 1gb ram, 7800gs errôl volt upgrade => E6600@3.0, 8800gtx, 2gb, 680i.
Valamint cseréltem egy monitort, 145W-ról az új max.75W. Nagyjából egy szinten kéne lennem, valahogy mégis legalább havi 3k-val több a számla. Hiába okoskodok utána, hogy ez elméletben lehetetlen, gyakorlatban ki van számlázva sajnos. -
vittuka
aktív tag
válasz
he7edik. #1308 üzenetére
Lépcsôzgetni lehet felfelé, de kevesen teszik meg.. 60k körül láttam már használtan 320-ast, arra gondolok inkább. 20 rugó pedig már jelentôs, láthatod itt az apróhirdetések között, hogy egy postaköltségen képesek napokat vitatkozni az emberek. a 80-85k-s 2900xt-hez meg hozzászámolom a plusz villanyszámlát, mindjárt megszalad az 1 év alatt..
Mondom, hogy 40k körül gondolkoznak általában, a 80 az már duplája lenne.
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
Nekem több haverom is van aki most gondolkodik fejlesztésen és ugyanezt tanácsolom nekik, de csak azért hogy ne vegyenek 8600gt -t , próbálom 320-as gts-re rábeszélni ôket, de a maximum amit hajlandóak vga-ra költeni az 40k. Nem akarok az ati ellen beszélni, nem vagyok egyik párt tagja sem, de tényleg félek a dx10-es játékoktól, mindenki a crysisre feszül nagyon és szerintem sokaknak diavetítés lesz sajnos ezekkel a kártyákkal.. Persze abból indulok ki, hogy ha ennyi újítás van egy programban akkor élvezzük is ki a szépségét, ne kelljen 2 évet butítani a grafikából..
-
vittuka
aktív tag
Ez probléma, nem is kicsi.. Kompromisszum hegyeket kell itt kötni lassan.. E6600@3.2, 8800gtx, 2gb g.skill, 680i. Lost planet 1680x1050 4x/8x minden maxon. 25-40 fps (dx9,xp). Kezdek keményen aggódni, hogy jönnek majd az új cuccosok és cserélni kell 4 magra meg 8900-ra... Viccen kívül!
-
vittuka
aktív tag
Van kompromisszum és van a 8800-as geforce, illetve a 2900. Lassan ezekkel is kompromisszumot kell kötni. Akkor miféle középkategóriáról beszélgetünk? Ha jól látom ez a 2600-as is elég gyenge lesz...
árban van középkategória, teljesítményben az mind alsó szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest