- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
válasz
HellGreg #4453 üzenetére
ÜDV!
Igen fel tudod húzni vele,nálam jelen pillanatban 44 fokos, igaz le van szedve nekem a gép oldala és ma nincs kánikula.Szerintem 65-70 fokig biztos nem lesz semmi baja,de szvsz magától lekapcsol, ha esetleg olyan mértékben túlmelegedne.Én 860/880-ra tudtam felhúzni,a cccben a gpu 865-nél lefagyott folyton ,ezért kéz beállítással vittem fel a memóriát egész 880-ra.Próbálj meg először egy 800/800-at, majd 850/800 majd 850/850 közben pedig futtas pár kör 3dmarkot lépcsőnként,hogy stabil e.Majd innentől kezdve 5-mhzes lépésenként szépen emeld őket ameddig bírja.Ha valahol nem bírja akkor 1 lépcsőt vissza és onnan megint felfelé 5 mhzenként. -
gaborbol
őstag
My games menu alatt, ott van hogy installed games és not installed games.
Not installed alatt ott a lista.Abból választasz 1-et és jobb egér gomb rajta majd install games.Megadtad nekik a vga kártyád gyártási számát?Belinkelek egy képet ,hogy nálam hogy néz ki.
[link]
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
-
gaborbol
őstag
Nos igen,legális vistám van és a hét elején elküldtem szépen alukálni a fiókba.....
Laser nyomtatómat nem ismeri,tvkártyára is szarik,audigy-hez csak a puszta driver van,gamek tényleg lassabbak és akkor még örülhetek,hogy elindult...
Bioshock tette fel az ire a pontot,csinálhattam vele bármit, fagyi orrvérzésig. Xp felrak és egyből megy hiba nélkül.
Hab a tortán:beraktam a 2600xt-t kipofázott,hogy olyan súlyos hardverváltozások történtek,hogy aktiváljam újra->aktiválás interneten->Az újrakativálás nem lehetséges!
A, adjon meg egy új kulcsot B, ha önnek nincs új kulcsa menjen le a boltba és vegyen egy újat.Anyádot.Telefon,mondom vga csere, rendben akkor újraaktiváljuk...Gép kikapcs,xp telepítő indít...
Lehet a vistával bohóckodni,de még nem jött el az ideje,hiába nyomják,kell nekei még legalább 1 év mire lesz belőle valami. -
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #4121 üzenetére
Sajnos tényleg szar a powerstrip.Mindegy mire állítom nem történik semmi.
Ezennel visszavonom azon állításomat,hogy megy a kártya 860/900 mert jelen pillanatban nincs mivel feljebb vinnem az órajlelet 860/880-nál.
A64 X2 3800@2450Mhz 2*1 Gb ddr1@412 sapphire 2600xt 800/700
xp alatt:
[link]
A64 X2 3800@2450Mhz 2*1 Gb ddr1@412 sapphire 2600xt@860/880
xp alatt:
[link]
Hogy a current clock settingsre miért,a gyárit írja és nem az aktuálisat,foggalmam sincs,amíg teszteli addig ideiglenesen kírja,aztán visszaváltja a gyárira.
Ati tray tools meg kék halállal elszál a gyári órajel tesztelésénél is,xp és vista alatt is.
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
válasz
Kicsimix #4102 üzenetére
Üdv!
Hát most őszinte leszek,most elbizonytalanítottál.Nekem a ccc-be megy 860/880-at a kártya 3dmark05,01,és játékok alatt is, de mivel ott már nem tudtam feljebb vinni,ezért próbáltam power stripet.
A pontokat nem is néztem,hogy powerstrip-be mennyi volt a ccc-hez képest,örültem hogy megy 900-on.Ha hazaérek akkor nyomok pár tesztet.
ATiTool 0.27 beta 1 ebből csak ezt találtam,ez viszont nem megy.Dobj egy linket,az amd tool-ról akkor menézem azzal is. -
gaborbol
őstag
Gyári hűtés van rajta,ami nem hangos, 62 fok felé még nem ment a hőmérséglete.Catalyst control centerbe, is lehet húzni de csak 880/880 ig.Nekem a mag 865-nél látványosan elhasal,nem értem igazán, mert 860-nál atomstabil 865-nél meg azonnal kékhalál...powerstrip 3.75 -el húztam 900-ra a memót ,de ez a progi is csak 930-ig tudja húzni alapból.
3dmark05 és a 3dmark01 van fent a gépen és nem fagy bármennyit is futtatom,enemy-territory alatt se fagy,nem is hibázik.Este nyomhatok pár tesztet,ha gondoljátok.
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Kicsit nézgettem még a sapphire 2600xt-t 800/700@ 860/900 -nál atomstabil.Kíváncsi voltam megy-e 900-on a mem, hát megy.Feljebb nem próbáltam,használni viszont csak a gyári értékeken fogom,az is bőven elég.
-
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #3812 üzenetére
Feldobtam egy xp-t,bioshock hibátlanul megy alatta,végig is toltam.Vista alatt meg fagyit árulnak a liftbe.Tehetek én fel bármilyen patchet,kapcsolhatok ki bármit,,faygi.
Egyszerűen még nem jött el vista ideje,hiába erőlteti az ms...Kb olyan mint az xp annó,sp2-ig nem volt teljes értékű. -
gaborbol
őstag
Addig mondogattátok a bioshock így a bioshock úgy ... Én barom meg letöltöttem
Hát 10 percig csak néztük egymást,én vártam hogy végetérjen a demo,ő meg hogy mikor kezdek el játszani.Ez a grafika tényleg beszarás,bár ha hozzáveszem hogy majd 2 gb az egész, és csak a liftig lehet vele játaszan(jóesetbe) akkor azért annyira nem nagy szám
Szóval 1 fagyi a lépcsőnél,ujratöl kikapcsol mindent,aztán fagyi a liftben:Game over -
gaborbol
őstag
Megtörtént
Sapphire 2600xt 256gddr3 800/700: vindows üresjárás:46-48 fok ccc szerint.
800/700 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9111 pont
800/700@850/850 3dmark05:alap beállításokkal 1024*768 9900 pont 54-56 fok.
Cpu:x2 3800@ 2450Mhz
oprendszer: Windows Vista home basic(lefrissítve)
Hála a vistának, csak catalyst control centerből tudom tuningolni,mert más progi nem megy vista alatt, jelen tudásom szerint.A gpu tuningnál 870 Mhz-nél fagyi van,gondolom azért, mert van Sapphire 2600xt-ből oc verzió és ezek már valószínűleg ki vannak válogatva.A memória megy többet is, 880-on még stabil volt,de a ccc-ben már nem lehet feljebb állítani
22k-ért ez nemy tűnik olyan rossznak,nem tudom Xpertvision mit tud ehhez képest.
Terhelve,húzva 3 kör 3dmark után 56 fokot mondodtt a ccc.
Vindows vista élményindex: windows aero asztal: 5.9 pont
3d munka játék grafika 5.6 pont
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
Ma vettem egy Sapphire 2600 XT 256 MB kareszt.Expertvision nem volt,ez viszont volt, így ez lett.Ha valakit érdekel róla valami,este beizzítom és mesélek.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest