- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Szabesz #4854 üzenetére
Én speciel elvből nem vettem zalman-t, helyette van már más is (Tts-kft.hu-n), meg jobb is. De, anno nem volt sok alternatíva itt, kis hazánkba, tehát ezért a Thermaltake Giant III-t raktam rá. Azzal sem volt sok gond a felrakásnál, ma is üzemel, és max a nagyobbik ventit használom rajta (kettő van, de a kisebb felejtős), azt is főleg, ha meleg van, a legkisebb fokozaton, és bizony bőven lehűti a kártyát, normális hőfokra.
-
SLYM
veterán
válasz
Szabesz #4757 üzenetére
Bővebben: link
Alien-nél 65k a 256 megás R430 magos,2 nanos ramokkal ha minden igaz. 500-ig biztos mennek a ramok, ha bekapcsolod a 4 pipét akkor van egy X800XL-ed amit akár X800XL-ként is eladhatsz, mert totál semmi különbség se lesz a kettő között, de tényleg! Az meg 90k asszem. De ehez kell mák is gazdagon!
a 128 megás az nem nagy durranás, de olcsóbb 10k-val, de ki tudja, ha ott is bekapcsolod a pipéket akkor megdobja a karid értékét az biztos! -
SLYM
veterán
válasz
Szabesz #4750 üzenetére
Utánanéztem, még a mag se ugyanaz: R430:X800 R420:X800 Pro Bővebben: link X800-at fel lehet húzni X800XL-re de csak a 256 megásat(Sapphire), ami nem 55 hanem 65k
fene. Pedig aszittem lesz egy X800XL-em, ja és még 4 pipeline-t is be kéne kapcsolni hozzá!
De ha sikerül, akkor van egy 90k-s csúcskarid 65k-ért.
[Szerkesztve] -
giba
tag
válasz
Szabesz #4637 üzenetére
A táp biztos nem lehet a bajom mert chieftek 460 w-os
2 hónapja közel 30 rugóért vettem.
Futtattam a 3d markot is. Hiba nélkül lefutott és a kiírt pont megeggyezett azzal amit mások is mértek. Tehát akkor ilyen szar lenne ez az ati?
Eddig mindig nvidiat vettem de úgy látom, hogy befürödtem a váltással. Pedig olyan nagy volt az öröm hogy ati tulajdonos lettem.
Van akinek p4 prescott konfigja van és megy a colin mcrae 2005 legalább 800x600 -on közepes minőségben és szaggatás nélkül? Milyen drivert használ?
Lehet már csak ebben bízhatok.
Köszönöm
bumbella -
giba
tag
válasz
Szabesz #4634 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy a gépem elég jó konfiggal rendelkezik de mégsem mennek tökéletesen a játékok.
konfig:
intel p4 3.2 GH prescott asus p4p800 x alaplap
1 Gb memória
HIS excalibur 9600xt vivo 128 Mb videókártya
Felraktam a colinmcrae 2005-öt meg a 2004-et de akár 640x480 minimumon akár 1024x768 -on fullon játszok bármelyikkel szaggat mint állat.Pedig nem mai gyerekek. A flatout viszont tökéletesen megy full grafikával meg a doom3 is. A Sanandreas és a mafia be beszaggat mégha nem is nagyon de játékélményt elrontja.
winxp ujrainstall volt
tiszta zsir minden + driver az ati oldaláról van leszedve hozzá
alaplap driverek is fent vannak.
Omega drivereket még nem próbáltam de szerintem sokat nem segíthetnek.
Visszaraktam a régi nvidia 5200 Fx kártyát + drivereket. És a Colinmcrae 2005 meg a 2004 megy csodaszépen.
Mi lehet a baj?
Az ati kártyát teszteltem pcmark 05 meg 3d mark 2003 alatt és hasonló eredmények jöttek ki mint amit a fórumokon olvastam. Tehát nem rossz.
Mi lehet a baj?
Ati és p4 prescott üti egymást a játékokban?
vegyek nvidia-t?
Köszi a segítségeteket
Bumbella -
-
SLYM
veterán
-
Tenfoot
tag
-
Savage5
senior tag
válasz
Szabesz #4408 üzenetére
Abban én is ludas vok, mert nem írtam ki a konfigom, de máskor csak pár bekezdést fel, és akkor nincs semmi félreértés
Egyébként úgy hallottam, a Sapphire is rak szenzort a RAM-jába, és asszem van is valami progija ami ki tudja a hőt olvasni belőle... De azért nem mernék rá megesküdni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest