- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
nem tudná lehűteni az xt 500mhz-s magja termelte hőt
Ebben csak az a móka, hogy a 9600XT nem = ''9600Pro 500-ra húzva'': más gyártástechnológiával készült a magja, így kevésbé melegszik...Emellett ha a gyári hűtők közt sincs különbség, akkor miért ne vinné el a csere hűtő?
inkább majdnem a duplája
Kevered a VGA Silencer Rev.3-at, ;s az ATI Silencer 2-t.Olvass egy kicsit vissza, hogy mi a különbség: még be is linkeltem őket, jól.
Mod: najó, hogy teljes legyen a kép, de most már tényleg utoljára...
VGA Silencer Rev.2 (elvileg 4,5K): Bővebben: link
ATI Silencer 2 (elvileg 7,5K): Bővebben: link
>egyébként ezt nem is tudtam, hogy a rev.2 nem jó a 9600-okra
Elvileg nem, de gyakorlatban a fene tudja, karija válogatja. (Mondom, referenciadizájn nuku, legalábbis az én Sapphire-omnál feltétlenül...)
> kösz az infot
Amúgy ez szépen le van írva egy kompatibilitási táblázatban, a belinkelt helyen is szerepel. Elvileg már rég kéne lennie Rev3-nak, de lehet, hogy azért nem lett, mert leváltotta az ATI Silencer - ramhűtős, rezes, drágább - megoldás.
> (arctic-cooling most még egy szintet sűlyedt a szememben)
Semmi ilyen szándékom nem volt, én tökéletesen elégedett vagyok vele!(Csak a kompatibilitással volt egy kis macera, arról viszont a Sapphire tehet sajna.
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Ha még garis, raknak rá újat, ha nem: VGA Silencer Rev. 3, és sanyi.
De amúgy ha van vmi egyszerű hűtőd, ami 9600Pro-ra jó, miért nem jó az XT-re?
Mod: esetleg bezavar vmi kondielrendezés? A VGA Silencerből is azért kell elvileg Rev3, mert a Rev2 nem megy rá: namármost nekem simán rámenne utólag ránézve - nincs ott gebasz, ahol javítottak rajta -, ellenben az ATI Silencer 2 nem volt jó, pedig az rávaló. Sz*rnak ezek a gyártók a referenciadizájnra: rá kell próbálni, az a tuti...
(Ha van rá mód.
) Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest