- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Steve 018
csendes tag
Helló mindenkinek!
Köszönöm mindenkinek a segíségét az Asus 9600 xt vpu recoverezési ügyében. Lehet, hogy megoldódott a probléma mert mióta tesóm ajánlására új alaplapi agp drivert telepítettem, azóta nem csinálja. Már Far Cry sem vpu-zik, pedig az 1 perc után szokott...és mintha gyorsabban is menne.
Szerintetek ez volt a hiba oka vagy félhetek még? -
Steve 018
csendes tag
Tettem a házba a videókártya felé egy 8cm-es ventit. Érdekes...eddíg a 3dmarkok mindíg végigmentek, most is, de például a Far Cry 1 perc 45 másodpercig bírta vpu nélkül.... A vpu 42 fokos és a memóriák is akörül voltak a vpu-zgatáskor...
Akkor szerintem holnap visszaviszem tutira. Másfél hetes a kari szerintetek kicserélik nekem egyből vagy hetekig fognak rajta ülni?
Köszönöm mindenkinek az eddígi segítséget! Már mindent kipróbáltam és tuti nem a hűtés a baja...
[Szerkesztve] -
Steve 018
csendes tag
válasz
Savage5 #4374 üzenetére
Hali!
Ha én kikapcsolom a vpu recovert akkor lefagy a gép...
A fast write-ot már visszakapcsoltam mert ugyanazt csinálja úgy is.
Neked mennyi ideig csinálta ezt a vpu-zgatást és milyen sűrűn?
Én gamolok vagy 10 percet a Far Cry-al és már benyomja a vpu-t!
A GTA SA-val nem olyan sűrűn csinálgatja. A 3dmark-al meg elő se jön ez a problem.
Mitévő legyek? Indítsak el egy artifact testert hardocre tesztbe? Vagy holnap hétfő...kezdjem a reggelt azzal, hogy visszaviszem? Csak tartok attól, hogy lejárt a 3nap és már fel fogják küldözgetni a karit és azon fognak üldögélni ..... -
-
Steve 018
csendes tag
Helló mindenkinek!
Egy nagyonnagy problémám lenne....kb. 1 és fél hete vettem egy Asus 9600 xt-t. A 3dmark03-ban 4048 pontot szúr, de játék közben mindíg visszaállít a vpu recover, amit nem nagyon értek, hogy miért csinálja ezt. Elsőnek új drivert tettem fel, de ez sem segített...új windows telepítése után is ugyanez. A fast write-ot is kikapcsoltam hátha van eredménye. Ha kikapcsolom a vpu recovert akkor lefagy a masinaA konfigomat az infómba megtaláljátok! Azelött egy Sapphire radeon 9600-om volt...azzal ment jól és nem művelt hasonlókat.
Van-e valami gyógyír rá vagy garanciális probléma? Plííz segítsetek!!! -
Steve 018
csendes tag
Újra én vagyok. Utánanéztem a samsung oldalán Bővebben: link és ott azt írják a ''K4D263238E-GC2A'' típusú ramról, hogy a maximális frekvenciája 350Mhz, ami kiszámítva 1000/350, azaz 2.8ns-osnak kell lennie.
Akkor ez most jó? -
Steve 018
csendes tag
Helló mindenkinet!
A vganfo-n olvastam, hogy a tesztben szereplő kártyán ugyanez van a ramokra írva ''GC2A'' mint az enyémre és az 2.8ns-os ram.
Bővebben: link
Akkor most mivan? Mert az everest és az atitools a cash letancyra 4T-t írt....
bye -
Steve 018
csendes tag
Sziasztok!
A tegnap vásárolt Asus 9600 XT-nek a memóriáji 4ns-ek az ati tools szerint, szerintetek az nagyon gáz? Alapon 4048 pöttyöt teljesít 3d mark 2k3-ban(a konfigomat az ifoban találjátok). Szerintettek tudom-e húzni a karit ezekkel az állítólagos 4ns memóriákal és ha igen akkor meddig?
Válaszaitokat előre is köszönöm... -
Steve 018
csendes tag
Hellosztok!!
Most vettem egy Asus radeon 9600Xt-t és nemtudom hogy hány ns ramok vannak rajta.
Samsung 443
k4d253238e-6c2a
Ez áll a ramokon. Újfajta kocka ramok vannak rajta. Valaki kitudja belőle bogarászni, hogy milyen az időzítése, mert azt megköszönném! -
Steve 018
csendes tag
válasz
× B@LINT × #3543 üzenetére
Látom neked Sapphire 9600 XT-d van. Hány pontot kapott 3d mark 03-ban? Mennyit sikerült kihúznod belőle?
-
Steve 018
csendes tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. A Sapphire 9600 np 128MB videókártyámat szeretném lecserélni egy kicsit erősebbre, én ASUS 9600 XT-ben gondolkodom. Szerintetek érdemes lecserélni a kártyámat egy ilyenre. A Sapphire-ba azt sajnálom, hogy a gyenge mem-ek miatt nemtudom húzni, ugyanis szétesik a kép.
Várom a véleményeiteket. A konfigom az infoban találjátok.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest