- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3250 üzenetére
Nekem pl. van egy garis XT-m, de sajna nem 20-ért...
(Mostanában - én marha - 6600GT-n gondolkodok, DjOrfeus után szabadon...
Hülye fejlesztések: kikészítenek!
) Mod: amúgy a Silencer miatt 30-tól indítanám az alkut rá, de tökmindegy, úgyis vagy 30-at kéne dobnom egy GT-re, s egyelőre csak 20 van, s sajna, nekem nincs olyan jó ismerősöm, mint DjOrfeusnak volt... Ja és ez off.
[Szerkesztve] -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3181 üzenetére
Gratula !!!
Nekem meg valami fura módon alakul a 6600GT élete van benne +8 pixel egység meg 3 vertex mint a 6800 as szériában valoszinü hogy a uj gyártástechnologia áldását kaptam meg uj 6800 mag visszabutitva 6600 ra. Lehet hogy egyszer majd valaki rájön hogyan lehet bekapcsolni a + Motyókat a GPUban RIVATUNNEREL csak átcserélni tudtam ami ment kikapcsolni ami nem azt meg be Együt meg csak ujraindulás és Fekete Képernyő : )))
De igy sem rossz a kari : )))
mikor lenne a csere ??? -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3151 üzenetére
Semmi baj, az XTG nekem Gyárilag 500/700 Volt de ment 615/910 Mhz-n
azért az nem rossz Szerintem.
elégé über tuning a dolog és gyári hütővel semi tuning hütés és nem is melegedett 45 fokos volt !!!
Lehet hogy elfogult vagyok de szerintem az egyik Legjobb 9600-as kari a piacon : ) -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3146 üzenetére
De olyan csak tuning ram van rajta és válogatot minöségi alkatrészekből van összeszerelve Tuti Birja a TUNINGOT és 29600 ért nem is Horror !!!
vegyél 9800 se 128 bitest est
vagy amit akarsz én már nem tudom mit is Szeretnél, Ólcsó is legyen, Jó is legyen, Tuningolni is lehesen, esetleg a Gyürük Urában a Tündék TUDNÁNAK segiteni ebben!!!
Dobj nekik egy mailt hátha bejön
döntsd el Te Neked kell választanod Más nem döntheti el mit vegyél ha nem jön be Ö lesz Hibáztatva érte !!!!!
Ha meg nem Döntesz, Nem Lessz Videókarid SOHA !!!!!
Röviden ENNYI!!!! -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3142 üzenetére
jónak néz ki de kérd ki valaki véleményét akinek van abit vga-ja
tudok neked Gexcube9600XTG
30000 alat
http://www.mistral.hu/leertekelt.php
néz el ide most néztem 2 év gari van rá de gyors legyél az én karim is onann volt a 96000XTG-m csak az nem volt leértékelve !!!
igy mostmár megnyugszol végre ???
2 féle XTG is van !!! ÉN az 500/700 as ajánlom !!! -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3140 üzenetére
Nemtudom az öcsém kereset valamit amikor feljött hozzánk azthiszem apronet vagy valami hasonló: ((( nem is figyeltem 6600Gt lázban égtem!!!
Sajna keres rá keresövel azthiszem neki is ugy jöt be.
BenJoe
(fanatikus tag)
Nekem Sapphire R9600XT Atlantis-om van... Nézzétek meg a konfigot. És EZ viszi a Doom-ot ULTRAn, 17FPS-sel, de ultrán. Elképesztő.
Figyeljetek, ezt használtan vettük, lehet benne valami olyan tuning, ami így ''megmaradt'', vagy símán ilyen erős a kártya? Mert Én nem tuningoltam!! És driveresen sincsenek a cuccok leszedve minimumra. Akkor ez az ébenfekete kártya ami itt van a gépembe, ilyen erős lenne?
neked csak annyit ha 17 fps Mekkora is volt a felbontás ???
próbáld 1024x768 32 bit, ugy mennyi az annyi ????
kiváncsi vagyok arra az ébenfekete Erős Kártyára mennyire is erös !!!
Bocs ha kicsit cinikusnak tünök,
Nemszeretem a Sapphire R9600XT Atlantis kártyákat nagyobb a füstje mint mint a lángja cimü epizod szerintem majdnem mind
Sértödés ne esék nem fikázom Kinek a pap kinek a papné Nekem például a Szomszéd Asszony Jön be
De Nagyon ÁM!!!! -
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3138 üzenetére
Ha 6600-ast szeretnél akkor csakis GT vegyél a sima egy nagy kalap F....
a Gt is megvan nyirbálva de a sima 6600 az meg aztán nagyon minden bennevan ami aGt be és a 6800 as ba de a mem sávszélesség révén na meg a 128 bites memvezérlő miat lasu mint a dög huzni meg aztán szerintem nem nagyon lehet majd mert minek rakjanak rá normális memoria modult ha lasubra van tervezve pénz megtakaritás az egész akkor inkább gyüjts és vegyél egy Gt-t
vagy egy 9800 xt t használtan látam most 2 napja valahol néz körül itt ott bizti találsz !!! 30000 körül ha meg nagyon megakar szabadulni tölle alkud le 25 re többet ugysem ér !!! (UGYIS ODA ADJA HA KELL A ZS NEKI)
nem tudja ugysem eladni én is csak az ismerösöm révén szabadultam meg a 9600Xtg töl Jó árban max 20000-25000 tudtam volna eladni : (((
pedig 3 hónapos volt és nem is Gagyi Halál Tuning kártya volt !!!!!!!!
Ne kapkodj az nem vezet JÓRA SOHA föleg a Pc iparban !!!
Estem már én pofára még az Gef 2 Mx es világba Na meg Garicserére kellet Radeon procilábat is fürészelnem mert lassu volt mint a dö és nemakarták Kicserélni( 3 éve kb még Nagy szar volt az ATI )
Jól befürödtem volna ha nem kapok ikhletet egy Vékonyka Körömreszelőtől
Régi szép idők azok voltak csak az izgis Idők !!!! -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3087 üzenetére
És mennyi az a jóval olcsóbb?
Azért írtam, hogy elvileg, mert nem tudtam, de most rákerestem, szóval: pl. 33K az 55K helyett.Konkrétan itt találtam rá: Bővebben: link
Azért még próbálkozom a tunninggal, hátha sikerül...
Egész nyugodtan, de azt jobb, ha tudod, hogy soha nem fogsz annyit kihozni belőle, mintha vennél egy normális kártyát. Igaz, a tuning legalább nem kerül pénzbe.(Kivéve, ha veszel extra hűtést, stb. Vagy ha leégeted a karit.
)
Mod: nem mind PCI-E, amit én néztem meg neked, az direkt AGP-s!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3083 üzenetére
Hagyd a francba, és cseréld le: megéri.
Persze az megint más kérdés, hogy ha olvastad a belinkelt cikket ott van a végén, hogy a srác is 9600XT-re akarja majd cserélni, erre Rudi megjegyzi, hogy egy 6600 sima jobb választás lenne...
(Nem a GT, hanem sima, tehát kicsit lassabb, de jóval olcsóbb. Elvileg.)
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3078 üzenetére
Ezt a cikket (minitesztet) neked találták ki: Bővebben: link
-
DjOrfeus
tag
válasz
Boxer001 #3066 üzenetére
Az nv karikat Riva tunneral szokták tuningolni vagy
coolbitsel
az meg benne van a driverben csak elö kell hozni : )))
Egyszeru egy régi trükkel tudod húzni a coolbitsel ;D
NA FIGYELJ NEMKELLENEK EZEK A SZAR HUZÓ PROGRAMOK
PROBÁLD KI EZT AMIT MOST LEÍROK.
1.START MENÜ FUTATTÁS REGEDIT
2.HKEY_LOCAL_MACHINE MEGNYITOD
3.SZOFTWARE -''-
4.NVIDIA CORPORATION -''-
5.NVTWEAK-''-
6.CSINÁLSZ EGY UJ DUPLASZÓT AMINEK A NEVE LEGYEN CoolbIts
ÉS AZ ÉRTÉKE PEDIG 3.
UTÁNA KILÉPSZ JOBB GOMB TUL.
SPECIÁLIS
VIDEO KÁRTYA ''NVidia persze''
ÉS LESZ EGY UJ BEÁLLÍTÁSI LEHETOSÉG ORAJEL FREKVENCIA
MIND A 2D MIND A 3D BEÁLLÍTHATOD,HOGY MENNYIN FUSSON..
Ennyi : ))) -
Cargo
aktív tag
válasz
Boxer001 #3068 üzenetére
Az alap órajel általában 500/297 Nekem is ennyi de egy kicsit meghúztam csak próbaképpen. Most 540/325-ön megy. Nem volt nagy változás de azért kiváncsi voltam. Vannak olyan xt-k amik alabból is nagyobb órajelen mennek. Nah azok azoka kártyák amire itt a ph-n is meg mindenhól rádobnak egy 5 ezerest. Vannak amelyek nagyon jól huzhatók azokra is rátesznek egy lapáttal. De belegondolva amiatt az 50mhz miatt nem hiszem hogy sokkal jobb lessz bármelyik játék. Szal érdemesebb megvenni a kicsit lassabbat de olcsóbbat. Legalábbis szerintem. Digit neked akkor most 266 ramod van? xt rulah. Eddig bármilyen játékot próbáltam mind ment 1024*768 high detail-ben. Mondjuk az nfsu2 egy picit akadt.
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3068 üzenetére
Neked valszeg 128-bites az FX-ed, ami ennyivel jobb a 64-bitesnél.
alapon 500/297
Így szokták megadni, de ugye a RAM DDR-es, így mondhatnám, hogy 500/594.
Amúgy a referencia órajel a 960XT-nél 500/300. (Avagy 500/600.)
milyen helyet foglal el a Sapphire?
Hát sokféle kártyája van, ez egy gyengébbik fajta. (Ami előtte volt pár napig - HIS -, mérhetően gyorsabb volt, csak állandóan fagyott: RAM-hiba, stb. Ez a Sapphire meg sajna egy kicsit lassabb, de még sosem fagyott!)
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3051 üzenetére
Dobj már egy pontosabb linket, mert a franc se fogja itt kikeresni...
Amúgy nem lehet, hogy az AIW épp akciós?
Viszont ha nincs különösen nagy szükséged TV-tunerre, akkor teljesen felesleges ezért több - általában drágább - pénzt kiadni: ha majd cseréled a karit dobhatod ki a tunert, stb. De nem arról volt szó, hogy 20K-ért veszel karit használtan? Ha már pl. 40, akkor inkább 6600 mondjuk 50-ért...
Mod: Amúgy még a hűtéshez: a hertánál meg lehet nézegetni, milyenek, az ár adott...Az első itt van: Bővebben: link A második meg itt Bővebben: link, de vigyázat, ez Rev.2, szóval elvileg nem kompatibilis!
Gyakorlatban meg ki tudja, ha rá tudod próbáltatni amikor megveszed: lehet, hogy rámegy simán!
[Szerkesztve] -
Trance_Enegy
tag
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Boxer001 #3012 üzenetére
az az előző gépem
Akkor írd át az adatokat a konfigodnál, mert megtévesztesz minket, jól!
megvegyem a karit szted?
Rosszul nem jársz vele, az biztos: nagyon jó kis kari! Persze mindig mondják, ha spórolsz, akkor vehetsz erősebbet, stb. Csak ha vmi CPU-limitált, akkor teljesen felesleges. Én is írtam, hogy ma már inkább 6600-ast vennék, mert az sokkal gyorsabb, csak aztán rá kellett jönnöm, hogy inkább proci kell...Persze ha lesz proci, akkor alaplap is kell, végül muszáj lesz új kari, ha PCI-E... Aargh.
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest