- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
DigitXT #3258 üzenetére
Tegnap egész nap vadásztam kártyákra, semmi jó eredmény...
Aztán egy ismerős nagykeres haverja tudna egy ilyet: Inno3d fx 6600 128 mb, elég korrekt áron. Csak még nem tudom, hogy melyiket vegyem, 128 vs 256 mb, a 128asat javasolják, a pénzem is marha kevés, meg sok különbség nincs is...
Szóval eddig úgy néz ki, hogy sima 6600om lesz. Egy srácnak egy ilyen kártya Eagle márkában, tehát végül is noname, alapon 4900 pont, húzva 5500 3dmark2003ban. Inno3d talán még többre is képes, nekem bőven megfelel...
Tehát eddig így áll a dolog. Már nagyon unom amúgy, szóval várom már, hogy legyen! -
Boxer001
veterán
Egy kérdés ide 9600XT fanok közé!
9600XT vs. fx 5700 ultra?????
Valaki egy nagyon okos választ plííz! -
Boxer001
veterán
Hi tulajok! Hát, azt hittem, hogy én is 9600XT tulaj leszek, de még sem lettem az, jól átbaszott a srác, aki eladott volna nekem egy Saphhire kártyát, leszíroztuk a vételt, erre 4 nap hallgatás után dobott egy mailt, hogy sorry, de már eladta helyben...a faszkalap...20ért lett volna egy garis XT-m...
-
Boxer001
veterán
DjOrfeus! Ismét itt lennék...
Úgy alakult a helyzet a 9600XT ügyében, hogy a srác kaposvári, elküldené nekem a cuccot, úgy egyeztünk meg, hogy 21be lenne nekem postaköltséggel együtt, bár nem tudom, hogy mennyi is a postaköltség amúgy. A cucc elvileg egy hónapos múlt, Pesten lett véve. Tehát ezen a héten már remélhetőleg lesz kártyám.
Többet nem hergellek titeket ezzel! -
Boxer001
veterán
válasz
DjOrfeus #3166 üzenetére
Már régen tárgyaltam a sráccal mailben, csak 800 év, mire válaszolgat...msn-re meg eddig nem jött, pedig írtam neki. Kaposvári a cucc, én meg hatvani vagyok...szóval posta lesz valószinű a dologból...kockázat van persze. Szóval már rég nem vacilálok, csak lassan halad a dolog.
-
Boxer001
veterán
Sorry, én nem vágom még úgy az ati témát, de valószínű, hogy meg kell majd tanulnom, mert lehet, hogy nekem is ilyen lesz, csak Gecube. Még sajnos nem jelentkezett mindig a srác 9600XT ügyben, tehát nagy valószinűséggel enyhén kibasztam magammal, hogy húztam az időt. Azért még reménykedem.
Na de a mai napom nem volt rossz, végre megvan az 5.1-es cuccom, az első életemben, örülök is.Már csak egy jó videókártya kell...
-
Boxer001
veterán
Most várom ugye a visszajelzést, de közben egy másik sráctól érdeklődöm, mert neki is van eladó kártya, Club3d 9600 XT, alapon 500/700...még nem írta, hogy mennyiért, legutóbb 30ért akarta, de senki nem vette úgy tűnik, most már úgy írta, hogy sürgős...
Ha nem jön be ez az Sapphire 20ért, akkor addig legalább tárgyalok ezzel, mert kárgya mindenképpen kell tényleg...nem akarlak többet lefárasztani titeket... -
Boxer001
veterán
Jól van na, nem azért írtam, én nem ismerem ezt az XTG dolgot, úgy gondoltam, hogy ezt már nem nagyon lehet tunningolni, mert így képen már elég tunningnak tűnik a cucc....
Most azt várom, hogy megvan-e még a srácnak a 9600XT, ha igen, akkor jó lesz az, ha nem, akkor onnantól kezdve nézem a többi lehetőséget. Köszi a nagy türelmet idáig is, sokat tanultam tőletek, meg még remélem fogok is, ha ati tulaj leszek!
Ne hari, tudom, hogy idegtépő voltam, már saját magam is untam! -
Boxer001
veterán
De figy, ez az XTG nem olyan,mintha vennék egy sima XT-t, rátennék egy baszás hűtőt, aztán tunning? Mert akkor nem éri meg ennyivel többet kisajtolnom érte...
-
Boxer001
veterán
Okés!! köszike!!!! meglesem
-
Boxer001
veterán
Jól van DjOrfeus! Neked könnyű...6600 GT...
Erről mi a vélemény?
Abit ATI Radeon 9600XT VIVO Video In / out , ATI Theater digit chip, 256 MB ram 8x AGP, DVI VGA
Késő van már, hogy keresgéljem azt a 9800XT-t, sok esélyem úgy sincs, hogy megtalálom... -
Boxer001
veterán
Hát majd meglátjuk, már írtam a srácnak, sztem megvan még neki a 9600XT, mert tudja, hogy vlszinű, hogy kell.
Hát most így hol keressem azt a 9800XT-t, elég sok helyen lehet...esetleg valami közelebbi, konkrétabb címet nem tudsz? -
Boxer001
veterán
Na, már írtam a srácnak, hogy kell a kártya! Végre, már ultra sokat húztam az időt, de minek...csak nehogy szívjak!
-
Boxer001
veterán
Ja, okés, pont akkor írtad a véleményedet, amikor én írtam éppen...
Jaj, már hülye leszek tényleg, ha kihagyom...írok is neki... -
Boxer001
veterán
Hi DjOrfeus!
Sikerült az fx 5200 tunning...
3dmark 2003-ban alapon 1452 pont (nem kell röhögni senkinek, ez csak 2002ben volt király, de akkor a best), emeltem feszkókat, 1679 pont lett, 15,63 % plusz!
Na, most nekem az a kérdés, hogy mit tegyek, milyen kártyát vegyek. Megveszem valószinű a 9600XT-t, de lehet, hogy tovább is adom, mert talán érdemesebb lenne egy sima 6600...szted...? Csak kéne egy használt, jó áron, azt meg nem tudok...Ha esetleg tudnál, írj! -
Boxer001
veterán
Figy, még meg sem vettem amúgy, de már adjam is el...na mindegy...akkor vegyük ezt a helyzetet...
A kártya 1 hónapos, nincs rá biztosíték, hogy már nem adták el, de ha megveszem, sztem jóval többet ér 20-nál...a bolti ára jóval 30 fölött van... -
Boxer001
veterán
Hát én már nem tudom, hogy mi a szart vegyek...
TONO!Ha átadnám a kártyát, akkor arra már rá lenne pakolva pár ezres... -
Boxer001
veterán
Okés, nagyon köszike!! már csak az a gond, hogy R9600XT-t tudok 20ért, 1 hónaposat...
Na itt a bibi...mert 6600ast nem tudok jó áron...de ha valaki tud...szóljon!!
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Emberek! Help!
Inno Geforce fx 6600 (sima), vagy Sapphire R9600 XT, vagy Xpertvision R9800SE (sajna 128 bites, 128 megás csak)
A f..om ki van már ezzel a videkártyát, de milyet dologgal...bezzeg ha lenne pénzem is...nem sokat gondolkodnék (6600 GT)
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Akkor a 6600 sima jobb választás, mint a 9600XT...hmmm...okés...
Már le van töltve, olyan gondom van, hogy nem tudom, hogy mennyivel emeljem a frekiket az órejelbeállításoknál!!! Egy oldallal visszább már írtam, hogy mennyin vannak most...
Help
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Valaki az én kérdésemre is válaszoljon!Kiváncsi vagyok!!
-
Boxer001
veterán
Akkor ha már így összejöttünk, akkor kikérném a véleményeteket!
Geforce fx 6600 (sima), vagy Sapphire R9600XT?
És ha valaki tudna esetleg segíteni fx 5200 tunning ügyében, akkor írjon...
(nyugi, lecserélem a kártyát, csak kiváncsi vagyok) Visszább egy oldallal írtam le, hogy mi a gondom...
THX! -
Boxer001
veterán
Okés, akkor majd utána olvasok ennek a 6600-nak, bár nem hinném, hogy 20ért találnék használtan...
DjOrfeus!A segítséged kellene, megvan a plusz beállítási lehetőség, az órajelfrekvencia, a belső órajel 250, a memória-órajel freki meg 405. Mennyivel emelhetném őket, hogy stabil maradjon?Azért nem akarom, hogy elszálljon a kártya...
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
na, megnéztem...barátságos az ára...csak nekem ez a 20k-ért lévő 9600XT barátságosabb, mert nincs több pénzem, sajnos...
Amúgy jobb kártya lenne???És mennyivel??
Nem azért próbálkozom a tunninggal, mert meg akarom tartani, csak kiváncsiságból... -
Boxer001
veterán
De az PCI-Expresses!az nekem nem is menne a gépembe, nem?
-
Boxer001
veterán
És mennyi az a jóval olcsóbb?
Azért még próbálkozom a tunninggal, hátha sikerül... -
Boxer001
veterán
ááá, nem megy ez a dolog nekem...
-
Boxer001
veterán
Köszi DigitXt! Elolvasom majd! Mondjuk nekem Asus van...
DjOrfeus! Újraindítottam, de sehol nem találok olyat! írd már le pontosan, hogy hol van légyszi!!
vagy elrontottam volna...sztem nem... -
Boxer001
veterán
Okés! És ez tényleg ''tunning'' lenne?
Vagy ilyet vicces kérdezni ilyen trágya káryánál?Csak kiváncsiságból érdekelne, elvileg nemsokára lecserélem...
A francba, most nem indítanám újra, mert letöltök éppen...de lehet, hogy mégis... -
Boxer001
veterán
DjOrfeus! Megcsináltam, amit írtál. Újra kell nyomni a gépet, mert egyenlőre semmilyen új lehetőséget nem látok a beállításoknál...
-
Boxer001
veterán
Ha ezt nekem írtad, akkor uccu neki, kipróbálom!
De progikat is írhatsz, hogy milyen kell hozzá... -
Boxer001
veterán
Ahogy nézem az árakat, hát nem lehet egy was ist das...
-
Boxer001
veterán
Na, egy újabb kérdés akkor nektek, Ati mágusoknak!
xpertvision9800se 128mb: ez milyen kártya (Sapphire 9600 XT-hez képest)
Annyit tudok, hogy így jön a sorrend: se, pro, xt. Tehát gondolom gagyibb fata... -
Boxer001
veterán
Hát ezt én sem értem, nekem ott a konfigom, nincs is húzva, (alapon van, 1917 Mhz) és az fx 5200-al 1452. Nem tudom, hogy neked hogy lett vagy 900 pont...
A Sapphire R9600XT alapon 500/297? Így a 9600 XT-k között milyen helyet foglal el a Sapphire? Csak hogy ismerkedjek már a remélem leendő kártyámmal... -
Boxer001
veterán
Ja ok, nem is írok többet akkor az fx 5200ról...
(de ha valaki tudja, hogyan kell tunningolni, írja le)
-
Boxer001
veterán
Jaj, tényleg muszály lesz váltanom...
Tényleg, fx 5200-at lehet tunningolni? Ha lehet, akkor hogyan? -
Boxer001
veterán
illetve csak ideszúrtam, bocsi
-
Boxer001
veterán
Ja, amúgy itt a link:
http://www.ipon.hu/download/arlista.xls -
Boxer001
veterán
De, arról volt szó, sztem meg is veszem, csak nézegettem neten, és megakadt a szemem, mert az AIW kb 7-8-al volt olcsóbb, mint a Lite!!!
Ja, ha már itt tartunk, szted a konfigommal, meg a 9600XT-val saccra mennyit kéne elérnem 3Dmark 2003-ban? ( az fx 5200-al 1452 pont lett)
-
Boxer001
veterán
Ok, köszi a választ, de akkor nem értem....
Az all in wonder-os jóval olcsóbb...nézd meg...ipon.hu -
Boxer001
veterán
Egy kérdés: mi a különbség a kettő között, mert árban jó nagy eltérés van...valaki írja meg plíz!!
SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB ALL IN WONDER (FULL)
SAPPHIRE ATLANTIS RADEON 9600XT 128MB TV/DVI (LITE) -
Boxer001
veterán
Nagyon megérte neked ez a kártya tényleg!
Nyugtassatok már meg, hogy jó döntés-e, ha megveszem azt a 9600XT-t! -
Boxer001
veterán
Bocsi, nem a fickó a barom, hanem amit csinált sztem...de gratula, és nem bántásból, meg irígységből írtam!
-
Boxer001
veterán
Basszus mekkora barmot fogtál ki! Külön gratulálok mégegyx!!
-
Boxer001
veterán
Hát azt meg hogy csináltad? mennyi lett volna a kari amúgy?
Gratula! -
Boxer001
veterán
húú, már nagyon nem bírok akkor magammal, ha ég és föld...
Elég gázos vagyok most anyagi téren, pedig 20ért sztem bőven megérné...
Jaj kellett nekem apronetet olvasgatnom... -
Boxer001
veterán
Okés, már ki is javítottam.
Hát csak megérné vennem ezt a kártyát ahelyett, ami most van... -
Boxer001
veterán
Az 1200as cerka konfigra gondolsz? hát...igen...az az előző gépem.
Akkor megvegyem a karit szted? -
Boxer001
veterán
Sziasztok! Megéri 20 ezer ftért egy Sapphire 128 megás 9600XT? 1 hónapos. 2600+, 1 giga ram mellé.
köszi -
Boxer001
veterán
Sziasztok! Egy kérdés:
Sapphire 9600XT 128 megás, 1 hónapos megéri 21 e-ért? jó kártya, megvegyem szerintetek?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest