- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
Cargo
aktív tag
válasz
`DeviL´ #3104 üzenetére
Hy Devil! Hát ezek két gondra utalhatnak szerintem. Vagy nem hűt elég jól az új hűtő vagy nem jó a kártya. Nézd meg hogy nem e sértetted e meg valahol a kártyát véletlenül. Bár ez nem biztos de szerintem ez lehet a probléma. Mit jelent az hogy nagyon melegszik a proci? Mármint fokokban?
-
Cargo
aktív tag
válasz
Boxer001 #3068 üzenetére
Az alap órajel általában 500/297 Nekem is ennyi de egy kicsit meghúztam csak próbaképpen. Most 540/325-ön megy. Nem volt nagy változás de azért kiváncsi voltam. Vannak olyan xt-k amik alabból is nagyobb órajelen mennek. Nah azok azoka kártyák amire itt a ph-n is meg mindenhól rádobnak egy 5 ezerest. Vannak amelyek nagyon jól huzhatók azokra is rátesznek egy lapáttal. De belegondolva amiatt az 50mhz miatt nem hiszem hogy sokkal jobb lessz bármelyik játék. Szal érdemesebb megvenni a kicsit lassabbat de olcsóbbat. Legalábbis szerintem. Digit neked akkor most 266 ramod van? xt rulah. Eddig bármilyen játékot próbáltam mind ment 1024*768 high detail-ben. Mondjuk az nfsu2 egy picit akadt.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest