Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
_stick_ #4533 üzenetére
Nehogy má a táp legyen a gond(ezzel egy 6800 Ultra is ''talán'' elmegy)!!!
az sz.tem kilőve, kari csere volt az se lehet, marad az alaplap de az meg jó!!! BIOS reset volt már?????
ha az se megy, akkor vidd át haverhoz a karit!
Azzal amit írtál 1 a baj ''régi karival ment''...ez itt a gond! -
Savage5
senior tag
-
Gabeszku
senior tag
válasz
_stick_ #4296 üzenetére
Ha jól szellőzik a házad akkor elég az VF700alcu is az alu és réz. A réz a VF700cu (ki hinné
) kicsivel 3-4 fokkal tartja hidegebben. Ezt már te is el tudod dönteni... Hol vedd meg? Nehari de ne menjek el megvenni helyetted? Keresgélj neten, pl www.depo.hu-ban, hátha van a közeledben egy üzlet.
-
Gabeszku
senior tag
válasz
_stick_ #4291 üzenetére
jajj drága barátom.
Na akkor neked is leírom, nehyol elbarkácsolj valamit...
Csak a pirossal kisatírozott részt kend be!
és a paszta meg az a hővezető amit én csak találóan trutyinak szoktam nevezni.
Fontos, ha jól emléxem a coolerhez fehér szinűt adnak ami jó is. Ha netán ezüst szinű---úgynevett ezüstpaszta akkor azt ne használd, mert VEZETI AZ ÁRAMOT!!
és ha egy kevés is mellé megy belőle rövidzárlatot idézhet elő és az nem tenne jót -
Gabeszku
senior tag
válasz
_stick_ #4289 üzenetére
És ha felszerelem a coolert az mivel jár? --- Jobb hőmérsékleti paraméterekkel
Úgy szedd le a gyárit, hogy ne sérüljön meg semmi festés, ilyesmi. Szal vissza tudd teeni ha kell és akkor is úgy nézzen ki mint ha most jött volna ki a gyárból....
Akkor nem lessz gond vele. Először azt nézd meg, hogy a cooler alá beférnek-e a ramhűtők, mert én is úgy jártam, hogy nagybőszen fölragasztgattam mindet aztán nem ért rá a GPU-ra a cooler
Szal csak ésszel, és finoman. Először paszta néklüld szereld fel, és nézd meg hogy tökéletesen illeszkedik, nem lóg bele semmibe stb. Ha úgy nézki minden ok akkor jöhet a trutyikenés CSAK a MAGRA!!! és aztán rá a zalmant.
Nem túl nehéz maga a művelet, csak óvatosan kell csinálni és nem szabad kapkodni. -
DigitXT
félisten
válasz
_stick_ #4223 üzenetére
És komolyan gondolod, hogy egy tavaly ilyenkor 40K-ba kerülő kártyát most eladsz ugyanannyiért, és beslattyogsz a boltba egy kétszer olyan erős kártyával jössz ki?
Szép is lenne, ha ez így működne, de sajnos nem így van.
Azmeg a MEGALOL kategória, hogy boltban 36, ezért meghirdetnéd 40-ért.
-
DigitXT
félisten
válasz
_stick_ #4221 üzenetére
Ne a bolti árból indulj ki, és különbenis van 26-ért is, kisker bruttó, a 256MB meg egyenesen felejtős.
Ergo bukni fogsz rajta mint atom, pláne itt a PH!-n: 22-23k max.
Gabeszkunak a tuningolt verziója ment el 26-ért, de valszeg máshol.
Én javaslom az aprónetet, hátha bejön.
-
× B@LINT ×
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest