- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
Steve 018 #4395 üzenetére
Nem akarlak elbizonytalanítani, de jobb félni, mint megijedni... De ha már nem csinálja, akkor ajánlom figyelmedbe a B tervet: ne vidd vissza a boltba (úgyis eltelt a 3 nap), hanem rakj fel minden benchmarkot, amit írtam, és tesztelgesd! Előbb-utóbb majd csak előbújik a szög a zsákból, vagy éppen bent marad, ami a legjobb neked
-
Savage5
senior tag
válasz
Steve 018 #4379 üzenetére
Esetleg gondoltam még arra, hogy talán a ramokkal van valami... Lehet az már sok neki, az az 50 fok? vagy netán az időzítéseit kéne vhogy megbuherálni? egyenlőre nem tudom, de az tuti, hogy ha megint előjön nálam is (10 hónap után), akkor ráteszek még 1 hűtőt és rálesek a ramok beállításaira...
csak sajna nekem már a gari is lejárt, szóval...
A bios-állítgatással mondom, csak óvatosan, és egyenlőre ne húzz semmit sem, mindent defaultolj!
Sok szerencsét! -
Savage5
senior tag
válasz
Steve 018 #4377 üzenetére
Nekem is egy időben ekég sokszor. Olyan fél óránál nem bírta tovább. De akkor következett be nagy változás, amikor a BIOS-ban +0.30V-ot adtam neki... Akkor lehet kapott egy lökést, vagy nem tudom, de azóta abbamaradt (de ki ne próbáld rögtön ekkora fesznöveléssel, mert csak én vok ennyira őrült, meg full idegességből csináltam)
Artifact keresésnek nem látom értelmét, ha nincs húzva a kari... De ha időd engedi, próba...
És sztem vedd vissza egy kicsit a hűtő fordulatát (95%) és ha teheted, helyezz a házadba 1-2 rendszerhűtőt (főleg ha a vga környékére fújja a levegőt), vagy állíts ideiglenesen rá egy szobaventit.
Én ATI Catalystet használok, bár mindig megnézem a legújabb ASUS által kiadott szoftvert is...
Végül is a legegyszerűbb az lenne, ha visszabattyognál vele a boltba, de ha úgyis lejárt a 3 nap, akkor sztem tegyél fel ilyeneket, mint 3dmark 2003, 2005, aquamark3 és tesztelgesd sokszor... Állítgasd a fastwriteot, biosban 1-2 funkciót, (de óvatosan!), húzással egyenlőre ne próbálkozz, cserélgesd a driverokat és ha semmi sem jó, akkot go vissza az üzletbe...
Amúgy fogalmam sincs mi ezeknek az ASUS-oknak a baja, de aggasztó egy idő után... -
Savage5
senior tag
-
Somejko
aktív tag
-
Gabeszku
senior tag
válasz
Steve 018 #4245 üzenetére
4 nanós ram az nem rossz. meddig húzható? Ez annyira változó, és nem gyárfüggű. még 2 ugyanolyan gyártmányú kari közt is lehetnek óriási külömbségek tuningban. De nem értem azokat akik a gyári 500/600 at drasztikusan föltolják mondjuk 600/750re ha egyáltalán sikerül nekik, mert attól még ugyanaz a 4 pipes kari lessz, szal nagyságrendet nem fog tudni ugrani vele és nem fogja elérni, de még meg sem közelíteni az újabb/erősebb (9800pro/XT vagy 6600GT) tipusok erejét. Akkor mit ér el vele? 2k03 ban 500 vagy 1000 ''bónuszpontot''? sok értelme van mikor pl a doom3 nem 20, hanem 22 FPS-el megy tőle. szegény karinak kiesik a tüdeje az erőlködéstől, és még előbb is pusztul meg, nem is beszélve a melegedésről.
-
Gabeszku
senior tag
válasz
Steve 018 #4216 üzenetére
Látogass el oldalamra és töltsd le az ATI logora kattintva ezt a progit.
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gumi és felni topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest