- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Trance_Enegy
tag
válasz
Trance_Enegy #3304 üzenetére
a Legtöbb 9600XT tulaj arra fogja sztem 6600GT-re fogja sztem cserélni kurva jó kari!én is 6600GT fogok venni csak Leadtek-et
-
Trance_Enegy
tag
Hi all! felraktam a Halo-t és azt írja hogy ki van kapcsolva a 3d gyorsittóm és hogy nézzem meg a dxdialogot
! Ez miért lehet?
a legtöbb drivert kipróbáltam 1ikel se jó! Direct X9et ha telpittem akkor,nem rakja fel hanem kiírja hogy mostmár használhatom
ez mmmmiiiii?
hlp plz (ja és SP2 HUN XP-m van ;) )
Csinálta ezt másnak is 9600XT-vel?
Előre is köszi a hlp-et -
Trance_Enegy
tag
szevasztok!Lécci írjátok meg nekem hogy lehet a Doom3ba a timedemókat elindítani!!! Le akarom tesztelni a 9600XT-met!
!!!!!!!!!!
-
Trance_Enegy
tag
-
Trance_Enegy
tag
Szerintetek milyen hüttést tudok venni az Abit 9600XT-re?? plz hlp! thx
-
Trance_Enegy
tag
Cső!Figy én is jártam már így!
csak nem ATI-val!Az 1 dolog,hogy ennyinek látja,nyugodt szivvel felhúzhatod (Beállíthatod) az eredeti freq-re vagy még tovább is ha húzni akarod!
szedd le a www.guru3d.com -ról az Ati Omega drivert én is azt használom!nekem nincsen vele semmi prob-om és jól is megy!Abban alapból bent van a húzóprogi is,de csak ha telepíted (majd megkérdezi a driver) RadLinker a neve,nekem csak driverrel együtt müxik!
sok sikert!
-
Trance_Enegy
tag
Cső! figyusszatok ide 1 pill-re
! lécci teszteljetek 1et a Aquamark03-ban kíváncsi vok mennyit kaptok!Az én eredményem 34,715,ja és lécci a Cpu sroce-t is írjátok le! THX
-
Trance_Enegy
tag
Hi all! szerintetek mi lehet annak az oka,hogy az Abit 9600xt-met felhúztam 590/630-ra és csak 1817 pontot kap 3Dmark05-ben!
a config 2000+,1gb ram,msi kt4v-L alaplap.vagy mennyit kéne itt kapni? Megéri lecserélni a kártyát egy x700pro-ra?
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest