- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Gabeszku
senior tag
neeem nincs piros pöttyyyy. az ronda nagyon!
10 ropi lessz
Nézz Föl ide itt találsz róla képet.
Bővebben: link
Config->Galéria -
Gabeszku
senior tag
Nagyon jó! Csak nekem már kicsi...
eladó lessz jövő hónapban.
Elöl beépített 12cm venti oldallapon is, ami léghűtésű CPU-knál sokat számít mert szinte egyből a friss kintit kapják és hátoldalon is lehetőség van 8 és 12cm-es ventik beszerelésére is. Szal jó!
Csináltam most képeket a gépről, mert megpróbátam elrendezni benne a kábeleket (mérsékelt sikerrel) majd fölrakom.
Talán megveszem ennek háznak a nagytestvérét......
[Szerkesztve] -
Gabeszku
senior tag
De nem értem azokat akik a gyári 500/600 at drasztikusan föltolják mondjuk 600/750re ha egyáltalán sikerül nekik, mert attól még ugyanaz a 4 pipes kari lessz, szal nagyságrendet nem fog tudni ugrani vele és nem fogja elérni, de még meg sem közelíteni az újabb/erősebb (9800pro/XT vagy 6600GT) tipusok erejét. Akkor mit ér el vele? 2k03 ban 500 vagy 1000 ''bónuszpontot''? sok értelme van mikor pl a doom3 nem 20, hanem 22 FPS-el megy tőle. szegény karinak kiesik a tüdeje az erőlködéstől, és még előbb is pusztul meg, nem is beszélve a melegedésről.
-
DigitXT
félisten
Mekkora egy mázlista vagy!
Nekem két HIS kari is ramhibás volt, kapcsiból vihettem gariba, és aztán lett a Sapphire: azok tényleg gyorsabbak voltak...
(Most speciel elvagyok a default 500/297-en, VGA Silencerrel, ha már nem extrém, legalább legyen halk.
Meg hűvös, gondolná az ember, de az érdekesség: 40 fok alapjáraton, ergo terhelve simán elszalad mondjuk 50-re!
)
-
Gabeszku
senior tag
letöltöttem neked a leírást ebben bennevan. Az oldalamról letöltheted.
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 8300 mAh, maradhat?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SoundBlaster X-Fi
- Hővezető paszták
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest