- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
fityfiritty
csendes tag
Nem vagyok benne biztos, de talán zavarja egymást néhány ''ottfelejtett'' dll. Gondolok itt az Omegára, a Catalystra, esetleg az Ati Toolra. Egy alapos driver tisztogatás nem ártana, aztán egy régebbi stabil Catalyst és hajrá. Ha akkor is gond van, érdemes megnézni más játékokkal is, hátha a Mafia a ludas.
Maradtam
fityfiritty
[Szerkesztve] -
fityfiritty
csendes tag
válasz
scare666 #1176 üzenetére
Hát neked valami komolyabb gondod lehet, mert a 9600 XT az FX 5700 ultra ellenfele, az 5200-t gyakorlatilag le kéne mosnia.
Próbálj meg korábbi Catalyst-ot felrakni, ne a legutolsó, még nem egészen kiforrottat. Az esetleg segíthet. Egyébként tényleg érdekes lehet a konfigod is. Nem lehet hogy máshol van a szűk keresztmetszet?
Maradtam
fityfiritty -
fityfiritty
csendes tag
Hopsz, az előző infó, hogy esetleg egy kissé ''féllábú'' a kártya, jelentősen befolyásolhatja a döntést
-
fityfiritty
csendes tag
válasz
Soni.20 #1120 üzenetére
Haly!
Mindenképp a 9800 SE-t válaszd, mert kis trükkel valódi 9800 készíthető belőle, Bővebben: link míg a 9600 XT egy alacsonyabb szintű végállomás, mégha annak a csúcsa is (fireblade).
Maradtam
Fityfiritty -
fityfiritty
csendes tag
Haly Flayer
Javaslom, hogy először a karihoz kapott telepítő CD-t használd. A kártyagyártók sokszor csak annyit módosítanak a referencia drivereken, hogy a saját logójukat csempészik bele, másrészt elvilegezekkel stabilan megy a kártya (persze ez sem szentírás).
Ha már gond nélkül megy minden, elkezdheted a húzást, de sokat ne várj, mert a 9600 XT-ben nem sok tartalék lapul, nem egy erős kártya ''trükkös'' butítása, hanem a 256 bites sávszélesség van 128-ra visszavéve. Ezen nem tudsz változtatni.
Na jó kísérletezést, esetleg nézz el ide is: Bővebben: link
Maradtam
Fityfiritty
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest