- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Mr.Skyline
senior tag
Bővebben: link-hsz-re válaszolva: a Samsung TV a ludas! ennek a TV-nek nem is kellett a Megjelenítő eszközök/Hibakeresés.../A TV felismerésének a támogatása négzetet bepipálni, az LG TV-nek kell.
de azt még mindig nem értem, hogy ez mitől van, mármint hogy kikapcsol a moncsi és kimegy a TV-re a kép -
Mr.Skyline
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
a másik TV-re AV2-n volt kötve (RCA)
ezen a Samsungon nincs csak egy AV azaz Scart és egy átalakítóval van RCA-ból Scart csinálva, lehet ez nem tetszik a vidókarinak?
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
bestkiller #2906 üzenetére
megvolt a windows reinstall 5.1-es Catalystel raktam most fel mivel azzal még nem csinálta! felraktam mindent kb 7-8 órája megy a gép és megint lekapcsolt a monitor, hát mondom szép! restart windows! és megint lekapcsol a moncsi mikor bejönne a win, aztán eszembe jutott mivan ha a TV-n van kint a kép mint annó egy két nvidia kártyánál, és IGEN a kép a TV-n volt!!!!!!!!!!
miér? most cseréltem le a TV-met eddig egy LG TV-m volt most egy Samsung van, ez befolyásolhatja? másra nem tudok gondolni, mert csak a TV változott semmi más és eddig ilyen problémám sose volt!
HELP PLEASE! -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2904 üzenetére
visszaraktam az 5.1-et, most jó bár kicsit érdekes volt!
mikor bejött a windows no problem 800x600 felraktam 1024-be és érdekesen becsíkozta a képernyőt, nyomtam egy cancel-t aztán újra és akkor már jó lett!
mi a szar? eddig semelyik harveremmal nem volt gond! ilyet még sose láttam!
ez most mér? Catalyst volt a tettes? -
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
olyan problémám támadt, hogy egyszer csak fogta magát a monitor és lekapcsolta magát, újraindítottam a gépet és mikor a windows logó után megjelnt volna az asztal megint lekapcsolta magát a monitor, elkezdtem gondolkozni, hogy mi lehet, újraindÍtottam megint a gépet ezúttal csökkentett módban, és lám felállt, na mondom, ha így megy akkor nem lehet nagy a probléma! letöröltem a drivert és az ATi Tray Tools-t is, restart > driver nélkül felállt, most nincs fent driver!
mi okozhatta a problémát? az 5.2 Cat. vagy az ATi Tray Tools? (állandó húzott értékek) eddig ilyen problémám nem volt az 5.1-es Catalyst-el is ugyen ezeken a frekiken ment a kari, tehát a túlhúzás szerintem nem lehet a tettes! esetleg a driver? vagy mi?
mod.: amúgy egy Connect3D ATi Radeon 9600XT-ről van szó
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
Újra neki estem egy kis tuningnak!
a kártya egy Connect3D ATi Radoen 9600 XT
gyári értékek: 500/297
Hűtő tuning: Zalman VF700-AlCu
elért eredmény: 544/334
és ezúttal sikerült elérnem a 14k-s határt a 3D Mark 2001SE (3.5.0)-ban azaz 14026 pontot.
a hűtése a kártyának az overlock-olt értékekkel is kiváló, hétvégén vizsgázott egy 2 napos lanparty keretében.
mod.: írni még mindig nem tudok
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
grobdzi #2790 üzenetére
Bővebben: link
szerintem a 10-11k kevés lesz 15-16k-ból viszont már lehet kapni minőségi tápot (400W)
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Archttila #2783 üzenetére
nem rendeltem hanem személyesen vettem XXI.ker. Szt. Imre téri CC boltba!
mod.: de ha érdekel nekem van 8 eladó bordám mert én már régebben vettem külön és amit most kaptam az nem kell kb 2500 HUF én 1500 HUF ért odaadom!
ha érdekel dobj egy mailt és a többit megbeszéljük.
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
6200 HUF volt
a csomagban benne volt minden! 8db Mem borda, pót csavarok, alátétek, paszta....
nekem amúgyis kellett volna vennem hűtőt mert a gyári már csapágyas volt, gondolkoztam még a Revoltec csodájában, de inkább a Zalman melett döntöttem, mivel a procihűtőm is ilyen lesz! -
Mr.Skyline
senior tag
megvettem a Zalman V700-AlCu-t
ATi Tray Tolls-al húztam elsőre:
gyári 500/297
overl.:522/332
szerintetek elég az 5V vagy nyomassam 12V-on?
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2762 üzenetére
Up!
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok, húztam a kártyám kb 2 hónappal ezelőtt!
a gyári 500/297 helyett most 500/332! ATi Tray Tools-al húztam!
a GPU-t azé nem húzom mert gyári hűtése van! da majd veszek rá Zalman cuccot azt akkor majd annak is nekiállok!
a kérdésem az hogy árt-e a kártyának ha állandóan overlocking-al megy?, azaz ATi Tray Tool-sba beállítottam hogy Windows mikor indúl, akkor egyből az Overlocking-olt értékkel menjen. -
Mr.Skyline
senior tag
az ATi Tray Tools 331-nél megállt...
ill, hogy tudom azt beállítani ezzel a progival, hogy rendszer restart után ne keljen beállítani hanem egyből az overlocing értékekkel működjön?
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
na hi
vettem a kártyámra: Connect3D ATi Radeon 9600XT-m hez Zalman ZM RHS1 mem bordákat, ATi Tray Toolsal gondoltam nekiálok huzni a memcsiket szerintetek mi egészségz még? (gyári érték: 297)
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2301 üzenetére
up!
-
Mr.Skyline
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy van-e a különbség a két kártya között:
1. Connect3D ATi Radeon 9600XT 128MB
2. Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB
Azért érdekel mert a C3D-t most ingyen le tudnám cserélni egy Sapphire-ra.
Számít e hogy dupla annyi MB? ill. jobb e? -
Mr.Skyline
senior tag
én a helyedben maradnék a saját cd-n kapott driver-nél, és azzal próbálnám ki, természetesen friss windows xp-vel (SP2)stb...
, ha nem megy akkor vidd vissza, hogy nem jó a kártya!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest