- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
Trak
addikt
Persze ez nem azt jelenti, hogy 1-2 havonta telepítgetés.
Én ezt a rendszert több mint fél éve használom elég aktívan. Sok hardvercserét is túlélt, és rengeteg program installt. Jól megy, mert karbantartom, de el tudna viselni egy új win-t
Program installokra meg nem olyanokra gondolok, hogy vlaki felrak egy winampot, és ennyi.
Hanem pl az Audigy hangkártyához a programok, iylen olyan web-, képszerkesztők. Ezek egy idő után eléggé tudnak gondot okozni. -
bakszi
csendes tag
kösz az infót, akkor 128MB (megsporoltál nekem 4 rongyot). Az árak nem sulinetesek, hanem vidékiek és bruttó. Nézegettem különböző webárúházakat, de ott sem sokkal olcsóbb. Sőt, ha a házhozszállítást számolom, már nagyon nem érné meg (150km).Viszont 9800pro-t ennyiért hol vesztegetnek vagy ez nettó ár?
-
Pl itt is:
http://vganfo.uw.hu Bővebben: link
''Ebben a kategóriában már nem szempont milyen gyors egy kártya mert úgyis elég gyors, de idővel ez is elavul. Itt a lényeg inkább a KOMPROMISSZUMMENTES KÉPMINŐSÉG. ATInál pillanatnyilag ez nem valósul meg a szögfüggő AF miatt (legtöbb esetben ez nem gond mert éppen a gamek által leggyakrabban használt szögekben jók) és az Alpha blending olcsó megvalósítása miatt, és gondok vannak az OpenGL LOD színvonallal (DX9ben éppen megütik alsó szintet) valamint a trilinear filtering kikerülésével AF használatakor a magasabb szinteken (ez pl. aTunerrel vagy más filterezést kapcsolgató proggival orvosolható).''
Ezen kívül több tesztben olvastam, talán a PH'-n is, hogy gyorsabb, meg job, meg stb.stb. az ATI, az Nvidia javára csak a képminőség írható.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest