- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Mr.Skyline #2908 üzenetére
sztem ez nem igazán befolyásolja. Bár lehet. Láttam már karón varjút.
Az én tippem a brutális húzás lehet. Használd alapon a karit. Ha úgy is csinálja akkor lehet már meg is öltedha jól Mléxem veled beszéltük pár hónapja h mennyire ultrabrutál módon túlhajtod a karit
-
bestkiller
tag
válasz
Mr.Skyline #2905 üzenetére
Hali.
Szerintem egy kicsit kezd meghalni a kari.
Lehet hogy nem tesz jót neki hogy állandóan húzva van. Szerintem próbáld ki hogy mi van ha mondjuk egy kicsivel visszaveszed a MHz-ket.
Ez csak egy tipp de lehet hogy beválik. -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2904 üzenetére
visszaraktam az 5.1-et, most jó bár kicsit érdekes volt!
mikor bejött a windows no problem 800x600 felraktam 1024-be és érdekesen becsíkozta a képernyőt, nyomtam egy cancel-t aztán újra és akkor már jó lett!
mi a szar? eddig semelyik harveremmal nem volt gond! ilyet még sose láttam!
ez most mér? Catalyst volt a tettes? -
Atic
tag
válasz
Mr.Skyline #2880 üzenetére
Hali!
Én is VF700-at szeretnék venni, úgyhogy megkérdezném, hogy mennyi szokott lenni a terhelt alap és a terhelt húzott hőm.?
Radeon 9600XT-vel nekem a legnagyobb stabil órajel 565/330
3dmark 03-ban meg tudnád mondani az eredményt? -
grobdzi
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #2789 üzenetére
Valami gagyi szerintem: Mercury KOB P4 vagy mi van ráírva. Még a házzal együtt vettem. Lehet, hogy vennem kéne egy újat? Milyet vegyek max. 10-11 ezerig?
Ha a hűtés megadta magát, akkor azt, hogy vehetem észre: mondjuk nem megy rajta venti? Egyébként nem hiszem, hogy ez utóbbi a baja. -
grobdzi
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #2786 üzenetére
ASUS A7N8X, AMD Athlon XP 1700, 512 MB RAM, két vinyó, két optikai, egy plusz venti.
-
Archttila
veterán
válasz
Mr.Skyline #2782 üzenetére
Valszeg akkor kihagyom inkább mert nincs
a RAM-on borda
Adnál egy linket ahonnan rendelted a hűtőt?
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2776 üzenetére
Helló!
Mennyibe került ez a hűtő?!Azért kérdezem,mert ezeket az értékeket én a gyári hűtővel is elérem igaz nekem Asus kártyám van.Az alap órajel pedig olyan mint a tied. -
kuglee
tag
válasz
Mr.Skyline #2762 üzenetére
úgy tartják amíg a kari nem szemetel vizuálisan addig húúúúúúúúúúzd megg szal nyugodtan , legfeljeb meghal
-
gézu
őstag
válasz
Ha stabil azon az órajelen,akkor indulhat a winnel együtt.
A tuning,ha megfelelő a hűtés, akkor elvileg nem okozhat kárt,viszont a kártya élettartamát valamelyest csökkenti.
Viszont az a 30Mhz,amit a ramból kiharcoltál,szintne semmi teljesítménynövekedést nem okoz játékokban,így felesleges,max a Mark-okban
kapsz több pontot.A 9600xt egyébként már gyárilag tuningolt 9600-os,nagyon
amúgy sem lehet húzni. -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Up!
-
Flayer
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2401 üzenetére
Szia!
Nézd meg a 2169-es válaszomat.Ott megtalálod! -
Neck
veterán
válasz
Mr.Skyline #2301 üzenetére
Ha jót akarsz nem cseréled le. A 256MBoson lassabb RAMok szoktak lenni, sokkal jobb a 128MBos.
-
Flayer
senior tag
válasz
Szia!
Ha vennéd a fáradságot és egy kicsit visszaolvasnál megtalálod a választ a kérdésedre!A 9600XT nem tudja kihasználni 256M ramot,ezért a 128M jobb és gyorsabb is.Ha szerencséd van jól húzható 128M veszel és ezzel jobban jársz mint a 256M-al.De inkább gyűjsd a lét és vegyél egy 9800PRO kártyát -
Allien
veterán
válasz
A GPU ugyan az. Egyedül a ramokban van külömbség, nem csak mennyiségben, hanem sebességben. Van olyan játék, ahol esettleg jobb a több ram, de inkább a gyorsaság számít, ezért pedig nem éri meg lecserélni, kivéve, ha a monitorod képes nagyobb felbontásra is, tehát olyan 1200X1000 felett tud legalább 85 Hz-n üzemelni (szvsz).
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
up!
-
válasz
Mr.Skyline #873 üzenetére
Idővel szart nem ér a gyári cd ami van hozzá... mivel folyamatosan jönnek ki az újabb driverek..
Szerintem egy catalyst 4.8, 4.9-et kéne használnia
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest