- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Flayer
senior tag
-
DigitXT
félisten
válasz
fireolto #1785 üzenetére
Meglepődve tapasztaltam, hogy a 4120 helyett csak 3450-et csinál.
Ez a Fast-Write ilyen sokat számít?Nekem soha nem volt bajom vele, de amikor felraktam az Omega drivert, az default kikapcsolta, merthogy ''nem számít semmit, csak instabilitást okozhat''. Na most lehet, hogy visszakacsolom, és kipróbálom, mert nekem is 3500 a 3DMark03 pontom, és tetszene a 4000+, stabilitási gondom meg az Omega driver előtt sem volt...
Egyébként codegen tápom van.Le kellene cserélni?
Hát az attól függ. Nekem az ''érdekes dolgok'' alatt azt kell érteni, hogy kisebb terhelésre hallhatóan esett a ventijének fordulatszáma, aztán a terhelés megszüntével visszaállt: érdekes...Valamint 5-6%-os feszingás volt. Lecseréltem, nem bántam meg (drága volt az új táp, de nyugodtabb vagyok).
Ha neked a fentiek közül egyiket sem csinálja, nem kell nagyon aggódni rajta - állítólag a Codegenekben azért legalább túlfeszvédő van -, az effektusai előtt nekem is gond nélkül ment másfél évet...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
fireolto #1783 üzenetére
Még egy 5let:a tápom 300 watt.Elég ez hozzá?
Ezesetben pl. fagyna, vagy újraindulna. A fekete 3szögek, stb. a VGA-RAM hibájára utalnak: ha lejjebb veszed, és nem csinálja, akkor ennyit tud, de ha pl. alapórajelen is csinálja - nekem csinálta a HIS, lett is belőle Sapphire -, akkor garis csere, mert sz*r a cucc...(De asszem ez most nem áll fenn.
)
Azért persze nem mindegy, hogy milyen márkájú az a 300W-os táp: nekem Codegenem volt, és érdekes effekteket produkált a végén... De egy jobb márka esetén nagyon nagy valséggel nem okoz gondot, vagy ha mégis hát nem ilyet! -
koenig
aktív tag
-
koenig
aktív tag
válasz
fireolto #1616 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen van!
sztem jók az eredményeid.
nagyon sokat számít milyen driver van fent, mik vannak bekapcsolva, ai, geometry instancing, filter optimization.
A max amin lefutott hiba nélkül a 3dmark03 az 635/360
kép itt van:
Bővebben: link
590/340n használom. -
Flayer
senior tag
-
vallas
őstag
válasz
fireolto #1546 üzenetére
A letörést ne szó szerin értsed csak az egyi memó sarka, ''lekonyult''
amikor meghallottam a hangot, sejtettem hogy gáz van, beraktam a kártyát, gépbe, volt is kép de durva memóriahibák voltak, tele volt pöttyözve a kép, már a boot logo-tól kezdve, de még a windows is felált vele. -
al_age
senior tag
válasz
fireolto #1471 üzenetére
Bővebben: link
levélre meg válaszoltam -
al_age
senior tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest