- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsomak
tag
ja es 128megas, 256mb felesleges szerintem, es csak a tuningpotencial csokken nagy valoszinuseggel.
termeszetesen 128bitest vegyel, minden esetben. -
rozsomak
tag
hűtő, hűtő, hűtő
ismetelgesd, hatha megtanulod
( nem HÜTTŐ, HÜTTÉS stb ) -
rozsomak
tag
-
rozsomak
tag
válasz
MIFtIli #1058 üzenetére
nem hulyek az emberek a boltokban sem, elso dolog hogy megnezik van-e rajta fizikai serules. ha makod van nem veszik eszre, de irtad hogy tobb dolgot is sikerult lecsakanyolni.
bocs, hogy ilyet kerdezek de hany eves vagy? az irasod iszonyatos, alig lehet kiigazodni, a kartyaval tortentekrol nem is beszelve -
rozsomak
tag
ja ha vki tud 9600nonpro-hoz voltmod leirast, szivesen veszem a linket, koszi
-
rozsomak
tag
Hali, nekem HIS kartyam van, ezen aktiv hutes van, jeghideg az egesz szinte, 460mhzen is. ramokon igaz nincs semmi, de nem is igazan melegszik.
Feljebb ajanlotta vki DNA drivert, ket verziot is probaltam feltenni, de egyik sem telepult. Vmi olyasmit irt hogy nem az en rendszeremhez (kartyamhoz) valo es kilepett. Pedig Ati driver volt, es XPhez valo. -
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1019 üzenetére
feltettem a 4.11est, hat ezzel meg rosszabb lett a helyzet, 9800pont 01ben...
Melyik drivert ajanljatok?
Ja meg azt akartam kerdezni toled hogy milyen tipusuak a ramjaid hogy ennyire birjak a huzast? enyemen 4ns hynix van, de attol tartok nem kap eleg feszt a normalis mukodeshez, esetleg nincs vkinek vmod linkje 9600nonprohoz? 9800pro nyakon mar csinaltam, ehhez sem lehet sokkal bonyolultabb -
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1019 üzenetére
50mhz memoria orajel kulonbseg nem tudom okoz-e 20% teljesitmeny kulonbseget (250 vagy 300mhz a ram , es 3000 illetve 3600 pont). Majd holnap kiderul, ma mar nem lesz idom gepezni.
-
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1013 üzenetére
ok kosz, ez a 4.12 beta valahogy nem az igazi szerintem. Nekem 460/500on csinal 3050 pontot 03ban, kicsit keveslem, meg jatekok alatt is eleg ingadozo az fps, azt hiszem kiprobalom a 4.11et
-
rozsomak
tag
válasz
tjhooker464 #1010 üzenetére
milyen drivert hasznalsz? verzio?
-
rozsomak
tag
HIS excalibur 9600 -om van. Nezegettem a biosat, 3as mem latency van alapbol, igy megy nekem 500mhzen, aztan neztem par masik vga-t, igaz azok pro-k, xt-k es 9550xt volt, ott 4-es 5os latency volt. Aztan atirtam a biosban 4esre az enyemet is, bios be, de nem hogy feljebb huzhattam volna meg csak annyin sem ment, mert osszevissza szemetelt a cucc. vkinek vmi otlet? vagy nem is erdemes egyaltalan a latencyvel jatszani?
-
rozsomak
tag
nekem sajnos nem voltak jo tapasztalataim a connect3d-vel
128bites, 128megas, tuning 415/480 volt a max, de igy is 4700pontot csinalt 3dmark01ben. az okokat ne kerdezzetek, magam sem tudom, minden gepben ezt csinalta, vegul kicsereltek egy HIS-re. na ezzel mar minden OK. tuning 460/520 a max, 520on neha mar volt 1-2 haromszog ritkan, ugyhogy 460/500on hasznalom. 3dmark01 11ezer felett, kd7a-val, 03ban 3200pont. Nagyon elegedett vagyok vele. Ja a memok 4ns Hynixek, azt hittem feljebbmennek majd mint 500, de vegulis ez is jo. Mindenkinek csak ajanlani tudom. -
rozsomak
tag
400/500 szokott lenni a ''default'', de counterbocinak a gpu egeszen 479ig ment!
mondjuk ezek mar nem passziv hutessel persze, ha gpubol tobbet akarsz kihozni, muszaj a hutest vmi ertelmesre cserelni, esetleg probanak jo ha egy 8cm-s ventit odateszel a borda ele. RAMbol tobbet nem nagyon vszinu, de mar az is eleg jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest