- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
rozsomak #1157 üzenetére
hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő hűttő
Nah így jó lesz. -
DigitXT
félisten
válasz
rozsomak #1139 üzenetére
HIS jo cuccokat gyart
Hát nem akarom fullosan leszólni, mert lehet, hogy a többi kártyájuk jó, de hogy 9600XT-ből sz*rokat (is) csináltak az tuti.A story röviden: HIS Excalibur 9600XT-t akartam venni, de az egyik kedvelt boltomban azt mondták, hogy épp az utolsó darab van náluk, de azt is egy gépbe szerelik, viszont baromira nem ajánlják, mert a szállítmány több, mint a fele sz*r volt: olyan memóriahibás pl. hogy fel sem állt vele a gép, már szét volt cseszve a kép... Hát: hümmögtem egy sort, aztán mondtam, hogy majd utánanézek még. De én balga nagyon nem keresgéltem, s a CHIP-magazin, vagy talán PCWORLD tesztje alapján ragaszkodtam a HIS-hez, és tadamm: egy másik kedvelt boltomban volt is, mondták is, hogy nincs vele gond, Built-By-ATI style, és nagyon pöpec... Megvettem. És kezdődtek a gondok.
Na látom, hogy hosszúra nyúlik a hsz, ezért tényleg rövidítek
: memóriahibás sz*r volt, amire lehetne mondani, hogy ''kifogtam'', de a cserekártya, amire még rá is fizettem +3500 Ft-ot a gyári memótuning+rambordákért dettó ugyanazt csinálta! (Egy idő után szétcseszte a képet, és fagyott, mint atom.) Így lett végül Sapphire, minekkövetkeztében kemény 1200Ft-ot visszakaptam, de még így is 40 fölött volt a vége + a hülyeségem, hogy vagy 10e-t költöttem feleslegesen hűtésre, mert azt hittem túlmelegszik, azért fagy - amiben az a vicc, hogy alap órajelen volt minden, húzásról akkor még kb. nem is hallottam... Na szóval nem is olyan röviden ennyi: én nagyot csalódtam a HIS (Excalibur) cuccban, pedig a doboza szép
, és egy X800Pro IceQ-t el is fogadnék
, de ha az is 10percenként fagyna... Ehh...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest