Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noctua
csendes tag
Na az a másik amivel szívtam. Az is folyton visszaállt 324/189-re
igaz azzal értem el azt 1*-2*, hogy a 3dmark03 sysinfó hajlandó legyen
mást mutatni mint 324/189, de tök bizonytalan az egész.
Az overlock résznél ahol felvihetnéd a különféle beállításokat igen
érdekesen (nem)működik éppen milyen kedve van hol sikerül elmentenie
hol nem a freki beállítással ugyanez hol beállítja hol nem. De legalább következetes lenne, hogy akkor én egyáltalán nem működök, de ez hogy
halandó számára abszolút megfoghatatlan (random) tényezőktől
függ, hogy mit csinál ez idegtépő. -
Amperke
csendes tag
Számomra is hihetetlen, de így van.
A GPU 513 -onsímán megy. Sajnos a memória csak 219
, efelett pixel hibák látszódtak RAM hűtés nélkül.
Titan TTC CUV2AB-t ( http://www.dark-tweaker.com/titanTTC-cuv2ab.htm ) vettem rá. Így a ram felmegy 231-ig, de ez sajnos kevés, nem dob sokat rajta.
Két gépen volt alkalmam kipróbálni. Az eredmények szinte pontosan ugyan azok, csak a CPU és hang tesztnél van némi minimális külömbség.
Az egyik gép ASUS A7N8x delux AMD-2.2 @2.4, a másik egy GIGABYTE P4 Titan Series GA8S648 alaplap, Celeron 2.4. Mindkét gépben Ugyanazokkal a ramokkal és ugyanazzal a VGA kártyával.
Érdekes módon a Celeron várakozásaimmal ellentétben a CPU és tesztekben (3DMark2003) gyorsabbnak bizonyult az AMD XP-nél.
Üdv:
Amperke -
Nimda
addikt
Igen ez igy van!Lehet hogy a GPU még menne feljebb is,de gyári hütéssel nem merem!A ramokat meg pláne,igy is tüz forróak.300-nál erösen szemetelt.Ha jól tudom 4ns samsungok.Feljebb nem is menne.
Ma mégegyszer lefuttattam a teszteket,és a végleges eredmény ezzel a konfiggal:
2001=1024*768/400/280:10692 p.
2003=1024*768/400/280:3170 p.
Nemtom mér kicsit nött a pontszám 2001 alatt(lehet hogy elözöleg én olvastam rosszul?) -
balguru
tag
Nem próbáltam húzni rajta. A memória ha jól tudom 325 Mhz-es.
Nem rég vettem , igazából most tesztelgetem , eddig meg vagyok vele elégedve.
Az igazsághoz tartozik , hogy inkább dolgozok rajta és ritkán játszom.
Pár véleményre lettem volna kiváncsi ha valakinek lenne még ilyen vga karija. -
Jester
aktív tag
Egész szép eredmény! Rendszermemóriának valóban kicsit kevéske már a 256 MB. WinXP alatt jelentősen érezni fogod a különbséget.
Más: A 60 Hz képfrissítésre nálam tökéletesen jól működik a következő: (mindenféle más külső program nélkül)
Gyári catalyst van fönt, és a driver beállításainál: megjelenítő eszközök menüpont alatt kiválasztom a monitort, és ott a megjelenítési frekvencia felülbírálása pontnál kiválasztom, hogy 85 Hz legyen a desktopon kívül minden más felbontásnál. ez a módszer működik is, desktop nálam 100 Hz, minden más felbontásnál és módban 85 Hz-et ad. Akinek gondja van vele, javaslom próbálja ki ezt.
[Szerkesztve] -
Jester
aktív tag
Nekem nagy újdonság volt TNT2 M64 után a Sapphire 9600...
A Lite-Retail gyártmányokon is van DVI a sapphire kártyáin, és a 256 MB-os változat nem lassabb memóriával van szerelve náluk. A többi gyártót nem ismerem ilyen szempontból. Mindazonáltal van a Sapphire oldalán egy XLS-file, amiben fel vannak sorolva a kártyáinak a specifikációi. (Bulk-Lite/Full retail néven letölthető a kártya ismeretetőoldalán található linkről.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest