- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Zsolti*
csendes tag
-
*Zsolti*
csendes tag
ASRock P4VT8+ alaplapom van. Tudom, hogy nem a legszuperebb, de idáig elég jól elmentek a játékok. Na, mondjuk a LOTR Battle for Middle-earth-t mindig többször kellett indítínom, de ha túljutott az intron, és volt türelmem többször úraindítani a gépet, játék közbe már egész szépen elment. Most próbaképpen felttettem a Catalyst helyett az Omega drivert, és a Stronghold 2 csak kb.1 óra után fagyott le max. video beállításoknál, de a Cossacks 2 szintén meghalt a bevezető videónál.
Amúgy 3 GHz Pentium és 512 MB RAM van a gépben, szóval próbáltam annak idején nem spórolni vele, csak mivel az alaplapot nem kötöttem ki, ezt tették bele.
Nem is tudom, hogy merjek-e rá új videokártyát venni, vagy egy idő után azzal is így járok? -
*Zsolti*
csendes tag
Sziasztok! Bár látom, hogy itt már nagyon profik vagytok a témában, nekem mégis egy elég alap kérdésem lenne. Mi lehet a baj az egy éves 256MB-os Abit Radeon 9600-as kártyámmal szerintetek? Újabban minden játék pár percig működik, aztán lefagy, sokszor már az intro-nál. Néha még a monitor is kikapcsol, vagy csak egyszerűen befagy a kép, kikockásodik az egérmutató. Játékokon kívül amúgy jól működik. A drivert újra telepítettem, legfrisebb catalyst.
Amúgy ez már a második ilyen kártyám, az elsőt memória hiba miatt egyből kicserélték. Ha valakinek van valamilyen ötlete, légyszi írjatok, mielőtt végső elkeseredésemben, kiveszem a gépböl, és újat veszek a helyére (ami már biztosan nem a harmadik 9600-asom lesz)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest