- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Zsolti*
csendes tag
-
*Zsolti*
csendes tag
ASRock P4VT8+ alaplapom van. Tudom, hogy nem a legszuperebb, de idáig elég jól elmentek a játékok. Na, mondjuk a LOTR Battle for Middle-earth-t mindig többször kellett indítínom, de ha túljutott az intron, és volt türelmem többször úraindítani a gépet, játék közbe már egész szépen elment. Most próbaképpen felttettem a Catalyst helyett az Omega drivert, és a Stronghold 2 csak kb.1 óra után fagyott le max. video beállításoknál, de a Cossacks 2 szintén meghalt a bevezető videónál.
Amúgy 3 GHz Pentium és 512 MB RAM van a gépben, szóval próbáltam annak idején nem spórolni vele, csak mivel az alaplapot nem kötöttem ki, ezt tették bele.
Nem is tudom, hogy merjek-e rá új videokártyát venni, vagy egy idő után azzal is így járok? -
*Zsolti*
csendes tag
Sziasztok! Bár látom, hogy itt már nagyon profik vagytok a témában, nekem mégis egy elég alap kérdésem lenne. Mi lehet a baj az egy éves 256MB-os Abit Radeon 9600-as kártyámmal szerintetek? Újabban minden játék pár percig működik, aztán lefagy, sokszor már az intro-nál. Néha még a monitor is kikapcsol, vagy csak egyszerűen befagy a kép, kikockásodik az egérmutató. Játékokon kívül amúgy jól működik. A drivert újra telepítettem, legfrisebb catalyst.
Amúgy ez már a második ilyen kártyám, az elsőt memória hiba miatt egyből kicserélték. Ha valakinek van valamilyen ötlete, légyszi írjatok, mielőtt végső elkeseredésemben, kiveszem a gépböl, és újat veszek a helyére (ami már biztosan nem a harmadik 9600-asom lesz)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest