Új hozzászólás Aktív témák
-
Hansen1
csendes tag
Házilag gondoltam vagy ha nem érdemes vele foglalkozni akkor vesszek egy gyárit de attól függ mennyi és hogy bevált-e mássoknak!
-
Hansen1
csendes tag
up
-
Hansen1
csendes tag
Az elöbbi nem hozzá szolás volt csak ugy irtam!
Amugy senki ne huzza a karit hütés nélkül szerintem
most voltam egy szervizben és volt egy kis csákó reklamált hogy nem kapcsolodik be a frissen vett gép!Szétszedés után kiderült a következö
a gpu a vid kari ketétört!
A hülye gyerek látot valamit valami oldalon feltette felhuzzta a karit utána bumm
ennyi!Hütés a legfontosabb!Nekem nincs kedvem kiadni pénzt hütöbodákra iga megoldom házilag
akármilyen réz vagy alu bordát levágnak nekem ingyen csak még nem tudom milyen méret kell ja ha vaki pár képet tudna linkelni ö hogy csinálta a hütést azt megköszöném! -
Hansen1
csendes tag
A tipust nem tudom de ati 9600 hinix 5 ns ramal amd 2400+ asrock alpa 760mega
Samsung ddr 400 mhz ram
Ati tools beállitva 500.50/270.50 megy most két venti hüti a kártyát
eredmények
3dmark 2001 se: 10400
3dmark 2003: 3490
ez a vége szerintem ez a max amit kilehet hozzni de még az omega drivert most tesszem fel kiváncsi vagyok rá! -
Hansen1
csendes tag
Csáó Mindenkinek!
Igaz a mai napig nem tudom milyen gyártotól származik a kártyám de nem érdekel
Most connect3d driver van rajta azt hiszem 4.25 de nem bissztos! Ami érdekes akinek van valami gondja olyan konfigal mint az ennyém Lásd feljebb Az Kövesse Minda Válaszát a 1300 hozzá szolásban!
Mindent ugy csináltam ahogy ö mondta Bios csere(2.50röl-2.40re) És Leggfontosabb a (Hütés 6 ora collin 2005 Full 1024x768 high textura 12x szürés)
Proci 39 c'
Sys 32
Vid kártya 22 C
Egyszer sem dobot ki nincs textura hiba egyszoval MEGY MINT AZ ÁLLAT
Ezuton szeretném Mindának megkösszöni az értékes tanácsot!
MINDA jövök egyel -
Hansen1
csendes tag
Még egy kérdés vn ilyen hogy vidokártya bios frissités?
Ha van talán még az segitene az alaplapi bios 2.50 novemberi
Tehát uj régi nem ismeri a procit fel. -
Hansen1
csendes tag
válasz
Zsootee #1310 üzenetére
Hogy ment fel neked 400/400 ?
nekem max 515.50x270.50 re megy de it már dobál hibákat
azt sem tudom milyen ram van a karimon hiába néztem hülye iráson kivül semmi még azt sem tudom ki gyátota semi nincs rajta csak hogy randeon 9600
semmi másHogy lehet megálapitani hogy milyen se a sandra sem az everest sem más nem mutatja meg mindig a drivertől függ mit irnak ki -
Hansen1
csendes tag
válasz
Zsootee #1310 üzenetére
Kiprobálom! tényleg jó hogy van ilyen oldal néha ugy érzem hogy nagyon átvertek de ha arra gondolok hogy mássokat hogy vernek át(Alpra int vid 32 mb)40-s wincsi
cd 52x olvaso LG.Lg 15''monitor)=Akciosan most 139e proci 2.4 celeron
(És megveszik hazza visszi otthon meg lombozodik mert nfsa1 ugy szagat(ha egyáltalán megy!)
Tehát ha gépet fogok cserélni bissztos hogy ide jövök! -
Hansen1
csendes tag
Hát igen 3 honapja még egy p1 volt amit birt vinni azt vitte.
Utána mezei vásárloként elmentem egy boltba vettem egy gépet nem számitott mi van benne csak az ár azt se tudtam mi az huzzás meg hogy a sz*rt 6 féle képen adják el azt hitem hogy egy 128 karival már valamit lehet kezdeni de kicseréltettem a nvidia fx 5700 atira de már bánnom annyi gond van vele
Most ha hazza megyek szétverem az egészet!
Vagy nem.. -
Hansen1
csendes tag
Hát igen 3 honapja még egy p1 volt amit birt vinni azt vitte.
Utána mezei vásárloként elmentem egy boltba vettem egy gépet nem számitott mi van benne csak az ár azt se tudtam mi az huzzás meg hogy a sz*rt 6 féle képen adják el azt hitem hogy egy 128 karival már valamit lehet kezdeni de kicseréltettem a nvidia fx 5700 atira de már bánnom annyi gond van vele
Most ha hazza megyek szétverem az egészet!
Vagy nem.. -
Hansen1
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem nincs iternet elérésem ezért otthon írom meg a levelet és tanfolyamon küldöm el. Csak ott irtó lassú gépek vannak igy az oldalt 5-6 percig nyissa meg idegessitö de nem ez a lényeg!
Végig olvastam Az ati 9600 összes hozzá szólását érdekes volt.
Valaki még azt is írta, hogy minek ez az oldal semmi értelme.
De van nagyon is sok! Mivel, akiknek nem áll a bukszájában 80-100 rugó az nem engethet meg magának durvább kártyát.
2 honapja vettem egy kisebb teljesítményű gépet:Asrock k7s8x alpon AMD Sempron(tm) 2500+(1750mhz)
RADEON 9600 128 vidokártyával
Tudom hogy nem nagy szám de igy is nagyon sokba van már nekem(140e) most tettem belle 512ddr400 ramot.
A méréseim változtatás nélküliek ahogy feltettem a 3dmarkot ugy van 1024x768 32 bit meg egyebbek
Rad linker 2.025 kell huzztam a kártlyát az alaprol 304/204 –
Ide- 391.50-256.50(Csak ide lehet huzzni )de 3400 pontot emeltt a 3dmark2001 ben!
Itt még elég jó nincsenek pixel hibbák és nem kapcsol ki állandoan.
De 4-6 óra játék (Colin4 1024/32 bit/z24 High textura)IElkezd sipolni és akkadozni majd lefagy!(van mikor csak 20 perc)
Ja a mérések:
3dmark2001:10024(Alap driver alap minden:6355)
3dmark2003 3099(Alap driver alap minden:1999)
Mikor kilép akkor a proci 49 C’
A kártyára már tettem egy ventitt az jég hideg igaz a fenti nemoria az 64c/mérés/
DE visszont az alaplapn van egy sys746fx chip rajra egy hütöborda az viszont 71 C
Hogy van ez? lehet hogy a lap nem birja?
Amúgy Far cry 1024x768 magas ban minden! Medál dvd -1024 ben fullban megy hl2 szintén jól megy.
(Maffia és call of dutty nem megyJ
Vagyis megy 2 percig ott vége kikapcsol a gép én meg kaparom a falat!)
Kis pénzű vagyok nem tudok többet a gépre költeni esetleg lapcsere de több nem így is már a fejem tépik le a sok pénz miatt!
Ha valaki tudna segíteni hogy lehetne valamit csinálni hogy ne dobjanak ki a játékok 2 4 óra után
A játékok amik kidobnak collin 4 nfsa2 maffia call of duty
A Többi nem még a domm3 sem 800x600 ban!Megy 1024x768 is de sokáig töltt és picit már akad!csak 800x600 jó.de igy is frankó.Multhéten háloban 12 órán keresztül ment és ki sem dobott.(Sys746fx-re tettem egy digitális hömérött(79 C’a hüttöbordán)(de ha hütöm akad minden)
Kösszi a segítséget!
Nem ide vágó dolog de a haverom vett egy kinai foszertöl egy karit 70 ezerért 512ram van benne! valami irtó nagy tiszta réz az egész 3 hütö venti rajta.Csak kinai duma van rajta mindenütt!
Driver amit kapott szintén! még nem láttam müködés közben de állitolag
2003dmark fullban 18900.
De én még nem láttam!
És amit nem láttok nem hisszem el ugye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest