Új hozzászólás Aktív témák
-
tréfi_x
csendes tag
válasz
Balinov #2695 üzenetére
egy probat mindenkepp megert. Es mukodik! Eloszor nem ment az Omega driver, mert nem volt fent semmilyen service pack xp-hez, de folraktam az egyest es utana mar mukodott. A setupnal telleg megkerdezte a fastwrite-ot, off-ra allitottam, es reboot utan sem allt vissza. A jatekot meg nem neztem meg, de koszonom a segiseget.
Plussz ezzel az omega driver-rel felrakott csomo hasznos ati tweak progit. Szal fain nagyon.
-
tréfi_x
csendes tag
hali! van egy kis problemam az ati 9600-os kartyammal. Ha jatszani szeretnek, es belepek egy szerverre, kb 10 mp-en belul kifagy. Erre javasoltak mar, hogy kapcsoljam ki a fasrwrite-ot, amit meg is tettem, de miutan ujra inditom a gepet, visszallitodik. Nem tudnatok vmi tippet adni, hogy hogyan kapcsolhatom veglegesen is ki? Elore is kosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest