- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborfuge
csendes tag
Amikor elfüstölt az előző darab, akkor határoztam el, hogy megveszem ezt az atomhűtőt rá, mert a gyárival (az is passzív volt, de sokkal kisebb és valami nagyon sz*r anyagbol volt) is mindig fagyogatott. Ja és az olyan forró volt mindig, hogy bármit szénné lehetett volna sütni rajta!
Azért köszi a segítséget! Marad Öveges prof módszere: Próbálkozunk és gondolkodunk... -
gaborfuge
csendes tag
Ventillátorok:
- Proci: Spire Falconrock II.
- Északi hídon is van valamilyen
- Videókártya: Zalman HP80 passzív. Lehet hozzá venni ventit is.
- Ház: A videókártya fölött szívóra beszerelt házhűtő. (mint a tápé).
Mindegyik működik, nem is zakatol. Esetleg azt megjátszhatnám, hogy a háznak a hűtőjét feldobom szívóra a videókártya oldalára, mert van neki hely a hűtőbordán. -
gaborfuge
csendes tag
Hello D.Orion!
Megcsináltam a nagy tesztelést. Az eredmény:
- 3d Mark 2003 (csalásmentes patch-el):
1. 2596pont
2. 2592p
3. 2588p
4. 2594p
5. 2594p
Egyszer sem fagyott le. Utána jött a játék: Doom3. High részletességen 1024x768-ban.
(Időhiány miatt csak 2-szer csináltam meg.)
A 3d mark után elsőre 21perc alatt lefagyott. Utána kikapcs és vártam, hogy hűljön. Majd másodszorra 32 és fél perc alatt fagyott le. Ha erre tudsz valami magyarázatot, akkor légyszi írd meg. Köszönet!
gaborfuge -
gaborfuge
csendes tag
A tápom 300W, ami sokak szerint elég kell, hogy legyen, pláne, hogy nincs semmi más PCI-os kártyám. A feszültségre már én is gondoltam. Lehet, hogy az alaplap a rossz? Ki tudja. Majd megpróbálom másik gépben is a karit.
Ja, egyébként lehet, hogy a kedves boltosok nem igazán cserélték ki az alaplapot elsőre. A videókártyát kicserélték, mivel az előző elhaláozott, de ki tudja, hogy mit adtak helyette (hibásat, használtat stb). Nincs túl jó híre ennek a boltnak, de hát ÓCCSÓ volt. Most már tudom, hogy megérte volna azt a plussz 20e Ft-ot! -
gaborfuge
csendes tag
Nekem is ez a konfigom, csak az alaplap nf7, de érdekes, hogy minden probléma ellenére végigmegy fagyás nélkül rajta a 3dmark! Pontban 8970 az eredmény, a 2001se-ben. De akkor játék alatt miért fagy? Vettem vga-ra egy Zalman óriási hűtőt, ami ugyan passzív, de azzal szerintem nincs gond.
Egyenlőre tuningolni nem akarom a kártyát, csak örülnék, ha alapban már működne.
-
gaborfuge
csendes tag
Első alkalommal kicserélték az alaplapot és a videókártyát. A videókártyát ellenőríztem és más volt a szériaszám, tehát azt tuti, hogy kicserélték.
Az alaplapot is talán, mert a bios le volt clear-cmos-ozva, bár ze még nem jelent tényleges cserét.
A második alkalommal ismét alaplapcsere volt.
A harmadik alkalommal egyszerűen, minden tuning nélkül elfüstölt a drága videókártyám! Ezt ekkor 3hét alatt ismét kicserélték. Most ismét előjött a hiba, de még másik videókártyával nem tudtam kipróbálni a gépet! -
gaborfuge
csendes tag
Ha a VPU Recovert kikapcsolom, akkor csak ''szimplán lefagy'' a gép és nem kapcsol ki a monitor. A RAM rendben van, a táp viszont 300 W-os. Lehet, hogy ez a gond?
Driverek közül már mind az alaplaphoz, mind a VGA-hoz szinte az összeset kipróbáltuk, de ugyanúgy jön a hiba.
Az IRQ-nál a videókártya mellett van még az USB Open HCD (mindekttő az IRQ10-en), de ezt nem tudom átállítani, mert nem engedi az XP. Ha eltávolítom az USB drivert, és újraindítás nélkül visszarakom, akkor másik IRQ-ra tesz, de amint újraindítom a gépet, egyből visszateszi az IRQ 10-re a videókártyához.
Esetleg BIOS frissítés az alaplaphoz, vagy a VGA-hoz segíthet? Van a Connect3d-hez hivatalos BIOS-frissítés? -
gaborfuge
csendes tag
Sziasztok! Vettem júniusban egy gépet 2500+-os Bartonnal, ABIT NF7 alaplappal és egy Connect 3d R9600-as videókártyával. Azóta 3-szor cserélték ki szinte az egész gépet, de nem tudja senki megmondani, hogy mi a baj. A PROBLÉMA:
3d játék, vagy tesztelőprogi futtatásakor egyszercsak kikapcsolja a monitort (előtte általában lefagy). Néha bírja több mint egy órát, néha meg csak pár percet.
Ez a harmadik ilyen kártyám, mivel az egyik példány egyszerűen elfüstölt. Mindezt mindenféle tuning, húzás stb... nélkül. Aki már hallott ilyenről írjon nekem, hátha kiderítünk valamit. Ja, egyébként már vettem hozzá egy Zalman Z80-as hűtőt, mert a gyárin nemhogy a tojás, de a szalonna is megsült volna. Ezzel nem melegszik úgy, de ugyanaz a probléma mint már június óta egyfolytában.
Füge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest