- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
teki
csendes tag
-
teki
csendes tag
Feltettem az Omega 2.5.97 drivert a gépemre. Sajnos ugyanazt csinálja a gép mint a gyári driver-rel. Hiába állítom be 85HZ-re a monitort, kikapcsolás után visszaáll 60HZ-re. Látott már valaki ilyet?
Köszi,
Teki -
teki
csendes tag
Szasztok,
Most, hogy felvetődött, hogy a 128 bites kártya lehet, hogy nem is annyi, hanem csak 64, bennem is felmerült egy kis kétely. Milyen programmal tudonám eloszlatni?
Hal,
Teki -
teki
csendes tag
Szasztok,
Vettem én is egy Connect 3D 9600-os Radeon-t. Egy érdekes dolgot vettem észre, hogy a beállított Hertz értékeket elfelejti néha egy újrabekapcsolás után. Beállítom 1024x768- 85Hz-re majd 60Hz-re visszaállítódik. Találkozott már valaki ilyennel? A monitoromnak bírnia kell, mivel az előző kártyámmal (MX 400) is ment.
A gyári drivert tettem fel (ver 6.14.10.6483). Mondjuk olyat sem láttam, hogy alpba két képernyő típust visz fel a drivert, de ze már csak hab a...
Ha tud valaki segítsen.
Köszi
Teki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest