Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
A DDC beállítási lehetőséget nem nagyon találom/látom, de én adtam meg a HZ értéket manuálisan.
Na azért ez nem ugyanaz. Az egyik:
Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Adapter/Üzemmódok...
A DDC ki/bekapcsolós pipa meg:
Tulajdonságok/Beállítások/Speciális/Megjelenítő eszközök/Megjelenítő/Jellemzők
Nekem pl. le van szürkítve az egész, és ki is van írva, hogy DDC nem támogatott, lévén ez a D-SUB csati egyes kihasználatlan lábain megy, nekem meg 5-BNC van. Szóval itt is lehet manuálisan állítgatni a dolgokat, lehet, hogy ez segít!(Maximális felbontás, maximális frissítés, frissítési frekvencia felülírása, DDC információ alkalmazása)
Az számítana, ha a DVI átalakító segítségével a DVI csatira kötném rá a monitort?
Próbáld ki, lehet, hogy jobb lesz a képminőség, vagy a fene tudja.
Megszokásból csak gépet kapcsolom be. Nem szoktam ott ülni és várni míg feláll a gép. Amikor visszaérek, nyomom be a monitort.
Ez érdekes, én pont fordítva szoktam anno, hogy benyomom a monitort, majd közvetlenül utána a gépet, aztán mászkálhatok elfele, nem kell várni semmit.De ez régen volt, azóta egy kapcsolós elosztón van az egész cucc: bekapcs, power gomb megsimít, és kész... (Egyben izzítja a monitort és a hangot is.
)
Eddig nem volt gondom vele (Nvidia).
Szerintem ezt a DDC módot nézd meg, elvileg ott kell lennie: te is Catalystot használsz, nem?(Nekem Omega van, de ez a része semmit sem változott.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
monitor bekapcsolása nélkül áll fel az op rendszer
És ez miért jó?Nem a géppel együtt kapcsolod be a monitorod?
Amúgy ezesetben tényleg lehet, hogy a DDC-dolog a ludas, mert ugye ha nincs bekapcsolva a monitor, akkor nem jön DDC infó, erre az XP - esetleg - fogja, és a biztonság kedvéért leveszi alapra: szerintem ez így elképzelhető!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Speciális/megjelenítő eszközök/monitornál a ''DDC infomrációk használata'' be van kapcsolva? Lehet, hogy ez a baj: ha kikapcsolod, manuálisan adhatod meg, hogy mit bír a monitor, és akkor engednie kell úgy menni, vagy ha bekapcsolod, akkor elvileg defaultban kéne jó módokat engedélyeznie... (Mondjuk nekem pl. be se lehet kapcsolni, mert nem sima VGA kábelem van, de ez most más kérdés...)
-
D.Orion
veterán
Kb.: Minden 90 hsz-nként benn van a link
De most akkor mégegyszer beszúrom neked: Bővebben: link A 4.12 Beta remélem megteszi, nagyon zúzósra sikeredet, persze jóértelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest