- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Tomate #24608 üzenetére
Tudom hogy nincs kihajtva amikkel most játszok pár éves gémek, mindegyik megy maxon
Pl a BF2142 tök úgyanúgy megy ha kilépek az ATT-ből és a 2D-re beállított gpu400 mem500 profilt használjaNem is melegszik rommá a kártya
Majd később nyilván veszek másik procit egyenlőre ez is elég nekem, meg most nincs rá keret, húzni meg nem is lehet ebbe az alaplapba, nem enged semmit állítani biosba, meg amúgy se akarom húzni. -
Visormail
addikt
válasz
Tomate #24331 üzenetére
Miért az annyival jobb szokott lenni mint az ATT?
(Nem ismerem a rivatunert, az ATT-t is csak pár hete.)(#24353) katt777 Mi az hogy túlhevíti a gpu-t, netán tuningnál vagy mikor?
Mert én mióta belőttem 20fokot ment lejjebb a kártya hője.
Persze én másra nem használom csak 2D/3D váltás +ventiszabályzásra, de erre tökéletes.
A grafikai beállításokat továbbra is a ccc-ben állítom, így nem okoz megjelenítési problémákat sem. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Tomate #24195 üzenetére
milyen felbontáson tolod? mert ha nagyon, nincs procilimit, és nem terhelődik 100%-ra a cpu. de olyan is előfordulhat, amit te mondasz.
de ha prime, orthos hibázik, akkor valami gond van. és csak azt veszed észre, hogy egy filmkonvertálás, tv felvétel hibás lett. - pont, ami nagyon kellett volna...
-
TTomax
félisten
válasz
Tomate #22229 üzenetére
Passzívnak látszik?
Még most is?Majd csinálok már egy-két képet a DFI lapomról is mert az elég állatul néz ki
(#22232) cizoe
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Tomate #21044 üzenetére
nem hasonlíthatod a szgépes játékok fps-ét egy film fps-éhez!
sokan teszik ezt és közben nem gondolnak arra hogy egy filmben igaz, hogy csak 25 frame van másodpercenként de ha megnézel abból 1 képkockát akkor azon a mozgás is rögzülve van. (pl. elmosódás)
míg számítógépen egy fps-ben minden egyes képkocka amit kirajzol a gpu, állókép és ezekből áll össze a mozgás. ezért kell a folytonos, síma, emberi szem számára legkímélőbb játszadozáshoz 50fps. -
Bluegene
addikt
válasz
Tomate #21044 üzenetére
jah egy 700 megás *.avi film 24FPS szokott lenni
és motion blur sincs benne
konklúzió: 4850/4870-es kártyákkal fullosan tolható a krájszisz 1280ban
sok víz fog még legfolyni a Dunán amíg Crytek megvalósíthatja az álmát 2500-as felbontás 24AA 16AF plazma tévén tolhatja a krájsziszt, ez a tuti vagy tévedek? a kompromisszum nélküli? erre jelenleg semmilyen számítógép nem képes úgyhogy hajrá
sztem az h 1280-ban AA nélkül de teljes pompájában fut az nekem elég szvsz, kis kompromisszum, na bumm belehalok
láthatjátok h barón néz ki így is
-
DigitXT
félisten
válasz
Tomate #21044 üzenetére
Hjajj, ne olvastam volna még ezt: megint OFF.
egy átlag tv 30-fps-el sugároz
Még amerikában sem (NTSC), mivel ott az a "30 fps" 60 félképből áll össze, tehát gyakorlatilag 60 fps a frissítés! Nálunk meg (PAL) 50 félképből ("25 fps"). Az idézőjel oka: a félképek időben más állapotot mutatnak (ezzel kapcsolatos amúgy az interlace jelenség), ezért egészen más élmény egy "deinterlace"-elt valódi 25 fps-es anyag (pl. TV a számítógépen nézve), mint az "átlag TV által megjelenített" 50 fps. Nézd meg a Forma 1-et pl. ég és föld.(Én szoktam gépen nézni, mert annyira azért nem zavar az a 25 fps ilyenkor, de mindig rácsodálkozok, amikor futam közben mondjuk átmegyek ebédelni, ahol megy egy ősöreg, hagyományos (CRT) TV, hogy mennyivel folyamatosabb azon a kép.
)
De amúgy erről tényleg nem érdemes vitát nyitni, mert tényleg van aki nem látja!
Ha pl. egy "fukarboltban" kiállított LCD-TV-k közül nem tudod ránézésre kiszúrni
a 100Hz-est (feltéve, hogy ugyanabból a forrásból hajtják meg őket), akkor neked
simán nincs szükséged erre a fícsörre...Másnak meg lehet, hogy van, ennyi.
(Abba viszont végképp ne menjünk bele, hogy a túl folyamatos kép ronthatja is az élményt, mert ilyen is van, de itt annyira OFF, hogy többet erről nem is mondok.
)
-
DroneZ^
őstag
válasz
Tomate #21044 üzenetére
nem akad, de reszket.... enyhébben zavaró mint az akadás, de észrevehető, de 30tol felfele már élvezhető, de ha pl a cs 1.6-ot vesszük alapul
a 80 és a 100 között észreveszem a különbséget, 100 fps a teljesen folyamatos onnantól nem lehet látni se reszketést se semmit
Persze, hogy ma mindneki LCD-vel tolja 75felett abszolut semmi értelme akkor -
SzlobiG
félisten
válasz
Tomate #21037 üzenetére
Na sokan ezzel a "baromsággal" jönnek, akkor miért érzem ha az FPS leesik pl: 70-ről 50-re? Már nagyonsokszor szálltam vitába ezzel, azt ne mondja valaki, hogy nem élvezetesebb 30FPS felett játszani pl: 70, vagy 100...most ezzel nem vitázni szeretnék sőt nem is neked szánom ezt a hsz-t csakúgy általánosságba.
-
DigitXT
félisten
-
Tomcat
őstag
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz
Tomate #20769 üzenetére
Lecsaptam.
Még jó hogy reggel unalmamba nézelődtem. Elméletileg úgy volt hogy megyek le pénteken székesfehérvárra egy BFG 9800GTX OC-ért, de így olcsóbban kijöttem és a 22"-hoz jó lesz ez is.
-
HSM
félisten
válasz
Tomate #20653 üzenetére
Az kemény!!!!
Nekem 1,2V-on is zizis lesz a kép 750-en... Sebaj, 725 stabil....
Cserébe a ramom 1125-öt bír....
Ezekszerint egy antituning példánnyal van dolgom?Kitűnően melegszik, cserébe nem megy olyan jól....
Mondjuk olvastam pár esetet, néhányaknak sikerült 800Mhz közelébe húzni a 4850-et.... Na az a nemsemmi....
-
schwartz
addikt
válasz
Tomate #20521 üzenetére
Azok a parnak ragadnak? Eddig amivel talalkoztam, mindnek valami gumiszeru allaga volt. Ragadni nem nagyon ragadtak. Igaz nem tudom mlyen van a 4850-en mert nem szedtem szet.
Ketoldlas ragaszto csik? Lehet kapni kulon is valahol? A Zalman-tol tudok ket komponenses hovezeto ragasztot (tubusokban) de utana a bordat legkalapaccsal sem lehet leszedni.
-
foreveryoung
tag
válasz
Tomate #20142 üzenetére
Annyira azért nem értek hozzá, hogy felhúzzam. Ennek a deszkának van vagy 10-15 beállítása, amit húzáskor össze kell hangolni. Elég körülményes. Adtak hozzá ugyan egy gyári progit, de az mindennek emeli az órajelét, és egy idő után lefagy a hang, meg a hálókártya. A proci meg még csak 2,6-on van.
-
nagyamte
tag
válasz
Tomate #20131 üzenetére
itt van az enyém is
650-1100-on -
D.Orion
veterán
válasz
Tomate #20011 üzenetére
Ezért az árért kicsit drága, igaz az S1-el ellentétben erre lehet normálisan(nem home made) ventilátort rakni.
3DMark pontszám meg korrekt a procihoz viszonyítva(igazság szerint én rühellem 3DMark06-ot, mert azé a több pont akinek nagyobb a procija).
Skizz: A cooler-en meg ott díszeleg a fekete kábelkötegelő mellett, hogy "Swiss Desing".
Azért legyünk egy kicsit igényessek, a cél szentesíti az eszközt és zárt gépházban tök mind1, de az ember csak jobban érzi magát, ha rendben van a gép.
-
D.Orion
veterán
válasz
Tomate #20006 üzenetére
Hm, én úgy tudtam, hogy csak PowerColor szerel gyárilag ilyet a 4850-re, vagy használtan boltoltad a vga-t? Hőmérsékletek teljesen jók. Valami ventit raktál rá(naív kérdés), vagy a ház oldalára?
Devdi: Ha már ezt a két neved ismered, akkor válaszd ki azt amelyik neked szimpatikusabb. Egyébként meg bal felső sarokban beírod, hogy S1 vagy Chilla és kb. 100hsz.-t ki fog adni amiben ezekkel vannak tesztelve a vga-k. Mind a kettő jó választás.
-
tibz03
őstag
válasz
Tomate #18976 üzenetére
31k-ért jó? Amúgy meg barát és másik barát.
-
Forrest Gump
tag
válasz
Tomate #17921 üzenetére
Hát de hol jó, hol nem jó?
5 perccel ezelött egyszer csak felvísít a vidkari hütés, kép el. Mindezt páróra folyamatos müködés után, még CoD4-eztem is 1 órát vele.
Hátul kikapcs, csoda hogy felállt a windows. Gőzöm nincs mi lehet ez, de már sík ideg vagyok. Amúgy sem sokat értek a számtechez, mezei felhasználó vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest