- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
xNemesisx #20490 üzenetére
Na megosztok néhány képet, hogyan lehet a rakoncátlan 4850-eket hatékonyan lehűteni, AC Accelero S1-el!
A képek minősége pont annyi, ami egy jobb kamerástelótól elvárható, rossz fényviszonyok között.
Az alany: kép
Én naív + a gyári+thermaltake sünik: kép
A módosított thremaltake sünivel: kép1kép2
A végén megkínálva egy 12cm-s, 1200-as ventivel: http://kepfeltoltes.hu/080812/DSC01448_www.kepfeltoltes.hu_.jpgA módosítás után rájöttem, hogy a memóriahűtők elzárják a levegő útját és túlmelegszenek, ezért fordítottam rajtuk 90 fokot, de erről sajnos nincs kép, épphogy felfér úgy a RAM modulra, de sokkal jobb!
Amire még figyelni kell: a VRM hűtős rész feltétlen kapjon a 12cm-s által keltett légmozgásból, mert passzívan hűtve igencsak átmelegszik!!!
A végére 5 perc Furmark: kép
Ja, és aki hasonló akcióra szánja rá magát: fontos a sünik felragasztása előtt tiszta alkohollal letisztítani a felületet, majd a sünik 10-15 másodpercre határozottan rányomni. Úgy nem esik le. (Legalábbis nálam 3 napja bírja, pedig már egy leszedés/felrakáson túlvannak... )
És a legfontosabb: akinek referencia kártyája van, és nem akarja kinyírni, az vagy hagyja automatán, vagy tegye fel legalább 70-80%-ra a ventit, a 40% nem elég!!!
Aki bevállalósabb, az válassza az AC S1-et, úgy könnyen lehűthető a kártya.És a VRM hűtő, amit az S1-hez kaptam, egy hosszú, X1900-hoz való volt.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- SzoftverPremium.hu
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest