Aktív témák
-
nagyamte
tag
válasz
boogie84 #19798 üzenetére
Na nem baj
Legalább jó összehasonlítási alap annak, akinek szüksége van rá. De néztem egy másikat (igaz ez is a szőrösfánk volt) AA 8X és 1280*1024-ben itt is hasonló eredmények voltak. De sztem annyira nem rossz ez a teszt. A gyári hűtőmmel elértem a 100 C is kicsi felbontásban AA nélkül.
De azért ne haragudj, hogy felraktam a képeket.
Csak azt akartam megmutatni, hogy nekem hogy sikerült felrakni és milyen eredményeket sikerült elérni vele (hő eredmények). Még nincs is értelme. -
Loituma69
őstag
válasz
boogie84 #19694 üzenetére
Tegyél a pc ház elejére 12 cm ventit ami beszívja a levegőt, a hátuljára meg még 1 12 cm ventit ami kifújja és akkor mindjárt nem lesz olyan meleg a videokártyád, jah meg minimum 3 havonta takarítsd ki portalanítsd a gépedet belül!
1700 fordulaton a 12 cm ventiknek nincs semmi hangjuk, nálam éjjel is megy folyamatosan a gép és nyugodtan tudok mellette aludni mert nincs hang. A bill és egér nyomogatása hangosabb minta gépem. -
válasz
boogie84 #19694 üzenetére
Pontosan értem, amit mondasz, de mutass 1 olyan játékot, amiben hasonló terhelést kap a VGA és hasonlóan süti meg. Erre gondolok. Betolod a Crysis-t és azzal pont jól le tudod tesztelni a melegedést. Ehhez nincs szükség a fánkra, ami indokolatlanul melegíti csak és talán soha nem éri el használat közben azt a hőmérsékletet, amit kaptál.
Ezért írtam, hogy a hűtővásárláshoz nem kell fánkkal megölni a kártyát.oliba: aki fél évig nem takarít, az szintén megérdemli a sorsát
De miért kell azt sziomulálni? a gyárban letesztelték már előttem.
-
válasz
boogie84 #19688 üzenetére
És szerinted mennyire jellemző, hogy azt a negyed órát leszámítva, amíg sütögeted a kártyádat, ugyanúgy megterheled majd? Kb. semennyire. Most azért, mert jön egy autó, még nem fekszek alá, hogy mit bírok...
Felesleges és aki kínozni vett gépet, az meg is érdemli a végeredményt.
Szobahőnek a fánkhoz semmi köze. Megnézed idle és játék alatt és el tudod dönteni, milyen hűtés lenne jó rá vagy marad az eredeti, ha nem gáz. Ehhez nincs szükség erre. -
$p@rr0w
őstag
válasz
boogie84 #18292 üzenetére
(#18299) Baluka71: Szerintem rakj egy új wint nálam is az segített. Biztos megkereshettem volna mi a baj, meg játszhattam volna ilyen driver clenerekkel, stb, de minek? Így legalább gyorsul is a gép valamennyit, kevesebb a swap, minden letisztul, egy óra alatt megvan driverekkel stb-vel együtt...
-
TTomax
félisten
válasz
boogie84 #18375 üzenetére
Nem tudom ablakban futtatni hogy látszodjon a GPU-Z is,de olyan 55-57 fok.. 1680X1050 8XMSAA min fps 17 max 35 avg 26,azért itt akadozik rendesen,de ha leveszem az MSAA-t akkor szépen szalad...
Eza GPU szenzor ablak egy ultrahabi vacak,át kell klikkelni másik fülre ,és aztán vissza hogy lásd a real dolgokat mert ha elinditasz valami mást akkor az ott lefagy ahol utoljára láttad...a furmark teszt után nem akartam elhinni a 39 fokot,ujraklikkeltem 55lett rögtön..jöhet nekem ezzel akárki ezután...Az olyan akadás volt mint amikor 15fps-t látsz hirtelen 26 helyett...
-
Tomate
veterán
-
-
Termi16
őstag
válasz
boogie84 #18178 üzenetére
Nekem zalman-vf-700ALCu van, plussz a szükséges helyeken réz bordák, így a kari egész tűrhető hőmérsékleten mozog. (terhelés nélkül 52 fok, terhelve még nem néztem...)
Őőő, ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy meg lehet oldani simán a kari hűtését, csak néhány plussz bordára lesz szükség.
-
samfishR
senior tag
válasz
boogie84 #18165 üzenetére
nem tudom h melyik része nem volt érthető, így leírom az egészet. tehát: vettem minap egy 4850-et, előtte 76GT-m volt. 76gtvel cod2-t cod4-et simán, azonnal le lehetett tenni tálcára az alt+tab billentyűkombinációval, ha megegyezett a játékban használt, és az asztalon használt felbontás és képfrissítés(hz).(ha nem egyezett meg, akkor meg kellett várni míg a monitor átállítja ezeket)
Mióta 4850-em van, ez az időtartam 4-5mp-re növekedett és ennek az okát szeretném megtudni. Monitor nem vált felbontást, csak elfeketedik a kép az említett 4-5 mp-re.
Remélem ez már érthetőbb. -
-pooshy-
tag
válasz
boogie84 #17946 üzenetére
Nincs bajom egyik gyártóval se,csak a hibás kártyákkal...
Gigabyte-al szemezgettem,meg MSI,de még nem tom...oc-t kihagynám,de lehet 4870 cf,vagy x2 lesz belőle....
Még 1 hét kb a pénzemig addig figyelem az árakat,meg talán addigra lesz pontos 4870x2 megjelenés is...mintha 12.-ét irt volna vki...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest