Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
Beowulf_78 #45962 üzenetére
Akkor ez csak humor volt?
... rossz progit használtok.
Sztem egyértelmű. Nem kell a drivver sweeper-hez safe módba kapcsolni.
Ha ezek után se érted, nem tudok többet segíteni.
Másrészt - és még egyszer nyomatékosan - siriq nem(!!!) Driver Sweeper-t írt. -
_Toka_
senior tag
válasz
Beowulf_78 #45960 üzenetére
Én is erre tippeltem ... de akkor mit szerettél volna sugallni az előző postoddal?
Pontosabban le is írod, miszerint rossz progit használunk/nak ... mit kéne használniuk/nunk? Titok?Másrészt néhányaknál csak működik a korábban leírt módszer...
-
_Toka_
senior tag
válasz
Beowulf_78 #45956 üzenetére
siriq ezt írta:
Ezt javaslom Memphysto-nak is. Win-bol uninstall , driver cleaner, majd safe modeban ujraindit es ujra driver cleaner(fog meg talani par nv-s file-t).Te pedig ezt írod:
Legalább is Driver Sweeper u.a. csinálja safe módban is mint normál módban. ... rossz progit használtok.Én pedig ezt kérdezem:
A driver cleaner és a Driver Sweeper ugyanaz a progi?Én még csak az előbbit néztem, ill. használom megelégedéssel néha ... és néha safe módban.
Az XP-m alatt pedig X800, 7800GT, 7900GT, 9600GT, HD4850 járt eddig VGA terén. Prociból alaplapostól Athlon 3200+, 4200+ X2, E5200. -
siriq
őstag
válasz
Beowulf_78 #45949 üzenetére
Nalam siman ment a valtas. Igaz en safe modeban is tisztitottam a gepet. Igy hatasos volt. Ezt javaslom Memphysto-nak is. Win-bol uninstall , driver cleaner, majd safe modeban ujraindit es ujra driver cleaner(fog meg talani par nv-s file-t).
-
Memphysto
tag
válasz
Beowulf_78 #45949 üzenetére
jah, akkor ez lesz hétvégén.
köszi srácok -
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #43163 üzenetére
[link]
És ez egy 4830as ! -
danilla
őstag
válasz
Beowulf_78 #43165 üzenetére
-
lsc
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #36114 üzenetére
Ez a hsz komolyra sikeredett, sokat kellett rajta gondolkodni ?
-
DeSanto
őstag
válasz
Beowulf_78 #36114 üzenetére
Ez aztán a kijelentés!
Én pl mindent 1920*1080-ban játszok a HD4850-el.
Red Alert 3, NFS UC, Farcry2, stb.Nem tudom miért írod azt hogy 1280*1024-ig elég.
Volt már ilyen kártyád?
-
_Toka_
senior tag
válasz
Beowulf_78 #36117 üzenetére
Javaslom, hogy üsd fel az értelmező kéziszótárt az érv szónál!
Nem, az nem érv, hogy említesz egy lejátszót, ahol te nem vélsz felfedezni különbséget. A stílusod meg csak ettől még nem lesz idevaló, hogy említesz egy olyan lejátszót, ami tényleg kiváló, de pl. egy olyan Van Halen DVD-rip-et, ami egyrészt lényegéből fakadóan egy ereklye, másrészt valszeg el se tudod képzelni, milyen lehangoló, mikor a hangot képtelen volt úgy szinkronizálni a képpel, hogy a sima Media Player, Crystal Player, stb. tökéletesen játssza mind a mai napig.De persze, tudom, butuska voltam már akkor is, így nem tudtam beállítani...
-
dugomc
tag
válasz
Beowulf_78 #36113 üzenetére
hát 8800gt és x1900gt vagy most 4850 között látok külömbséget. és semmilyen beálitással nem tudtam elérni 8800gtnél azt a minőséget. Nem akkora a külömbség mint dvd és hd között de észrevehető. Amúgy 720p filmnél néztem wm playerrel és km playerrel egyaránt.
Nem a szín nem a kontraszt on van a külömbség hanem pl. jégkorszak 2ben mennyire éles egy állat szőre. -
_Toka_
senior tag
válasz
Beowulf_78 #36113 üzenetére
Hehehe. Ennyire azért ne legyen már jó a szemed.
Tudod mit? Igazad van! Az ő szemének nem hiszek! A te szemednek viszont igen! Hogy miért? Ezért: "Hehehe."
Ez aztán az érv! -
törölt tag
válasz
Beowulf_78 #35939 üzenetére
Azért bírom, ahogy itt nyomja, hogy milyen nehezen viselik, hogy az nVidia a jobb, közben meg mindenki cseszik rá nagy ívben! De azért biztos mindenki nehezen viseli, sőt lelkileg összeomlott, ezért nem ír rá semmit.
-
nixx-21
őstag
válasz
Beowulf_78 #28871 üzenetére
ha meg azzal van baj akkor mint ahogy a kolléga mondta gyári hibás darabok is vannak főleg ASUS-nál ha jól hallotam utobbi időkben ő adta ki a legtöbb selejtet.....
software práblem is lehet pl rosszul lett leszedve az elöző driver nem ártana végig futtatni egy driver cleanert ...ja mondjuk ujra lett rakva a gép akkor meg csak simán szar a 8.9-es meghajtó
amúgy ti ienkor még hh fentvagytok? nem akar elengedni a gép most fog bekebelezni vagy mi?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #28703 üzenetére
én megelehetősen sokat szívok az ati driverekkel és tegnap egy elborult pillanatomban csináltam ezt a képet.
ha ezzel kifejezem a sorstársaim fájdalmát akkor ez művészet? -
válasz
Jó kép
de nekem nincs bajom az ATI driverekkel. -
pempellini
senior tag
válasz
nagyon jó kép
hát igen kihozhatna már az ati egy ütős drivert ,csak egyet az is elég lenne. -
rocket
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #27845 üzenetére
Control panel/user accounts ott tudod kikapcsolni.
-
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #27738 üzenetére
Én a Warhead miatt még nem adnám el Keldor helyébe a 4870-et... Engem is idegesít néha, hogy 1360-ban is szaggat sokszor (4xAA-val), de most kijátszom még majd egyszer-kétszer, meg multizok vele a Far Cry 2/CoD5-ig, azt szevasz... Multiban meg tökéletesen megy 4xAA-val, ultra highban, szóval most azért a 4 órás nV optimized Warhead singleért, amit úgyse játszok már ki kettőnél többször, nem fogok geforcera váltani...
Majd ha szarul megy rajta a Far Cry 2, az lesz a szar, egy hónap és megtudjuk, melyik cuccon megy majd jól.
Mod: persze ha X2-re vált Keldor, akkor nem szóltam, de most nincs kedvem száz hsz-t átrágni, hogy megtudjam, csak bízom benne. -
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #27754 üzenetére
Nem arra gondotlam bazzeg
Hogy lenne már kevés 1680-ba? Ne írkáljunk már ide ilyen butaságokat légyszives. Crysis-on kívül (mellesleg szerintem ott is elég), miben nyílvánul meg ez az állításod?Ha leírsz valamit indokold is meg mert így félrevezethetsz másokat.
-
gergo19
aktív tag
válasz
Bocs 3 szor ment el
-
gergo19
aktív tag
válasz
Bocs 3 ment el
-
gergo19
aktív tag
válasz
Nem értelek benneteket. A Crysis egy Nvidiara optimalizált játék. Én is 1650/1050ben tolom very high, high combóval NoAA és nekem is 30Fps jön ki. Majd ha egy játék elején ATI logó kacsint rátok akkor is gyertek és mutassátok meg mit tud a vas.
Vagy megbokrosodtak a 260GTX-ek? A Guru3D tesztben is sokhelyen elveri az ATI-t. Nem tudom mi változott 1 hónap alatt talán új driver vagy megint a pénz beszél a kutya ugat szituáció. Csak elég megnézni az összeválogatott játékokat.
-
Eagl3
veterán
válasz
"Keldor eladja a 4870-et mert kevés 1680-ba."
Ez igen meglepő...
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #27684 üzenetére
-
hakos1987
őstag
válasz
Beowulf_78 #27513 üzenetére
valóban, nem 4, hanem csak 3 giga memóriát tud megcímezni összesen! vagyis felejtős a 32 bit....
-
@Jack@
tag
válasz
Beowulf_78 #24168 üzenetére
Aham! Csak ezért nem érdemes lapot cserélni akkor.
Köszönöm! -
feka007
veterán
válasz
Beowulf_78 #23973 üzenetére
Az mondjuk lehet. Bár most visszaállítottam a rendszert, amikor kevesebb progi volt fent (windows live messenger meg hasonló gépfaló szarok), és most úgy látom, hogy megint annyit mutat, mint tegnap.
-
Tubai90
tag
válasz
Beowulf_78 #23874 üzenetére
42 ezer forint, hónap elején, iponból rendelve. most tudnék venni 37-ért 70-est de hülye voltam istenem...
-
Tubai90
tag
válasz
Beowulf_78 #23870 üzenetére
tuti nem vettem volna nv-t
ha 280 akkor esetleg, de 260... de azért sok sikert hozzá
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #23870 üzenetére
hát a far cry 2 xboxra is megjelenik szal túlzás hogy összefossa magát
a ps3-ban meg nvidia-szerű a gpu
tehát tök8
én egyévre vettem a 4850-est, nem kell húzni 1600X1200ba viszi a játékokat mint a szél
tervezek egy 1440X900-ast wide-ot, akkor még időtállóbb leszszal jövő nyár/ősz-ig nem veszek újat felesleges
-
Theodolit
tag
válasz
Beowulf_78 #23862 üzenetére
Grat a kártyához!
Én is ezt választanám,ha most vennék kártyát! -
mindfreak
őstag
válasz
A jövőképhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem fél-1 év múlva ingyen fogják osztogatni a mostani VGA-kat...
-
TTomax
félisten
válasz
Én is így döntöttem volna,gratulálok az új VGA-hoz,használd egészséggel....
-
V3RT3X
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #23838 üzenetére
Naná, hogy 4870. De ebben a totyikban tényleg ne nagyon várj mást. Amúgy meg a józanész, a logika, és pénztárcád is ezt a döntést diktálja.
-
Tubai90
tag
válasz
egggyértelmű 4870
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Most őszintén, ha előrelátó vagy, akkor valóban a 4870-et veszed meg. Ha a teljesítményt nézed, akkor meg végül is a 260-as erősebb, mivel ráadásul OC. De az ugye többe is kerül, ráadásul, valószínű ez el fog tolódni idővel a 4870 javára..
Vélemyényem 4870 a nyerő. Modernebb, és nem sokkal lassabb. Plussz 5-7 fps egy két helyen, azért nem ér meg plussz 5000HUF-ot.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Attól függ, hogy mennyire oc-s az a Bfg, ha nagyon, akkor az, ha csak hangyányit húzott, akkor 4870.
-
mindfreak
őstag
válasz
A 4870 olcsóbb és gyorsabb is, mint a GTX 260. Mi a kérdés?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
4870 mert már készülnek a DX10.1-es gamek és akkor az NV még nagyobb hátrányban lesz.
-
TTomax
félisten
válasz
GTX 260 OC
Tudom...nem kell leirni... de az a BFG nagyon jó kártya...és én azért kilátok a "piros" mögül...
(#23847) Gaboman
Lesz belőle vagy 1db...valamikor...mire kiforr.. nehogy a következő szériás radeont is eldobjuk... -
juhi07
senior tag
válasz
hd4870 az a nyerö
-
BF_ÚrIsten
csendes tag
válasz
BFG GTX 260 OC +9K
-
Eagl3
veterán
válasz
4870
De mit vársz ebben a topicban?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #23688 üzenetére
Szia itt egy videó gameplay crysis 1650-ben veryhigh-ban, de van ott még egy két videó, még benchmark is, amíg nem válaszol senki természetesen. Épp most nézegettem, azért linkeltem be.
-
sniper elite
senior tag
válasz
Beowulf_78 #23420 üzenetére
Érdekes szövegeid vannak látom, nem tudom miért fáj az neked ha valaki szeret fullon játszani mondjuk egy Crysis féle fps-el,de amúgy is ha nem hajtom ki teljesen a karikat, akkor se fogok rosszul járni,mivel 1-2 évig biztosan tuning nélkül is maxon fogok gamelni! Akinek van pénze és tisztában van vele hogy a pénz magában szart se ér,az megfogja venni amihez kedve van!Persze tudom hogy rengetegen vannak akik nem tehetik,és várják az árzuhanást, de nekem nem volt kedvem pár ezres miatt fél évet várni!
-
SzlobiG
félisten
válasz
Ha az a QX nem fog legalább 4gigán járni, akkor semmi értelme azoknak a kariknak kb.
Még a 4870 Cf sincs teljesen kihajtva.
Amúgy meg az ő dolga, hogy neki mire kell, mindenesetre kipróbálni kipróbálnám én is, de van már eredmény ilyen cuccal 06/vantage topik.
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #23443 üzenetére
hát igen nem is beszélve a zajról és a fogyasztásról
szal maximalista lépés, de talán nem túl racionális
mindenesetre ha megteheti miért ne? ilyen is kell, csúcsgépgondolom októberben a QX9650-es is le lesz cserélve ezerdolláros nehalemre, biztos ami biztos
az nem számít h a következő VGA generáció ugyanezt fogja azt tudni 50K-ért, de mind1
gainward golden sample: 39K 700mhz/1100szvsz jobb vétel a histől, tekintve hogy a refkari(35)+gfx chilla többe kerül, és válogatott chipek -
Ribi
nagyúr
válasz
Te meg egy rohadtul irigy szánalmas egyén
Nemtom miert kell fikazni azt akinek sok penze van.
Ha neztel volna teszteket rohadtul sokat gyorsul a masodik x2-tol, foleg AA es AF-el.
Szerintem hanyagold ezt a témát... -
AMATŐR
őstag
válasz
Itt a ph-n "nakos" kollégának van hasonló rendszere,/ neki eggyel erősebb a procija / közel 89% os a gyorsulás minden játékban.
Szerinte is ez az első rendszer, amit maximálisan ki lehet használni játékok során is. 1920x1200 ban üzmelteti, mindig minden maxon! -
-pooshy-
tag
válasz
Beowulf_78 #22864 üzenetére
Nekem volt 9800 gx2-m,280-am,és most 2 4870-em van,és semmi gondom nincs vele,eddig minden kártyámtól azt kaptam amit elvártam(max hibás volt de az más...)driverrel se volt gondom soha,se nv-nál,se atinál.Tvzni mindig tvztem,de az pár klikk,mindkettőnél,profilmentés,és csá.Soha nem mentem bele jobban az ottani beállitásokba...catalyst ai,meg ilyenek.A legtöbb gondot tényleg a user okozza...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #22864 üzenetére
Minden olyan Multi-GPU-s rendszernél van ilyen ami AFR alapon dolgozik, tehát az SLI is akad. Az egész dolgot a 3Dcenteres Aths vette észre amikor tesztelt egy 8800GTX SLI-t.
Ő írta le, hogy amikor két kari van a rendszerben akkor 35FPS fölé legyen lőve a sebesség, mert a 25 az akadni fog. -
VinoRosso
veterán
válasz
Beowulf_78 #22812 üzenetére
én is 1 db 4870re szavazok. A multi gpu még gyerekipőben jár, csak villognak vele hogy fú én ilyen VGA-t is tudok csinálni, mint anno a holdraszállás olyan. Sokt fogyszt, drága projekt, és nem sok eredménye van. Majd talán a jövőben, de én az erős monolitikus GPU mellett teszem le a voksom.
-
HSM
félisten
válasz
Beowulf_78 #22820 üzenetére
Nem nehéz elképzelni, hova lesz fújva a friss meleg.... Ha olyan házad an, hogy egyből ki tudod szívni a meleget, amit kifúj a kártya, akkor nem lesz gond. Ha ezt nem tudod megoldani, és a kártya hője elkezd felfele szállni, és a processzorhűtőn keresztül a tápon át távozik egy jelentős része, azt észre fogod venni...
A ventivezérléssel nálam 80% körül már sikerült elfogaható szintre hűteni, (bár számomra elfogadatatlan zajszinttel) de az enyém egy elég forrófejű példány, másoknak 60%-on már elég a gyári hűtés.
De továbbra is ott a 70-es, vagy a 70X2, mindkettő kifúj a házból.
Vagy esetleg HIS 4850 ICEQ.... -
subaruwrc
félisten
válasz
40%-on nem hallod még meg és idle 50-55fok körül lesz. szerintem 4850 cf.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Mivel a hazba nyomja a meleg levegot, ezert az befuti az egesz hazat mint a veszedelem.
Vagy jol szellozik a hazad, vagy felmelegit mindent.
Vagy barkacsolsz ra hazilag kivezetest mint ezt valaki mar megtette, cska nemtom ki.Crytek, a felso szentem hanyagolando, mert nincsenek bordazva a kari végén lévő alkatrészek, a kozepsore valaki aztmondta hogy jovoheten lesz.
-
Cagm^c
tag
válasz
Beowulf_78 #22819 üzenetére
Csak annyi, hogy nehezen tudod kivinni a hőt a házból.
-
HSM
félisten
válasz
Nálam egy átlagos méretű midiATX házat derék módon befűt EGY DB 4850 is....
(A procihűtőn át távozik a legtöbb hő, régen 3870 kifújós hűtőjével kb 3400Mhz-en volt olyan meleg a proci, mint most a 4850-el 2800-on. Persze, azóta kb 3-4 fokkal melegebb is volt a szobámban, de ennyire nem...)
Szóval mégegy szavazat a 70-re, hacsak nem akarsz nyitott oldallapú gépet.... -
Cagm^c
tag
válasz
1db 4870-et vegyél. Azzal lesz a legkevesebb gond. Hőmérséklete is rendben van és a CF kontra driver kérdés se lesz probléma.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #22740 üzenetére
Az aláírásodat nézegetve számomra egyértelmű a válasz. GTX260 jóval gyorsabb a crysisban.
Amit pedig írtál ahhoz annyit,hogy nv-t programozni sokkal könnyebb a komplexebb shaderek miatt, és mivel könnyebb, a legtöbb programozó ezt az utat választja. Sajnos az ati driveresen kénytelen utánadolgozni, ami hiába a nagy erőforrás, egyszerűen a rengeteg programkód és optimalizálás kiszívja a kraftot a rendszerből. Nem véletlen, hogy a hd 4870 igen gyorsan cpu limites lesz. Ráadásul pont e miatt viszonylag sok a bagatel grafikai hiba. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #22423 üzenetére
Igen simán. 80fps sok, de ha azt nézzük, hogy 800fps-el megy a teszt akkor azért nem annyira.
-
Tibi98
tag
válasz
Beowulf_78 #22420 üzenetére
és ha bebizonyosodik, hogy a Gainward télleg ennyivel gyengébb, akkor mivan? most azt hogy vigyem vissza garanciába?
elvégre működik, csak gyengébb... -
Tibi98
tag
válasz
Beowulf_78 #22417 üzenetére
nem állítgattunk semmit, annyira azért nem vagyunk lámák a témához...
órajelek teljesen egyeztek...
drivert pedíg azért kellett újrarakni, mert közben cf-ben is teszteltünk...
most én értem, hogy a 03 nem ehhez a kártyához való, de valamit csak pontoz, és mivel elvileg a két kártya teljesen azonos, nem szabadna ekkora eltérésnek lennie a 2 között...
szerintem... ez 13-14% eltérés két elvileg azonos kártya között...
de nézünk majd egy vantage-t is... -
tamsamali
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #22417 üzenetére
Akkor holnap kipróbáljuk ok és akkor már biztos lessz vmi másnem ugyanaz lesz az eredmény!
-
Tibi98
tag
válasz
Beowulf_78 #22410 üzenetére
32bites Vistán volt, és volt fennt vantage is, csak ezzel kezdtük, és annyira leragadtunk rajta, h a többi teszt most elmaradt...
de akkoris... rendben van, hogy nem hajtja ki, de attól még lehetne közel azonos pontszám, vagy nem? -
naot
tag
válasz
Beowulf_78 #22410 üzenetére
Igazad van, de azért mégis csak használható valamire a program, ha kimutatta a különbséget a két kártya között.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #22344 üzenetére
Nmetudom, te hogy vagy vele de szerintem ha az élettartam rövidülés az egyenlő a tönkremenetellel...
-
banderasz77
addikt
válasz
Beowulf_78 #20647 üzenetére
Sajnos ez van...
-
Dashes
őstag
válasz
Beowulf_78 #20611 üzenetére
Annyit csökkent az ára a megjelenés óta
, nem ugyanaz .
További csökkenésről nem beszélnek, marad az ára, vagy növekszik ( dollár ), lásd 4850/4870 árak.
#20615 Így már más.
-
Speed
addikt
válasz
Én a 9800GX2-ővel anno kivéártam megvettem 100k-ba és nézd meg mnost 65k az új.
-
Cagm^c
tag
válasz
A 4870 300$-os árával 52-55000 nálunk. Nehogy már a €319 olcsóbb legyen nála...
( 319*230=73000 )
-
Speed
addikt
válasz
Beowulf_78 #20605 üzenetére
Ez csak egy olyan dolog, hogy te is megvetted anno a 3870X2-őt az első sorozatból és jó volt örültél neki. HA egy felteszem gyengébb karid lenen te is alig várnád hogy rátedd a kezed egy 4870X2-re. A herdvereknek nem lehet parancsolni
, saját hibájából tanul az ember
-
fanti
addikt
válasz
Beowulf_78 #20524 üzenetére
persze, alapban a windows xp nem teszi bele, neked kell a sor végére írnod manuálisan hogy "/3GB"
-
Tails111
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #20530 üzenetére
Ezért lát csak 3gb-ot........
És keményen használ belőle 2GB ot.
-
Komplikato
veterán
válasz
Beowulf_78 #20528 üzenetére
Ha 128MB-os lenne, akkor se látna 3.25-nél többet, nem de?
Nem mellékesen 32 bites program a fizikai ramból max. 2GB-ot láthat. -
Tomate
veterán
válasz
Beowulf_78 #20526 üzenetére
Akkor abból kb 3giga ramot címez meg csak a géped és nem használod ki mind a 4 gigát!
-
Tomate
veterán
válasz
Beowulf_78 #20524 üzenetére
És 32bit-es OPrendszer?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #20364 üzenetére
De ott van pl a World in conflict is csak a 8800GT eredményét nézzük mivel nekem is az van:
1920x1200 4xAA/46XAF mellett 31 fps átlag ja főleg hogy 1280 ba megy ennyit a 8800GT!
Szal hasraütnek az irogatnak minden faszságot. -
Crytek
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #20364 üzenetére
Hol közül valótlant??Ezekszerint te csak a sok pontot nézed és nem nézel körül a neten igaz lehet-e??
PL Company of Heroes 400 as fps értékek nézzél meg más értelmes valósnak vélhető tesztet nem igen fogsz látni ilyen számokat max ha összeadod összes értéket!
-
GuB3Ra
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #20361 üzenetére
Nezd meg a 20301-es hozzaszolast.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #20361 üzenetére
Van több 4870X2 teszt is csak azokban nem szerepel a 3870X2.
Palit Radeon 4870X2 teszt
Sapphire 4870X2 teszt
Ez is Sapphire 4870 X2 teszt -
Crytek
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #20359 üzenetére
Gratulálok pont leghihetetlenebb legkamubb tesztből szűrted le a dolgokat
-
Tomate
veterán
válasz
Beowulf_78 #20147 üzenetére
Vegyél 2db Sapphiret és lesz 2 cf hidad is, mert ahhoz adnak. Az összes refhűtős változat hűtése gyenge.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #20147 üzenetére
Mindegy melyiket veszed, már sokszor elhangzott, h. referencia kártya...
Úgy tudom, hogy mindhez adnak hidet illetve ha jól sejtem akár két külömböző gyártó kártyáját is összekötheted. -
menalcas
őstag
válasz
Beowulf_78 #18275 üzenetére
Hát sztem ha hasonló sikert akar ratni mint az 1 magossal akkor 100 K alatt marad ha csak 1-2 ezerrel is, mert ugye már a gtx 280 is 100K alatt mozog
-
DroneZ^
őstag
válasz
Beowulf_78 #17419 üzenetére
nemértem miért nem csinálják kicsit, fél centivel kb szélesebbre azt az ICEQ-t meg a referencia hűtéseket is, hogy olyan széles legyen mint a PCI helyen a kirácsozott rész... nagyobb ventit is belehetne passzolni ami kisebb fordulatot és halkabb működést és jobb teljesitményt is vonhatna maga után
-
pityeszka
őstag
válasz
Az ám!!
Várjuk a 70-est is mihamarabb!!
-
menalcas
őstag
válasz
Az a jó ................................................................................................................................................................. ba.
Ez nagyont ott van
KELL KELL KELL
4870 hasonloan kivitelezett vajon lessz (költői kérdés volt)? mert akkor kicsit még várunk , na meg azért kiwi lennék az árukra is -
Skizz
addikt
válasz
Beowulf_78 #12362 üzenetére
Mindjárt jön télör bácsi, egy kis grafikonnal a kezében és üvölti, hogy az ATi már csak a magyarokat érdekli.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Beowulf_78 #8568 üzenetére
Szerintem a 4870ára nem csökkenni fog hanem min helybenmarad. Ha nem lesz belőle hiány és nem jár úgy mint a 8800GT. GT260áráig nyugodtan felmehet. [link]
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #6703 üzenetére
Eddig is tisztában voltam vele, hogy a mag órajele számít... ami miatt arra következtettem, hogy talán a memória órajele is közrejátszik, mert a HD4850 és a HD4870 közt magórajelben nincs 30%-os különbség.... teljesítményben viszont valószinűleg ekkora lesz.
(#6692) rumkola: abból a szempontból nem hinném, hogy árcsökkentésen kívül valamivel is tudna válaszolni az nV, mert az ATi ügyesen ködösített. Mindenkiben a 480SP élt, nem pedig a 800.
Megint bekapta a horgot, mint annó a 8800GT vs. HD2950>HD3800 idején.
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #6630 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert még előzőleg ő azt írta, hogy kevés a sávszélesség az 50-nek...
-
vers
tag
válasz
Beowulf_78 #6630 üzenetére
az a baj hogy nemtudom a gpu-t tovább huzni, szerintem menne, lehet 750-en is
végülis a chip ugyanaz mint a 70-esben -
katt777
félisten
válasz
Beowulf_78 #6521 üzenetére
Forrest Gump-pal szólva: az a hülye, aki mondja. Vagy aki nem érti. Egy szóval sem mondtam, hogy új játék, egyébként ezekből is sok nem kevés kívánnivalót hagy maga után a multiGPU kezelését illetően.
-
Maksifül
senior tag
válasz
Beowulf_78 #6454 üzenetére
XP 32 bit
Letöltöttem a legújabb Catalystot, a 8.6-ost, meg a hotfixet is.
Agyam eldobom, hogy megvesz az ember egy kártyát, és nem tudja rendeltetésszerűen használni a gyári hűtővel.
Ha ez nem változik, már viszem is vissza...Legutóbb akkor kapcsolt le, amikor vissza akartam lépni ALT+TAB után egy játékba. /1280x1024-ből 1600x1200ba váltott volna a monitor, ha váltott volna/
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #5085 üzenetére
Nem hiszem, hogy mondtam volna olyat, hogy a HD48 X2 mindjárt itt van. Bár ha igazak lettek volna a pletykák, miszerint Májusban jelennek meg, akkor az X2 valószinűleg júliusban jött volna.
-
Aquir2
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #5149 üzenetére
Az jó ha nics gond az x2-vel.
Ha már ilyen sokat várnom kell kb. mit tippeltek mennyire lesz erősebb az a kártya (4870x2) egy 1900XT-hez képest? Ha pl 100%-nak vesszük az 1900XT-t(512MB Sapphire).
400%?Ja és egy 420 Thermaltake táp elviszi vajon? 1900 XT-t simán vitte 3 HDD-vel.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Beowulf_78 #5090 üzenetére
A Sapphire tényleg ott van na meg jó a HIS is csak azok valahogy mindég drágábbak 1 picit.
-
eisento
addikt
válasz
Beowulf_78 #5090 üzenetére
azért sztem a HIS-t se felejtsük már ki!
-
nygma
addikt
válasz
Beowulf_78 #5079 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged