- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #42339 üzenetére
akiknek ugyan ez volt a bajuk az mind biost frissítet és utána jó lett nekik.
http://www.repairyourpcnow.com/images/screenshots/atikmdag-has-stopped.jpg
ui: nem a vga bios kell frissíteni!!!!
-
slett27
addikt
válasz
Hókusz Pók #42334 üzenetére
Próbálj egy XP SP3-al, hogy mi lesz.
-
sgteam
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #42334 üzenetére
ezt nekem is csinálta a vista de csak akor ha húzva volt a kari.
-
Rica
senior tag
válasz
Hókusz Pók #35224 üzenetére
Én is jókor vettem a 3870-esem (GDDR4), július végén 25 pénzért.
Most viszont nem tudok új gépet építeni -
dangerzone
addikt
válasz
Hókusz Pók #35224 üzenetére
Ja...hát most nem az volt, hogy akik először vettek új cuccokat, azok szívtak...
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Hókusz Pók #33445 üzenetére
azért gianni jóval olcsobb még mindig
olcsó,gyors-korrekt
A Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 Glaciator h. 2 év gar: 37.990,-
- VGA Gainward Radeon HD 4850 512 DDR3 Extra hűtős 2 év gar: 38.500,-
- VGA Gigabyte Radeon HD 4850 512 DDR3 Zalman hűtős 2 év gar: 38.990,-
- VGA ASUS Radeon HD 4850 512 DDR3 Glaciator hűtős 3 év gar: 39.990,-
- VGA Gigabyte Radeon HD 4870 512 DDR5 3 év gar: 57.990,-
- VGA Sapphire Radeon HD 4870 512 DDR5 2 év gar: 58.990,-
- VGA ASUS Radeon HD 4870 512 DDR5 Glaciator hűtős 3 év gar: 59.990,- -
horvathkrisz
addikt
válasz
Hókusz Pók #21763 üzenetére
Ne vicceljetek már hogy azért cicereg magas frame esetén a kártyám mert kevés lenne neki a 380W-os Seasonic S12 és hogy fél év múlva emaitt megy tönkre a kártya táprésze! Pff...
Nem kéne oltogatni és riogatni a népet hülyeségekkel!
-
katt777
félisten
válasz
Hókusz Pók #21706 üzenetére
6-18 hónapon belül megtudod. Ezt nem lehet kimérni, csak látja az ember, hogy megtörténik, és éppen az energia-igényesebb VGA-kkal. De főleg Sapphire-ökkel.
-
Skizz
addikt
válasz
Hókusz Pók #21704 üzenetére
Semmi baja nem lesz a VGA-nak, ha a tápod idővel feladja.
Ha egy táp nem elég izmos a procinak, VGA-nak, stb., akkor azt random restartokkal és/vagy fagyásokkal a tudtunkra adja. Megfelelő védelmek és vezérlés esetén max. magukat nyírják ki, pl. túlmelegedéssel vagy túlárammal.
-
Aryan
senior tag
válasz
Szerintem, legrosszabb esetben a tápod fogja magát megadni, ha nem bírja a terhelést. Én is akkor cseréltem a Chieftec 500w-os tápomat amikor bekerült a gépbe egy G80-as 8800GTS és a táp nem bírta (nagyon melegedett, és nagyon hangos is lett). Szerintem számít az is hogy mennyi idős a táp,mert tudomásom szerint a régebbi tápoknak annyira nem "kraftosak" a 12v+ ágai. De szerintem a legtutibb, hogy ha a Tápos topikba is utána érdeklődsz. Az én 4870-emet egy Corsair HX520w viszi.
-
Tomate
veterán
válasz
Mitől lenne baja? A táptól?
-
TTomax
félisten
válasz
Hókusz Pók #17226 üzenetére
Más megoldás nem marad....már szerintem az is elég ha nem kap áramot az LCD monitor...
-
TTomax
félisten
válasz
Hókusz Pók #17224 üzenetére
A két monitor mindig rá van dugva?Ha igen akkor az LCD-t húzd le játékkor,és akkor működni fog a a RefreshLock
-
JanR
addikt
válasz
Hókusz Pók #16890 üzenetére
Nekem is ok a vga, nincs vele bajom, 9600GT KO utan sem, de ha crysis-ozok es a venti 40%-on megy, akkor 2-3 perc es a gep megfagy - kekhalal azt ujraindul. Na ez mitol lehet?
Ahogy irtam, ha 65%on porog a venti, akkor 41fok max a vga es nincs fagyas, csak nagyon hangos a gep. -
tibz03
őstag
válasz
Hókusz Pók #16643 üzenetére
Akkor sorban:
Nem kell mindig betölteni, természetesen megjegyzi.
Az egyik sorban a percenkénti fordulatot lehet megadni (az alapból 0, ha jól tudom, tehát te valószínűleg rossz sort írtál át), a másikban pedig %-ban lehet megadni a fordulatot (azt kellene átírnod, az alsó az).
Normális, mert ha nem használod, visszaveszi az órajeleket.
-
Aryan
senior tag
válasz
Hókusz Pók #14678 üzenetére
Szia, én is próbálkoztam LIVE-AL, de XP és Vista32bit alatt tök jól ment, 64bit alatt nem, késtek a hangok, fura zajok jöttek ki a hangfalon
.Nincsen igazából jó driver hozzá VISTA 64bit alá. Egyébként ha Vista 32bit-et akarsz használni akkor a [link] szedtem le és 23mb a cuccos. Annyi baj volt nekem Vista 32bit alatt hogy ha a magas vagy mély állitó csúszkát piszkáltam, maga a csúszka nem ment. Nehéz volt igy belőni a hangot. Egyébként én szerválnék innen a PH-ról valami AUDIGY2-őt használtan vagy 4-et. X-FI Audio-t kerüld az egy sw-es kártya, na az belassitja a géped
.
-
válasz
Hókusz Pók #14688 üzenetére
Én nem tartanék annak az integrált hangkeltőjétől.
-
válasz
Szeva!
Nem írtál a PÜ-re.
Mi is lesz az alaplap?
[link]
P35-ös lapok audióterhelése van a linkelt oldalon lentebb. Sztem nem vészes! -
janos666
nagyúr
válasz
Ennek is van ám megfelelő topicja, de: Megy az a live is Vistán is, de illene beszerezni valami használt Audigy 2-t vagy 4-et. Audigy SE véletlen se, XFiből se olcsót, mert az is szoftveres.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz-től megkaptam a powerplay-es 4870 bios-t, letölthető a honlapomról. Ha valamelyik kártyán valami nem lenne rendben vele, szóljatok!
horvathkrisz: Nem nézted/próbáltad fyoung hűtésbeállítását? Finomhangolta lépcsősen, a 2. lehetőséggel, nem az 1.-t haszálta.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Hókusz Pók #11569 üzenetére
nem tudom, megválaszolták-e, de szerintem elég. Nekem 450w-os corsair van a 4870 mellett, és gép teljes fogyasztása (monitor nélkül) loadban 270 w.
-
Skizz
addikt
válasz
Hókusz Pók #11589 üzenetére
bőven elég lesz, a 385-ös is elég lenne.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Hókusz Pók #11569 üzenetére
Valaki reagáljon legyen olyan kedves a 11569-re!
-
foreveryoung
tag
válasz
Hókusz Pók #11330 üzenetére
Nekem semmi bajom a driverekkel. 8.7 beta a 3DGururól, nálam teljesen jó. CCC profilos venti átírás nekem nem sikerült, de nem melegszik túl. Gridet toltam 1680x1050-ben fullon. Simán lement xp-n a 3Dmark06, vistan a Vantage.
Igaz, nem tuningolok, és jó szellős a házam. Ja ez Sapphire 4870-es. -
WiZARD
addikt
válasz
Hókusz Pók #11330 üzenetére
driverek annyira nem kiforratlanok. működnek, nagyon bugokról se tudok. csak arról van szó, hogy további optimalizálás, és ezáltal sebességnövekedés várható.
hűtés se olyan vészes, csak át kell írni a CCC-hez tartozó config file-t.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Hókusz Pók #11086 üzenetére
A GTS-t haggyad már szegényt. Próbálj modernizálódni(
) Vegyél egy 4850-est, és többé a fejed sem fáj. A GTS-hez képest minimum 25-30%-al gyorsabb ez a kari, a jövőt tekintve meg lehet még 50% is (driverek fejlődése, a játékipar modernizálódása stb.. okok miatt) Gondolj arra hogy gyorsabb mint a 9800GTX.
Ezt mind egy 2600XT tulaj mondotta. Tiszta nevetséges, nem? Na de jó az nekem egy E4500 mellé.
-
eisento
addikt
válasz
Hókusz Pók #11080 üzenetére
nem tudni mikor lesz uj catalyst, gondolom már lassan kijön mert elég sokan vettek már 4850/4870 karit csak jönnek a hibajelzések is. ez a kompatibilitást nem értem. ha arra gondolsz hogy játékokban vmit hibásan jelenít meg vagy ilyesmi akkor nézd meg mennyi geforce driver jön és mennyi catalyst
anno mikor az x800xl-em volt ismerős akkor vett fx5900-ast mert ő nem vesz atit mer csomo játéknál szar, ezt mondta nek ia boltos. akkor jött ki a far cry asszem. és míg nálam tökéletes megjelenítéssel futott nála fekete meg szürke rácsok látszódtak semmi más..... eddig gts-em volt (míg el ne madtam) és most váro ma 4870-esemet. elvileg ma jött volna de tegnap futár nem tudta felvenni a cuccot bandittol
így csak holnap jön
SZERK: annyit hozzátennék hogy pl ha nézel egy 4850-et crossfire-be és így veri a sokkal drágább gtx280-at és driver sincs hozzá akkor sztem egyértelmű....
-
Osynho
addikt
válasz
Hókusz Pók #11033 üzenetére
Jó cumók. Mondjuk ekkora felbontáshoz majdnem h túl erős egy ilyen vga.
Driver meg még nincs hivatalos hozzá való, de ezekkel is "elég gyors"
Milesz, ha jön az új Catalyst... Sztem meg amúgy sincs gáz az Ati driverekkel, havonta frissítik, stb.
CséZé
Valamennyi különbség van a cache,meg az fsb miatt, de nem olyan eget verő. Tuninggal elég lehet a kisöcsi is, főleg 1680x1050hez. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Hókusz Pók #10968 üzenetére
Asus v Sapphire
Asus TOP gyártó minőségi, mindig teszteli dúrván a cuccokat h hibátlanok e
Sapphire a hivatalos partner
de mind referencia mert még oc set v egyedi hűtéseset nem nagyon láttam....
de az Asus kicsit sok én múlt héten kaptam volna 39 E ért....
Nézd meg hol veszed és spórolhatsz
HD 4850 mindenképp ha nem mondtam volna
9800 GTX et is oda b@ssz@
-
Osynho
addikt
válasz
Hókusz Pók #10974 üzenetére
jajj, dehogy veszem le a fejed
Csak rácsodálkoztam a dologra.
Táp meg jó lesz alá.
Gép többi része miből áll majd? -
TTomax
félisten
válasz
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 Ft
Elég... -
válasz
A kép egyértelmű: a 4850-ek jobban teljesítenek, újabbak, jó a fogyasztásuk, stb. Árban is látszik, hogy a vadiúj ATI fejlesztés olcsóbb, mint a régebbi nV.
Sapphire a legolcsóbb, de jó és nincs vele baj. -
Osynho
addikt
válasz
Sapphire HD4850 512MB - 37.750 Ft
Ez, mivel Ati 4850-es és a legolcsóbb. Üdv a piros oldalonJah, az FX5900 miatt lettél Nvidiás? muhaha
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Parfüm topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged